🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 608
  • 3 008
  •   2
Отговори
# 2 280
# 2 281
Тя тази не е ли сега първа приятелка на Емануела… 😅 Някъде ми излизаха техни снимки. Обаче тя с всички бивши (ако с Денислава са имали нещо с Мартин) накрая завършва с приятелство и заедно хейтят мъжа.

# 2 282
Не го знам какви харесва Виктор, но упорития му интерес към този тапир Бранка, че и твърдението, че както и да се държи, или облича, не помня точния коментар, все щяла да е супер, ми говори, че нищо не разбира от жени. Косара има, както казах и снощи, някаква аристократичност у нея, може би от вида на погледа ѝ - някак пренебрежителен с възможност да изглежда унищожителен и лъскав вид, с което го привлече. А това, че чичо Марто заяви директен интерес, предизвика Виктор да изкара инстинкта си на ловец, който не си дава плячката. Изобщо не виждам жена като Косара до момченце като Виктор, но не я виждам и до чичка плейбой като Марто. Имам чувството, че няма да се даде на точно такъв.
От наличните моми, колкото и да е странно, на чепатия и неориентиран характер на Вико, най-му приляга Бранка, но пък те са твърде еднакви, за да си кликнат.
Бърбораната ми е глуповата, хич не я виждам в ролята на мацка за гадже.

# 2 283
Също така и бивш министър на икономиката

А щото Емануела е примирала да се омъжва за него, моля ви се….
То, ако се стигне до ситуация Мартин да се жени за Емануела, се стига до какво може тя да изцеди от нотариуската и бившия шев на КЗК.

# 2 284
То па е мнооого сложна и нАучна работата на един нотариус 😆
"Чичо Чарли" му лепна идеално на Марто!

Чичо Чарли е истински саркастично-забавен, отнася се джентълменски с жените (поне в тяхно присъствие и през повечето време), изкарал си е парите сам, никога не му е пукало, дали разочарова майка си (не да го е преодолял едва на 39 г.), има 100% собственост над вила на плажа и е поне 36 пъти по-интелигентен от Мартин Grin

Мартин по-скоро ми отговаря като профил на Том от Великият Гетсби.
Това исках да коментирам и аз. Никаква прилика няма между чичо Чарли и Мартин, никаква.
Мартин нито е толкова забавен и саркастичен, нито толкова интелигентен и готин, нито нещо сам е постигнал, най-обикновен чалгаджия с малко повече акъл, и семейство, което да го подбутва.

Кой го измисли това ''чичо Чарли''? Кощунство е да наричаме така Мартин!

# 2 285
Абе не търсете идентичност, Чичо Чарли е, защото е женкар и гледа като сочна пържола тези, които му хващат окото, не за друго.
Чак па кощунство! 🤣 За кого?

# 2 286
Докато гледах епизода вчера, си мислех, че грам не ми се иска да бъда на мястото на онези жени, които ще си имат вземане-даване с Мартин. Той си играе с тях, това го забавлява... Може и да не изключва варианта да си намери нещо по-сериозно там, но при всички положения е решил да вземе максимума от всичко. Подозирам че по някое време жените ще започнат много да го изнервят и когато попремине първоначалното вълнение ще започне да му омръзва цялата история. И тогава кой знае какво ще измисли, за да си направи престоя по-интересен. Но определено си е на мястото и е най-разговорливия и забавен Ерген досега. Харесва ми това, че е себе си, не че го познавам извън камерите, но е същото, което видях и в ИВ.

Елвира е симпатична, но много инфантилно поведение и излъчване. Мартина също започна да се държи като лигаво дете, осъзнавайки на някакво ниво, че в общуването й с Мартин, ясно лъсват нейните дефицити. За събаление или не той е от хората, които дори без да искат, умеят да комплексират останалите и да ги карат да се чувстват несигурни, какво остава ако си го постави за цел Sweat Smile

Разговорът между Пресияна и Виктор ми допадна и според мен двамата много си отиват, но той каза, че си търси някоя с по-голямо самочувствие... Бранимира много ме подразни как го злепоставяше пред останалите момичета и все едно му се подиграваше.

