🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 675
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 100
Голям филм...
В хейтърски моуд съм
Ако няма да вкарват една по една всички неизбрани, е супер неуважително към Виктор, че вкарват точно пък тази жена.
Тези "дебати", които уж била предизвикала интеракцията между двамата - пълна измишльотина. Колко време отнема развод по взаимно съгласие, при положение че двете страни са позитивно настроени (по нейни думи) една към друга... Защо не е изчакала за следващата година? Или по-скоро рекламата на бизнеса с дрехи не може да чака, а не че тя е толкова самотна и тъжна без любов, лол
Много е досадно това всяка втора нещо да промотира там - книги, картини, дрехи, себе си като модел или актриса...
Единият ерген толкова да му личи, че е някакъв клоун, влязъл просто да се прави на интересен, най-вероятно защото навън вече не му стига адреналинът от алкохола и жените.
Другият пък и той като момичетата себе си рекламира.
Много странен сезон.

# 2 101
Този сезон ,ще да е много постен липсват ми хюмора,цирка и интригите на първите СЕЗОНИ тук егаси и скуката на първа среща да плакне СЛОН и боса без асфалт ми оооо Не мерси...или на яхта без емоцииииииии-само цици и мераци .

# 2 102
Мартина прилича на бабата и майката на Николета Лозанова😀

# 2 103
Нито съм възмутена, нито изглежда неуважително. Шоу е. Вкарали са някакъв участник, който Виктор не харесал. Така или иначе все накрая той ще избере на кого да даде розата, ако му е зор да се сгодява.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 23:12 от Linda*kiss

# 2 104
Oooo, нееее Laughing
Бранимира се държи като класната на 5 Б, която се опитва да въдвори ред и дисциплина. Добре, че има други участници, защото Виктор много й се връзва и ако чакаме на него, сценарият е приключил.
Мартина, милата, са я излъгали за романтиката - "Ами ти беше с ризата, с очилцата така и мИ чакашИ на лодката". Според мен в тази размяна на реплики си пролича, че тя изобщо не е наясно нито с човека отсреща, нито с намеренията му, но пък вниманието за момента гали самочувствието й. Вероятно ще бъде една от най-разочарованите.

# 2 105
Е, що як е сезона, аз за първи път виждам Мартин изчервен.🤣

# 2 106
Мартина, милата, са я излъгали за романтиката - "Ами ти беше с ризата, с очилцата така и мИ чакашИ на лодката". Според мен в тази размяна на реплики си пролича, че тя изобщо не е наясно нито с човека отсреща, нито с намеренията му, но пък вниманието за момента гали самочувствието й. Вероятно ще бъде една от най-разочарованите.
И как дразнеше Силвия. “Как не  си му виждала емоциите, пред мен показа всичките си реакции”.
Добре, Мартина, ако така си се объркала, продължавай. Иначе си просто гаднярка.

# 2 107
Linda*kiss, свършиха ми "лайковете", но съвсем съгласна. Grinning
Тя на общата среща се държеше като вече победила, научила всички тайни, видяла всички емоции Smile

# 2 108
Linda*kiss, свършиха ми "лайковете", но съвсем съгласна. Grinning
Тя на общата среща се държеше като вече победила, научила всички тайни, видяла всички емоции Smile
Ахахаха 👌 да, ще има после емоции от нея…

# 2 109
Елвира ми е микс между Николета Лозанова и тризначките Grinning Пули се като тях.

# 2 110
Елвира ми отпадна от тройката за хубавици. Много зъби, много лендзене, за това човек трябва да се види повече в движение.
Гърдите на Ана Мария имам чувството, че са по три кила всяка, много масивни, как не я смазват?!

Мартина се държи като "гаджето", ами страхува се за мястото си и се пробва да си очертае територията и да ги обезкуражи, завалийката.

