🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 156 159
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 980
Всички жени обаче подозират Мартин в голяма умисъл, а той, душата просто лафи, порка и плакне око в мадами!

# 1 981
Добре де, хиалурони тогава Laughing

# 1 982
Пак гледам със закъснение, Бранимира е мъчително да я гледам как се опитва да говори на “умни” теми.

# 1 983
На мен Виктор засега най-ми харесва с Пресиана. Досега само нея съм видяла да проявява интерес и уважение към него.

# 1 984
Опааа, знаех си, че Мартин би се огледал в Косара! Я виж ти!

# 1 985
Момичетата изглеждат страхотно без пера забити в задника и пайети по косата.

# 1 986
  • България
Тази Бранимира много високомерна, намусена и с претенции, а насреща от нея - грозотия, измита чиния и фасони.

# 1 987
Любомира била на 29.
Тя прилича на 40+ годишна поне.
За мен е чудно как изобщо беше избрана.
Аз съм на 36. Тази жена е по-млада от мен, не мога да повярвам. Все бях виждала младолики момичета, на които годините не им личат. Но обратното досега не бях виждала.
Тази Бранимира първоначално ми се видя много фина, като детенце. Сега ми е някаква неприятна. Има нещо много неприятно в изражението й. Не ми изглежда и добър характер. Очите й да много странни. В началото ми се видя екзотична. Сега не. Не знам има нещо у нея, което хич не ми харесва.
Както и при Росица.
А някой знае ли как така Виктор имаше право да вкара две жени, които познава, а другия нямаше това право ? Обясниха ми зла са решили така.
Виждам, че имат някаква съветничка. Това е ново и разчупва нещата, добра идея.
Не искам да обиждам, ама и Любомира и Бранимира са си грозновати. Елвира също.
И още една две има, хич не са красавици.
Но миналият сезон по грозота не могат да ги бият. Там беше страшно.
Имаше обаче наистина красиво. А тук такива няма. Тук са много обикновени.

# 1 988
Косара се бетонира и двамата я искат.
Виктор според мен не я иска, но искаше да отговори “мъжкарски”.
Мартин даде роза на Анна Мария, за да не се покаже раздразнен от нея. Още е успиване. Ясно е че не е негов тип. По други причини е там. Даже може да му подсказва за настроенията на другите моми. Понеже обича да се прави на интересна.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 22:32 от Linda*kiss

# 1 989
Косара се бетонира и двамата я искат.
Виктор според мен не я иска, но искаше да отговори “мъжкарски”.
Мартин даде роза на Анна Мария, за да не се покаже раздразнен от нея. Още е успиване. Ясно е че не е негов тип. По други причини е там. Даже може да му подсказва за настроенията на другите моми. Понеже обича да се прави на интересна.
100%
Много е досадна!

Виктор може и да се запъне за кокала, като искат да му го вземат и да се огледа повече в Косара, още повече каза, че като човек много я е харесал.

# 1 990
Диана от къде извади тая грозна рокля Grinning

# 1 991
Залагам, че Мартин ще изпидурка Габриела. За Виктор не съм сигурна.

# 1 992
Диана и Николина са ми като близначки Grinning

# 1 993
  • България
Толкова ли са популярни разговорите за бившите между 20-годишните? Кога са били във връзка, колко дълго е продължила, как е приключила...на кой по дяволите му пукa?

Популярни са, да. Ако не харесваш мъжа толкова много, че да ревнуваш и е в първите срещи, можеш да научиш много за човека.

Любомира и Николина ми харесват на вид много. Николина има хубаво излъчване и умен вид.

# 1 994
Косара ако намали скулите ще е уникална. Най-красива се очертава там.
Между Марто и Силвия усещам само приятелство, а и смятам че така ще си остане.
О, киселяка Бранка се изказа и то заканително, че си взел забележка и се надява да не е пак така, скучно сигурно. И на челна стойка да застане Вико той просто не е батка и няма никога да ѝ угоди. Егати съществото с виснали бузи и изцъклен поглед.

Общи условия

Активация на акаунт