Няма да съжаляваме за Габриела. Тя сама си вкара автогол с нелепото държане и грозни физиономии, а съм сигурна, че преди това Мартин я харесваше. Все пак я извика втора или трета на разговор по време на първия коктейл.

Интересно ще е сега, когато харемът е общ. Обаче има голяма вероятност поне три-четири от Викторките да преминат в другия лагер... От Мартинките може би само Ферай ще се преориентира. Останалите ще продължат да се блъскат в стената и ще се надпреварват коя да я пробие. Пък на нас остава да видим дали някоя ще успее Simple Smile

Харесва ми сезона, много по-интересен ми е от предходните, ще видим как ще продължи.
Излишно ми беше влизането на Ива, но пък на Мартин му светнаха очите, не му стигнаха мадами на тоя човек Joy

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 12:56 от ladonnae

# 2 287
Снощния епизод ще запомня с великата мисъл на мъдрец Мартин "Мъжете са от Венера, жените от Марс" 🙄
Е хайде сега, каза "дали не беше обратното" просто в бързината ги обърка. Всякакъв може да е Марто, но прост и с бавна мисъл не е. Виж Вико сигурно не е и чувал за тази книга и лаф.
А че Емануела е завъртяла живота му на 360" сигурно пак се е объркал 😏 /цитат от гостуването му при Мондито/ Освен това с такива цитати "объркване" има само и единствено ако си ги наизустил и изобщо не разбираш за какво иде реч

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 13:21 от Catfish

# 2 288
Там кафемашина ли нямат? Не видях някоя кафе да пие. Почват деня със шампанско от сабале рано😅 . То най-добре по 1 бира да залющят за добро утро и изтрезняване и по 1 шембе 😂

# 2 289
Денислава общата и е прякора в риалити средите

# 2 290
  • София
Не мисля, че Ферай ще се ориентира към Виктор.
Допускам, че освен влезлите за почивка и популярност, може да има 1-2-3, които да намират Елвиса за изгодна партия и са заблудени, че могат да го омаят в дългосрочен план.

# 2 291
То не знам каква почивка е там. Нали бяха споделили в минали сезони как спят малко, ядат кофти храна, почти 24/7 ги снимат и като цяло имат много натоварен график. Отделно че са по много в една спалня (поне така е било досега).

# 2 292
То не знам каква почивка е там. Нали бяха споделили в минали сезони как спят малко, ядат кофти храна, почти 24/7 ги снимат и като цяло имат много натоварен график. Отделно че са по много в една спалня (поне така е било досега).
Спят малко, защото ги гримирали сутринта и не искали да си развалят грима, докато не свършат снимките. Барбара (сезон 3) например каза, че изобщо не ѝ е пукало за грима и си е отспала в имението. 😁

# 2 293
На мен пък Виктор ми е като една кифла, която мисли, че най-важна е външността. Непрекъснато се перчи с мускулите, показва ти и ги мърда Laughing. Харесва се и то доста, но няма достатъчно самочувствие, за да се държи естествено.
Дошъл е за известност и несигурността му идва от страха да не се изложи "по телевизията". Не можа да влезе в ИВ, решил е да става Ерген. Няма лошо. Но да мисли, че ще намери любов тук, особено като знае какви девойки участват... чак толкова тъп не вярвам да е. Макар че в този сезон има и някои по-нормални момичета.
Не ме дразни, но и не ме кефи. Скука, скука, скука.
Виж, Мартин е "друга бира" Laughing. Не му пука за мнения и коментари. Има си слава, има уреден живот, има си и пари. Решил е да си изкара добре и да не се напряга да се харесва на зрители или участнички. Затова ми е интересен. Защото ще бъде естествен. Защото има богат речник и умее да се изразява без заучени фрази и без рецитации. А до сега всички ергени бяха като глътнали бастуна и от цялото предаване лъхаше на захаросан фалш.

# 2 294
излезна едно участие на Мартина от преди години при Милен Цветков

Общи условия

Активация на акаунт