🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 494
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 325
Сори, че се повтарям, но Виктор 2 е млад, с обременена психика от травмата в детството му и е зодия риби - перфектната комбинация за смущаващ се, чувствителен момък, който всичко може да го разклати и лесно се поддава на влияние. Несигурността му е изписана на лицето и това донякъде отблъсква по-отраканите мадами. Комбинирано с ниска самооценка като “не съм достатъчно мъж”. И това на фона на неговия антипод - чичо Мартин - перде, гуляйджия, пиперлив, безпардонен непукист и със самочувствие. Т.е. хитра  лисица, на която за нищо не й пука и затова (, а и заради водката) е вечно в настроение и бъбри до откат с когото му падне.
Та, не ми е чудно, че продукцията е заложила точно на тях двамата, по-различни типажи просто нямаше как да намерят. И е готино, че се разбират, но въпреки, че мисля, че Мартин, поради липсата на сериозен интерес към момите и общата си незаинтересованост към формата като цяло, няма да направи мръсно на малкия или да го злепостави умишлено, Викито трябва да си има не едно, а две на ум за бате. Защото, колкото на Мартин да не му пука за имиджа му в предаването, то толкова за Виктор очевидно е от голямо значение и си представям как ще се сдуха, ако се изложи.
И друго, според мен, Виктор, поради собствената си колебливост и ниска самооценка, е способен да се вкара сам във филми и неприятни ситуации, защото вече видяхме, че и най-малкото нещо може да го изкара от равновесие и да му създаде чувство за несигурност. В тази връзка, ако е решил да го играе “мъжкар” като батя си, това ще е много голяма грешка за него, защото просто не е в неговата природа и не бива да приема добротата и чувствителността си като краен недостатък. По-скоро трябва да поработи върху самочувствието си и умението спокойно, но твърдо да отстоява себе си, както направи пред момичетата, на които не даде зелена светлина за Шри Ланка (макар вече една да доплува до там).
А, да, и защо Мартин имаше роза на общата среща за недоразумението Анна - Мария, а Виктор не?

# 2 326
Ааа, Ивет. Харесва ми на мен тя, има мистериозно излъчване. И е без видими корекции.

Не помня вече коя беше борсук, но Ана-Мария точно като подобно животно гледа. Изпод вежди и малко сърдито. И самата тя е тросната една такава. И за информация рови като борсук, елиминира всякаква романтика и превърна срещата в разпит.

На моменти има страховити погледи и изражение чак.

Изражението на Виктор след като им натресоха новата боркиня за неговото внимание беше за Оскар!

# 2 327
  • София
След снощния епизод си мисля, че Николина беше много плоска в лъжата си за едноседмичното запознанство с нейния възлюбен, който (за една седмица!) се оказа мъжът на живота й и е мнооого щастлива и с пълно сърце. Ами, да беше направила като момичето с камбаните (макар и това да не ми е съвсем по вкуса - или приемаш и отиваш, или не приемаш ако имаш чак такива колебания).
То не вярвам някой да й се върза на изпълнението. Срещнала дрънци. Така за една седмица се разбира кой е човекът на живота ти с такава категоричност, че дори не си опитваш шанса, въпреки че си бил толкова път и си се подготвял, взел си отпуск и т.н.
Просто видя, че Мартин не й даде роза първата вечер и че не е сред предпочитаните от него персони и явно я достраша да не я изпидурка по бързата процедура. Това, че го попита защо не й е дал роза, беше доста отчаяно поведение от нейна страна, не знам с какъв акъл го зададе и какъв точно отговор очакваше да получи насреща. Досега за 3 сезона не се е случвало някоя да дръзне да търси сметка на ергена защо е постъпил по този начин.

# 2 328
излезна едно участие на Мартина от преди години при Милен Цветков
Може ли линк?
аз го гледах преди два дни, когато започна ергена, някои го беше публикувал..... честно казано не си спомням къде го гледах

# 2 329
То не вярвам някой да й се върза на изпълнението. Срещнала дрънци. Така за една седмица се разбира кой е човекът на живота ти с такава категоричност, че дори не си опитваш шанса, въпреки че си бил толкова път и си се подготвял, взел си отпуск и т.н.
Просто видя, че Мартин не й даде роза първата вечер и че не е сред предпочитаните от него персони и явно я достраша да не я изпидурка по бързата процедура. Това, че го попита защо не й е дал роза, беше доста отчаяно поведение от нейна страна, не знам с какъв акъл го зададе и какъв точно отговор очакваше да получи насреща. Досега за 3 сезона не се е случвало някоя да дръзне да търси сметка на ергена защо е постъпил по този начин.
Според мен просто се е разколебала за влизането си и от продукцията не са ѝ разрешили да се откаже без да плаща неустойки. Славена вече се беше отказала, ако бяха разрешили и на втора щеше да е цирк. Влязла е с идеята да върне роза и да си тръгне според регламента. А дали наистина е срещнала друг човек или просто след срещите в София е проучила кой е Мартин и е решила да не се занимава с него, можем само да гадаем.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:58 от Lilly_85

# 2 330
Сега почвам да гледам, та малко със закъснение:
Оххх, ама много ми е анти този Мартин! На визия (тези хамстерови бузи!), с баналните лафчета (дано ме изненада!), с отворковщината (голямо самочувствие са му осигурили мамините постижения). Според мен има уговорка или между двамата с Мартина, или от сценаристите. Очаквам точно тазидетонетрябвадаспоменаваметук да вкарат за съспенс. И наистина мисля, че Мартина се е опитала с поправките да докара визията ѝ - скулите, устните.
Вторият ерген ми е симпатичен. Малко смутен-засрамен го раздава, но ми е по-естествен.

