🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 504
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 310
Ана Мария ли е момата с реакцията след като вкараха новата омъжена жена - "Добре, че от сутринта пия, иначе ако не пиех, не знам..."?

# 2 311
След снощния епизод си мисля, че Николина беше много плоска в лъжата си за едноседмичното запознанство с нейния възлюбен, който (за една седмица!) се оказа мъжът на живота й и е мнооого щастлива и с пълно сърце. Ами, да беше направила като момичето с камбаните (макар и това да не ми е съвсем по вкуса - или приемаш и отиваш, или не приемаш ако имаш чак такива колебания). Но и тук ясно прозира намесата и режисурата на екипа, защото ако нямаше недошла за Виктор и върната роза за Мартин, сега нямаше да развяват тези недомислици с новодошлите (за една от които не знаем дали фактически е в процес на развод, но затова пък, е в топли приятелски отношения с настоящия си съпруг).

А бат’ Мартин хич не беше джентълмен като си поиска среща с Косара. Той очакваше добричкото, наивно и отстъпчиво хлапе да се съгласи безропотно, но след като Виктор, макар и колебливо каза, че предпочита първо самият той да се пробва, бате излезе с номера: “Ааа, само ако ти си съгласен, иначе няма”. И после, хоп, насади го с двете рози, а Виктор, който е мека Мария, веднага се ухили доволен, че няма да му се наложи да гони някоя. Е, после се гипсира яко от новата-стара омъжена кандидатка, като цяло доста му дойде за този епизод като емоции. Иначе, наистина беше много спечен на вечерята с Бранимира, а и ми стана странно, че слончето и катамарана са били в един ден, а вечерите - в следващия. Поне да ги бяха оставили малко да хапнат пържени картофки, а те - хайде да се връщаме. Егати.

Но пък поне на дамите някой им готви, защото на закуска всички хапваха едно и също, очевидно поднесено от друг, а не приготвено от тях самите.

# 2 312
Ергенките - подчертано ниско ниво (да не кажа по-обидна дума). Няма нито една, която поне да претендира за нещо повече в интелектуален аспект. Хостеси, сервитьорки, безработни, инфлуенсърки, "водещи се" студентки и т.н. и т.н. В минали сезони помним софтуерни инженерки, студентки по фармация, журналистки.. От сегашните няма нито една с професия, поправете ме , ако греша. Т.е. поправям се , ако вземем предвид най-древната професия.
Нито една не ми харесва нито като външност, нито като поведение.
Ергените - Мартин е дошъл да се забавлява. Крайно ми е антипатичен с тези червени бузки като се ухили дяволито.
Виктор е дечко. Ще го излъже някоя ергенка дали в шоуто, дали след него, та ще се чуди от къде му е дошло.
С една дума - разочарована съм от сезона.
Моето мнение се припокрива с това. В първия епизод ми хареса балерината, но във втория бях изуемна от неадекватното  поведение по време на разходката сред слоновете.
Като цяло имам чувството, че цари някакъв хаос на снимачката площадка, никой от участниците не знае къде да застане и какво да прави. Разчита се на импровизации, но всички участници са кухи лейки и изобщо не им идва на ума как да събудят интереса на когото и да било.
Вкарването на последната участничка беше много криндж. Физиономията на Виктор, докато я представяха, беше като да са го отровили. Може би чак в този момент осъзна, че се е вкарал във филм, в който някой друг ще дирижира какво да се случва.

# 2 313
Даниела е като от "Планетата на маймуните", надявам се, че не е обидно, при положение, че тя сама се в направила да изглежда така, ама всъщност показаха ли нещо до момента от вътрешността ѝ, че да не съдим по корицата?

# 2 314
За мен този сезон е интересен. За разлика от предишните, тук често имам поводи да се засмея, основно от репликите на Мартин, но и Виктор ми е симпатичен с неговата на моменти прекалена наивност и страх да не се изложи. Харесва ми, че има нови правила, че е разнообразно за гледане и честно казано на мен тези ергени са ми сто пъти по-естествени от другите досега - поне са себе си и не се срамуват да го покажат (визирам основно Мартин).

