🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 404
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 340
Не мисля че ще има голямо разбъркване между жените, двете групи са различни типажи и трудно ще пробият при другия ерген. Може би Ферай и Косара ще сменят ергените, за Косара не съм много сигурна. Ферай би била чудесна за Виктор, хем е обиграна, хем не е тъпо парче като Бранка. Има потенциал той да се отпусне с нея.
Бранка колкото по-рано си замине, толкова по-добре. Тъпа, надута и не особенно красива, нищо положително не виждам в нея.
Ана-Мария била на 27 години Open MouthOpen MouthOpen MouthJoy

Не мисля, че Ферай ще си задържи интереса към Виктор, в крайна сметка нали тя си каза, че мъжът осигурява къщата…., където тя да върти мусаки по бални рокли Joy Виктор за момента не може да се класира тук

# 2 341
Като я гледам Ферай каква е търсеща внимание с ученически номерца - единствената причина да отиде при Виктор ще е за да се прави на интересна пред Мартин. Тя го пробва още първата вечер как ще реагира. Това си знае мадамата, това прави.

# 2 342
Не знам каква толкова доброта виждате у Виктор. Аз на това му казвам смотаност, ограниченост, егоцентризъм и неувереност. А едни от най-големите тъпотии ги правят точно неуверените хора, тези с комплексите. Той е и незрял ипросто играе някаква роля пред камерите и се представя според това, което мисли, че хората искат да видят. Тия дето най-искат да се харесат, са най-зле откъм характер - палачинки тотални и супер натоварващи.
Макар да съм много съгласна, все пак Виктор не е добър актьор, най-малкото, защото не може да се владее, за да е нон-стоп в роля. Зациклянията, изчервяването, жестовете и нервната усмивка не ги играе. Смешно ми е и когато реши да покаже интерес или разбиране в някаква по-деликатна ситуация и си придава комичен образ на задълбочен слушател и мъдрец. А, да, и се хили на собствените си тъпи майтапи. Смотаничък е, да, но мисля, че с по-затворените момичета има някакъв шанс, ако не гони борсуци и лъскави каки. Но дали той иска такава е въпросът? Или пък те-него? Май, не. Но, че е смотан, смотан е. Според мен досега се е движил в разни псевдо-моделски среди (нали е и Мистър България за не-знам-коя си година). Сега е малко като в басейн с пирани и самочувствието, което си е мислил, че има, се изпари бързо-бързо.

# 2 343
Никакъв мъж не е срещнала Николина, въпросът й към Мартин защо не й е дал роза от първата вълна за мен подсказва, че тя отказа розата на церемонията 1-во защото я остави последна дупка на кавала и 2-ро защото е жена с достойнство.  Според мен мисли, че заслужава повече, да е оценена подобава, един вид.

# 2 344
Скрит текст:
Не знам каква толкова доброта виждате у Виктор. Аз на това му казвам смотаност, ограниченост, егоцентризъм и неувереност. А едни от най-големите тъпотии ги правят точно неуверените хора, тези с комплексите. Той е и незрял ипросто играе някаква роля пред камерите и се представя според това, което мисли, че хората искат да видят. Тия дето най-искат да се харесат, са най-зле откъм характер - палачинки тотални и супер натоварващи.
Макар да съм много съгласна, все пак Виктор не е добър актьор, най-малкото, защото не може да се владее, за да е нон-стоп в роля. Зациклянията, изчервяването, жестовете и нервната усмивка не ги играе. Смешно ми е и когато реши да покаже интерес или разбиране в някаква по-деликатна ситуация и си придава комичен образ на задълбочен слушател и мъдрец. А, да, и се хили на собствените си тъпи майтапи. Смотаничък е, да, но мисля, че с по-затворените момичета има някакъв шанс, ако не гони борсуци и лъскави каки. Но дали той иска такава е въпросът? Или пък те-него? Май, не. Но, че е смотан, смотан е. Според мен досега се е движил в разни псевдо-моделски среди (нали е и Мистър България за не-знам-коя си година). Сега е малко като в басейн с пирани и самочувствието, което си е мислил, че има, се изпари бързо-бързо.
Ако беше просто момче, което си е уверено в други си негови качества, но не е ходил много по срещи, това седи по друг начин. Тогава съм съгласна, че може да е симпатична смотаност, но тя ще е ограничена до това с момичетата. А при Виктор като че ли има цялостен проблем с неговата личност.
Първо, според мен той не иска срамежливо момиче. И второ, у него няма завърешеност на Аз-а, за добра романтична връзка - трябва да е някоя ракета носител, кръпка или локомотив.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 16:14 от Linda*kiss