# 2 111
Анна-Мария ми е много шашава, но ми е интересна. 😁
На Виктор колко много му личи, че е притеснен, ще гледа към Мартин за подкрепа, дано само Мартин да не му измъкне изпод носа жените, докато се окопити. Да видим кога ще успее да се поразчупи и да успее да проведе поне един интересен разговор.

# 2 112
За първи път за 4 сезона съм истински изненадана!
Отдавам това до съвсем малка част на факта, че нямаме (почти) никакви спойлери и до голяма на това, че наистина този път са оставили нещата да се случват.
Честно казано очаквах Ива да се появи още от първата среща, даже мислех, че обаждането на Славена всъщност ще е от нея. Но беше малко антиклимактична нейната поява, всички очакваха някоя от бившите на Мартин.
Сигурна бях, че Мартин ще загледа Косара, точно негов тип е. Джентълменски подходи обаче.

Като цяло много ми харесва разчупеният Ерген, Алек направо изглежда дърво като Виктор пред Мартин. Да видим докъде ще доведе това. Даже дори се усетих как ме напряга твърде голямата му разчупеност.
Наум също е забележимо раздвижен. Предвидих го още отдавна и се радвам. Ролята му преди беше изключително куха.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 09:22 от Clouded

# 2 113
Минават месеци докато се задвижи съдебната система и се издаде решение.
Стига да са във фактическа раздяла е достатъчно. Т.е. да не живеят заедно.
Ако се развеждат по взаимно съгласие и са постигнали съгласие за имущество, деца и т.н., срокът за насрочване на заседанието, в което съдът одобрява споразумението между съпрузите и допуска развода е едномесечен.
Егати тъпото с тази Ива... Виктор щеше да припадне като влезе, представям си колко му е станало тъпо. Тя, пък, егати нахалната, хем не я избраха с основателна причина, хем пак се бута в шамарите. И как се изниза накрая и дори не се поздрави с момите... Готин епизод и накрая - вземи тази нелепица. Документално не била разведена, ами то е същото като да е документално омъжена.
С тези недомислици се чувствам като в онези сериали, които тръгват с бомбастичен рейтинг, но сценаристите се губят някъде, размиват основните сюжетни линии и почват да бълват нови и нови изцепки на парче само да докопат малко рейтинг до следващия епизод. Та така и с "Ергенът" - ще има кастинг, няма да има кастинг, ще има предаване, няма да има предаване, че било скъпо, вземи новия сезон от февруари, в понеделник ще е, ааа не - в неделя, че да изпреварим и прецакаме Хелса. Ще са двама ергени за по-интересно, а правилата ще се сменят с всеки епизод в зависимост от настроението на редактори и сценаристи. Хвърчат рози от и към ергените, па сега
 и момите станах общи. Мани...Само едно нещо остава неизменно - там са Наум и 1047874587-те му роднини по права линия и по сватовство - мама, тъща, жена, сестра й, детето и сигурно още някоя шуренайка.

# 2 114
Много ми е позната от някъде тази Ивет Костова, но не мога да се сетя в кое друго предаване съм я гледала/чувала за нея?!

За Бранимира, в шок съм, че си причиних да чуя какви приказки чух от нейната уста и тотално си понижих IQ-то си… , но то какво да очаква човек от такова предаване като цяло!

За Косара, обиграла се е, научила се е да играе роля и да носи маска перфектно. Браво! Да видим обаче, дали ще успее през цялото време да бъде добро,великодушно, чувствително и нежно момиче, за каквато се представя и иска хората да я мислят.
Екзотиката винаги я е имала и се е опитвала по всякакъв начин да я подчертава, винаги е искала мъжко внимание и се е справяла повече от чудесно в това отношение, не го отричам. Но категорично не търпи някой да я копира, да я харесва или да се опитва да бъде малко като нея (за жени говоря). Следя я с интерес и чакам с нетърпение да видя, кога ще си покаже истинското лице и рогата, такава, каквато я помня.

Общи условия

Активация на акаунт