Момичетата не ми харесват. Пресиана гледа отегчено, сякаш насила е там, по никакъв начин не смятам, че симпатизира на Виктор. Същото важи и за Бранимира - абсолютен автогол си вкара и веднага стана антипатична на зрителя. Виктор според мен ще се сближи с Росица. Анна Мария се опитва да се прави на интересна, но на моменти ми идва в повече. Чудех се защо Мартин я е избрал - визуално не е нищо особено, но после забелязах, че и тя има интервенции и си обясних всичко Grinning . Харесва ми Силвия, но май е твърде добра за Мартин. Той сега ще се хареса с новата госпожица, според мен. Като цяло, обаче, мисля за правилно решението да изгони Габриела - въобще не й беше мястото там. Даниела според мен е там, за да си рекламира книгата, Мартина - да дразни Емануела (очевидно е знаела, че Мартин ще е Ергенът). Надявам се да има интересни моменти занапред.

# 2 315
Даниела като поведение на мен засега ми допада. Доста добър анализ направи на ергените.

# 2 316
Даниела на външен вид се е направила много зле. Обаче странно, има доста приятен тембър. Като говореха на бара с другото момиче, не звучеше никак дразнещо. И все пак нещо фалшивее там в характера. Но не е показала какво.

# 2 317
  • София
Мартин прилича на преяла катерица, но прави някакво шоу. Виктор наистина най-много си подхождаше с русата, Пресияна ли беше. Тази новата руса за момента в неясно защо са я вкарали. Шрековица наистина се правеше, и щеше да е забавна, ако я бяха поканили. Разгледах ѝ профила във фейсбук, хубаво момиче, интересува се от каузи, не кифлее като поведение всъщност. Мортиша (забравих ѝ името, една бледа, с тъмна коса) има нещо много криво в устата, особено като се усмихне. Има и още една, не запомних от страната на кой от ергените е, ама прилича на Стойка Пипирудата, мисля, че скоро ще замине. Силвия много ми хареса като за приятелка.
Пресияна и аз харесах много - естествено красиво момиче. За съжаление е стеснителна и не се бута, ще отпадне бързо.
Мортиша сигурно е Клаудия. На мен ми е интересна мацка, изпъква на фона на масовия кифляк.

Стойка Пипирудата ще е Ана Мария, най-много се доближава.

# 2 318
  • София
Подозирам, че на канстинга като е нямало кандидат ерген, който да е с необходимия външен вид и най-вече жизнен опит, са решили да са двама, единият да краси и показва тяло, другият да говори и прави забава. На един мъж под 30 г е му твърде рано да изнесе такова шоу на гърба си, скучен е, разговорите са мъка. Да не говорим, че и реално вкус за жени няма добър, визирам тази дето брани мира.
Аз познавам задочно баща му и майка му и съвсем не им е приятно всичко, което прави, а просто са се примирили от немай къде.

# 2 319
  • София /Абсурдистан
А Габриела кой я е избрал? То корекции, то изкуствен тен, то грозотии… Сякаш е от махалата.

# 2 320
Виж, Мартин е "друга бира" Laughing. Не му пука за мнения и коментари. Има си слава, има уреден живот, има си и пари. Решил е да си изкара добре и да не се напряга да се харесва на зрители или участнички. Затова ми е интересен. Защото ще бъде естествен. Защото има богат речник и умее да се изразява без заучени фрази и без рецитации. А до сега всички ергени бяха като глътнали бастуна и от цялото предаване лъхаше на захаросан фалш.
Аз, противно на това мнение, смятам, че точно заучени фрази са му специалитета на Мартин. То не беше "гоня последния влак, затварям магазина, мъжете от Марс-жените от Венера, обърна ми живота на 360°, и т.н.". Само клише след клише, с нищо казано дотук не е впечатлил. И на всяка девойка : "искам да те провокирам", и "хайде да ходим при другите". Разговорите му /индивидуалните с момичетата/ траят около минута и са доста повърхностни, нищо по-искрено и лично не е споделил.
А така коментираната разлика с другите ергени идва от това /според мен/, че той никак не се притеснява от камери и други хора. Не че е толкова по-ерудиран от предишните ергени, или с по-богат речник, а просто при него няма притеснение, и има някакво самочувствие до степен на самодоволство, което тепърва ще разбираме дали е обосновано /не съм го гледала досега, не следя ИВ/.