# 2 345
Защото е във “връзка” с варненец, но не мисля, че е родом от Варна.

Някой спомена, че често я е виждал във Варна, възможно. Честно казано, с тоя правоговор, всички ми се струват израснали в гората.

# 2 346
Извинявам се, ама жена с достойнство в шоу като Ергенът да ми две взаимноизключващи се понятия. Наредили се там да подсмърчат за роза, ама защо и я дали последна. Ами защото не може на всички наведнъж, ергенът е един - девойките десет. А тоалетът на Николина беше много неподходящ за обстановката. Тези пижамени райета и весели цветове са предназначени за следобедно кафе в някое заведение на плажа.

# 2 347
  • София
Всички са отишли за последователи. Не виждам как уважаваща се жена би стояла там, като на пазар, и да чака да я изберат, пък той пред очите ѝ да се вижда с още 10...

# 2 348
Всички са отишли за последователи. Не виждам как уважаваща се жена би стояла там, като на пазар, и да чака да я изберат, пък той пред очите ѝ да се вижда с още 10...
Николина ако беше за последователи, щеше да стои и да драпа да преобърне мнението на Мартин за нея. Колкото повече ефирно време, толкова повече трафик към СМ. Първата излязла никой никога не я помни.

# 2 349
Може да си е мислила, че ще направи фурор като откаже роза.

# 2 350
Сравних Мартин с чичо Чарли, защото също като него си пада по алкохол, жени без да се обвързва и кръчми. Вие къде отидохте майка му, та къщата на плажа.. .. просто поведението/начина му на живот е тип ала чичо Чарли. Алкохол, жени и кръчми.
Иначе на мен ми е забавен да го гледам в Ергенът и грам не съжалявам девойките там. Ако не беше Мартин, този сезон, щеше да е пълна греда, въпреки промените на Николов. Още ме е яд, че ни бъзна така да си мислим, че Емануела ще вкарат, пък то...едно нищо лишено от всякакъв смисъл.

# 2 351
  • София
А тя защо отиде също е добър въпрос... Или както се изразиха в интервюто, намерила е човек, ама е искала да види и другия клон публично и да избере за кого да се хване.

# 2 352
Къде пък видяхте прилика на Габриела с изброените персони? Тя не прилича на нищо подобно както е израза 😆

Прилича на онези индианци от филма "Апокалипто"...

А за новопостъпилата - вие сериозно ли я имате за неотразима, та Марто се бил облизал като котарак едва ли не като влязла? Та тя е толкова... обикновена! 🙄
Николина, дето си тръгна, също нямаше една допирна точица по излъчване нито с Марто, нито с Вико. За кого да остане там? Тя приличаше на лелка.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 16:54 от DiaMia

# 2 353
Може да си е мислила, че ще направи фурор като откаже роза.
Щях да питам не е ли много възрастна да я е треснала инфлуенсърската вълна, пък тя била само на 32… Колко състарени изглеждат някои от жените този сезон. Брутално е.

# 2 354
Добре, какво си мислите, че ще прави Емануела там?
24 часа полет скъп, ще иска хонорар и като отиде и се появи какво? С Мартин ще започнат да се кълват, може и да се сбият след водката, защото и двамата пият като казаци? Ще бие другите момичета, ще ги скубе, ще правят любов с Мартин, с Виктор? Ще ходи на коктейл, ще чака роза, ще вземе роза на момиче, ще крещи, ще разкаже за родителите на Мартин или за нейните? Ще изнесе концерт и ще има награда нощ с двамата ергени за най-добра кючекиня?
Какво ще прави фолкпевицата Емануела при бившия си в някакво предаване, когато има участия, записва песни и вероятно въобще не се интересува от това къде и с кого се излага Мартин?

Общи условия

Активация на акаунт