🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 331
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 965
Хахах тоя Мартин, не очаквах чак толкова бързо да си я поиска 😂

# 1 966
Косара се бетонира и двамата я искат.

# 1 967
Мартин за 3 дена изприказва повече приказки от предишните трима за 3 сезона.

# 1 968
Добър вечер и от мен БАНДА!-Та гледам и не вярвам на очите си Flushed не знам за вас ,но аз още си нямам фаворитка Thinking всички са ми едни постни и без QI ..Младия Ерген ми е "Неуверенен" ,а по улегналия ми е Егаси и Чалгодискотечния тип Sweat Smile..

# 1 969
Мартин -от стара коза яре, Виктор - дечко, но за зрителите това няма значение.  Никой от нас не се лъже,че тези двамата са влезли в този формат, за да намерят истинската любов. Всичко е сеир! Това е грозната истина,каквото и да ни говорят и каквото и да си говорим! Така че да гледаме кифлите и двамата галфони и да се забавляваме!

# 1 970
Не съм съгласна с разсъжденията на Силвия за по-възрастните мъже. Като гледам как му подскачат цицките на Мартин, младото момче го бие по всички параграфи.

# 1 971
Косара и Мартина ще мерят силикони в тази ожесточена битка за попрезрелия ерген Laughing

# 1 972
Ще ми хареса, ако Виктор започне да ги реже през кръста тези, дето му правят фасони. Като бай Генчо - погледнеш го накриво - хвърчиш още същата вечер.

# 1 973
Хахах, който беше казал, че Косара е тип на Мартин уцели право в десетката.
Иначе ето че Виктор не е толкова женствен и не я предостави на Мартин Grinning

# 1 974
  • here and now
На Мартин му се щеше да даде розата на Косара, ама ... греда...

# 1 975
  • Street of Dreams
Ах, колко е алчен този Мартин! Неговите 10 кифли не му стигат, би лапнал и една от деветте на другия.И не се посвини да си я поиска...голяма черна точка от мен

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 21:51 от OnDiNe_

# 1 976
Толкова ли са популярни разговорите за бившите между 20-годишните? Кога са били във връзка, колко дълго е продължила, как е приключила...на кой по дяволите му пукa?
Странно, но явно да. И аз забелязвам такава тенденция.
Виктор е такъв дечко. Чак ми е странен - дете в тяло на мъж.
Мартин - хитряга, точно на мястото си е в тоя формат. Човекът си търси забавление. Личи си колко много опит има, слага ги в малкия си джоб и ергени и девойки. Такъв мъж не бих погледнала, ако ще да е последния на земята.

# 1 977
Косара и Мартина ще мерят силикони в тази ожесточена битка за попрезрелия ерген Laughing
Косара няма силикон 😁

# 1 978
Много ми хареса Пресиана като каза, че не и харесва да се обсъжда само Мартин, защото не и е интересен. Явно си държи на това, че е дошла за Виктор.

# 1 979
Ивет ли е с психиатрията?
Абсолютен психар ми се вижда

Общи условия

Активация на акаунт