# 2 321

Пресияна и аз харесах много - естествено красиво момиче. За съжаление е стеснителна и не се бута, ще отпадне бързо.
Мортиша сигурно е Клаудия. На мен ми е интересна мацка, изпъква на фона на масовия кифляк.

Стойка Пипирудата ще е Ана Мария, най-много се доближава.

Не, сега ги погледнах, не е Клаудия:
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/uchastnichki/klaudija-todorova.html

Клаудия на мен ми е симпатична визуално, Ивет имах предвид, че се е докарала като Мортиша или булката на Мерилин Менсън. Не е грозна в някои позиции, зависи как ще застане и колко ще си отвори устата.

Стойка Пипирудата, имаше една снощи, на домашно кокче вързана, много ми заприлича, може би Диана, като гледам снимките, че на рекламната снимка не изглежда като във формата.

# 2 322
Ма как тази жена с Мартин?
Той търси млади, много млади и с големи къдрици.
Хвърлил око на Косара, старата хиена. Да видим Виктор кога ще му я пусне и какво ще му иска. Братоците търговия трябва да развъртят.
Вече няма нужда да му я "пуска", играта е отворена, паднаха ограниченията.
Точно на игра е дошъл. Мартин играе.
Мартин е в Играта!
В момента Косара е недостижимата, другите са му в краката, получи ли я, ще изгуби интерес.
Ана-Мария си помисли, че може да му играе играта, предвиждам, че ще остане с пръст в уста много скоро. Грешка направи, това момиче, да му разкрие, че има повече от две мозъчни клетки, защото те са точно толкова. Заяви се на покер играча!
Мартин я подпита, отговори къде уклончиво, къде на въпроса с трос.
Права е, че веднъж "разкрила" намеренията му, той ще ги смени, така правеше в Игри на волята. Тук Мартин се е взел за котаракът, а те са мишките. Една по една ще ги дъвче, ще им обещава, ще маже и когато си помислят че им е в ръцете, щрак, капанът хлопва. Relaxed
Ана-Мария можеше да задържи провокативното си поведение за себе си, да се присламчи, да влезе в отбора му, без той да я подозира, сега погледът му е насочен към нея като окото на Саурон (хехехе).

Той я чу, когато тя му каза, че момичетата й говорят за него. Можеше да му пусне една две партенки, той щеше да повярва само на 50% от тях Relaxed
Мечтаех си да му каже, че Даниела иска да промотира втората си книга, че Елвира се води по акъла на Габриела, че Мартина го сравнява с бившия си. Не е необходимо тези неща да са верни, но посаждат семенцето. Па, да видим какво щеше да направи Марто Smiling Imp сега тази линия е изгубена и ще чакам друг играч да влезе в играта и да я направи интересна. Ана-Мария можеше да си разчисти пътя, но уви.
Битката за Косара предстои Sunglasses

# 2 323
  • София
Ааа, Ивет. Харесва ми на мен тя, има мистериозно излъчване. И е без видими корекции.

Не помня вече коя беше борсук, но Ана-Мария точно като подобно животно гледа. Изпод вежди и малко сърдито. И самата тя е тросната една такава. И за информация рови като борсук, елиминира всякаква романтика и превърна срещата в разпит.

# 2 324
  • Пловдив
Не знам дали вече споменато в темата, някой от ФБ беше сравнил Габриела с Ана-Мария Чернева. Вярно, че страшно си приличат:

Хостесата Габриела не ви ли напомня на Преслава малко, преди да се направи неузнавама? Много ми напомня!

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:34 от Черешка 🍒

Общи условия

Активация на акаунт