# 2 331
Гледах само вчерашния епизод, ами много по-добре е положението в сравнение със сезон 3, по-светли кадри, по-лежерни диалози, по-разчупени сцени. Общото впечатление от сезона на Алеко е за една тягостност, провлаченост и ... ограниченост у някои от момичетата, която продукцията подчертаваше, разбира се, не в услуга на зрителя. И Наум тогава все едно водеше някаква възпоменателна процесия, а не развлекателно предаване. Сега е мнооого по-добре. И с двамата ергени също, никой не стои притиснат в ъгъла да бъде нацелуван. И някак момичетата са по-приятни и естествени. И това, че сами се гримират и фризират, също е плюс. Подчертава им се индивидуалността, а не виждаме олимбени прически и ярки червила, дето никак не отиваха в сезон 3.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 15:51 от Bella Ella

# 2 332
Не знам дали вече споменато в темата, някой от ФБ беше сравнил Габриела с Ана-Мария Чернева. Вярно, че страшно си приличат:

Хостесата Габриела не ви ли напомня на Преслава малко, преди да се направи неузнавама? Много ми напомня!
Прилича ми на нещо между Беба и Сузанита 😀
Искам Виктор да се успокои малко. Много му дойдоха нещата. Сега и женената. Прекалено е морален, че да я приеме като участничка.  Едва ли ще й обърне внимание.
Мартин е отвратителен със заучените си реплики. И не спира да пие. Щях да падна като каза на Виктор- ами айде ние да се почваме и отвори бутилката.

# 2 333
Аз се учудих, че Виктор не може да отваря бутилка със шампанско.
Предполагам и с вино не може, че винените са още "по-сложни". Laughing

Габриела има рядко неприятно излъчване, та ми е трудно да я сравня с когото и да било. Мартин я гледаше с особена ненавист. И как само се бяха сдушили с другата сервитьорка - Елеонора, да плюят конкуренцията.

# 2 334
Защото Мартин имаше едно момиче повече, а на церемонията най-вероятно е трябвало да бъдат с равен брой рози. В случая 3.

А, да, и защо Мартин имаше роза на общата среща за недоразумението Анна - Мария, а Виктор не?

# 2 335
За Косара, обиграла се е, научила се е да играе роля и да носи маска перфектно. Браво! Да видим обаче, дали ще успее през цялото време да бъде добро, великодушно, чувствително и нежно момиче, за каквато се представя и иска хората да я мислят.

Хъх? На мен от първата секунда ми мяза на класическо mean girl. От жените, с които никога не искаш да си в колектив и въобще да имаш каквото и да е вземане-даване.

# 2 336
Наистина усещането ми за предаването тази година е доста по-лежерно и по-позитивно от миналите сезони. Преди нещата вървяха като в турски сериал, с драматични паузи, всички вървяха в шпалир на леко напрягаща музика с един Наум, който водеше процесията. Мисля, че засега ми допада повече от преди, но не никога не е късно да си променя мнението. Девойките са отишли малко "на топло", Мартин е отишъл да позяпа и да разиграе няколко моми. Виктор вероятно иска и той да е популярен, само не знам до колко е готов с тази наивност и притеснение да се впусне в предаването като батко си Мартин. Роси ми харесва засега, изглежда ми красива и възпитана от това, което съм видяла.
Добре, че разделиха Габриела и Елвира завинаги, не исках да гледам Габриела и Елисавета 2.0.

# 2 337
Интересни психоанализи написаха 2-3 момичета за Виктор, с интерес ги прочетох.
За мен той има накъде да се развива в следващите 10 години и доста може да постигне , ако тръгне по правия път и работи над себе си. Каквото виждам от него досега, изглежда ми на добър и сравнително морален човек. Тези качества ако ги надгради с труд, усърдие в някоя професия и правилни хора около него, може да сполучи. Външността му е за шоу бизнеса, предаването може да му е тръмплиn, стига да се възползва и славата да не го развали.

Мартин е бита карта, там няма как да се оправи положението без той коренно да се промени и той го знае. Следващите години ще обикаля дискотеките и жените докато може в стремежа си да запълни вътрешните липси. Напълно наясно е, че нито пари, нито маркови дрехи, нито напомпани мадами, нито напивания по дискотеките ще го направят щастлив. Но друго не познава, търси сега адреналин от камери, от внимание. Затова и завижда на Виктор, съзнателно за тялото и външността, несъзнателно за годините. За мен той е много по-комплексиран от Виктор, просто го показва по друг начин.
Предполагам някоя жена много го е наранила и досега не го е преживял. Като чуя изказвания от сорта на "на жена 50% само може да се вярва" явно многo е бил лъган.

# 2 338
  • софия
Виктор го гледах в Чакалкаст преди година или две след участието му в кастинг битката. Момчето си каза, че иска на всяка цена да е известен и да го дават на телевизора. Ще видим до кога ще играе ролята на мил, добър и наивен. Усмивката тип Сашко също ме кара да си имам едно наум. И, като казах Наум, честито, вече няма дълги и тягостни разкази за розите, льобофта и още нещо. Предполагам, че и той е отдъхнал така, както аз.

# 2 339
Не знам каква толкова доброта виждате у Виктор. Аз на това му казвам смотаност, ограниченост, егоцентризъм и неувереност. А едни от най-големите тъпотии ги правят точно неуверените хора, тези с комплексите. Той е и незрял и просто играе някаква роля пред камерите и се представя според това, което мисли, че хората искат да видят. Тия дето най-искат да се харесат, са най-зле откъм характер - палачинки тотални и супер натоварващи.

Общи условия

Активация на акаунт