🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 553
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 295
Момичета, тази Анна Мария наистина ли е тази от Игри на волята?! 😳😳😳

# 2 296
Защото има богат речник и умее да се изразява без заучени фрази и без рецитации.
Да, щото заучените фрази както чухме, не са му сила 😂

Тази от ИВ не получи роза още на предварителните срещи!

# 2 297
Този сезон основно се коментират ергените, момичетата даже не ги различавам някои. В предните сезони акцента беше върху момичетата, още с визитките ги научавахме. Харесва ми, че Виктор и Мартин са толкова различни и като години, и като поведение. Виктор и Пресияна определено си отива, но той има лош вкус за жени, ще тича по някакви лигли с нереално самочуствие.

# 2 298

Тази Ана Мария е от ИВ. Тя не получи роза още в София.

# 2 299
  • Вестерос
Не разбрахте ли, че бяха две Анна-Марииите на кастинга, онази смешната от ИВ отпадна, влезе бойната мадама.
Ама Ана-Мария от ИВ е била в първи епизод ли?

# 2 300
  • София
Абе едва ли някой смята, че Мартин е влязъл там да търси любов, връзка или каквото и да било подобно. Ще се позабавлява малко на топло, ще пийва шриланкска водка и ще се прибере сам, както е дошъл. Най-много някое приятелство да завърже. Човек, който е по заведенията нонстоп, има достъп до достатъчно жени, едва ли би чакал точно Ники Николов да му избира. А и с претенциите, че е финансово красив, сигурно желаещите дами са приличен брой.
Купонясва си човекът и това е. Не виждам да се опитва да опознае дамите, просто си прави вятър на устата.
Даже не знам след като е с претенции на врял и кипял в отношенията си с жените, как успя да се върже на номерцата от селски вечеринки на Анна-Мария. Но може и да не се е вързал, а просто да му се е сторило по-интересно да има и една такава за свежест, която няма само да му се лигави насреща.

Иначе и аз смятам, че определено ще има пропукване в розовото съвместно съществуване на двамата ергени. Продукцията точно по тази причина направиха момичетата общи, че иначе трябваше всеки да си тича в собствения коридор и нямаше да има предпоставки за драма.

Силвия като се беше гримирала на коктейла, ми напомни доста силно на Радина Кърджилова.

# 2 301
Не разбрахте ли, че бяха две Анна-Марииите на кастинга, онази смешната от ИВ отпадна, влезе бойната мадама.
Ама Ана-Мария от ИВ е била в първи епизод ли?
Да, беше, но след ринопластика, изправяне и избелване на зъби. И 3те очевидни Grinning та не си приличаше.

# 2 302
От трите излъчени епизода оставам с впечатлението, че този сезон ще се "наслаждаваме" на едно подчертано low cost риалити. Всичко до момента ми изглежда на доста аматьорско ниво. От липсата на блясъка на коктейлите от предишните сезони до аматьорската постпродукция. На моменти дори е като снимано с любителска камера.
Ергенките - подчертано ниско ниво (да не кажа по-обидна дума). Няма нито една, която поне да претендира за нещо повече в интелектуален аспект. Хостеси, сервитьорки, безработни, инфлуенсърки, дигитални маркетоложки, "водещи се" студентки и т.н. и т.н. В минали сезони помним софтуерни инженерки, студентки по фармация, журналистки.. От сегашните няма нито една с професия, поправете ме , ако греша. Т.е. поправям се , ако вземем предвид най-древната професия.
Нито една не ми харесва нито като външност, нито като поведение.
Ергените - Мартин е дошъл да се забавлява. Крайно ми е антипатичен с тези червени бузки като се ухили дяволито.
Виктор е дечко. Ще го излъже някоя ергенка дали в шоуто, дали след него, та ще се чуди от къде му е дошло.
С една дума - разочарована съм от сезона.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 13:30 от Happy Mijjj

# 2 303
излезна едно участие на Мартина от преди години при Милен Цветков
Може ли линк?

# 2 304
Сега след "сливането" на харемите, агнешките пържолки ще се упражняват в доминация над младия невинен Виктор, а после чичо Марто ще ги наказва и ще ги вкарва в "правия" път с гегата.
Така го виждам аз сюжета.

Иначе ме кефи по-непринудената обстановка и че не са изтупани като за бал.

# 2 305
  • Сф
Гледам на запис и върша нещо предимно. Слушам мъдрости. Чух мъдреца  Мартин с това за жените, че били от Марс,а мъжете от  Венера .  Чак се запита така ли било или обратно..но главата му (очаквано за мен )не роди нищо. Веднага след това се  самопохвали колко бил чел и учил и в чужбина дори. Grinning
Е, поне после обясни на дамата с него как се деляло на 1, че тя на знаела този урок..-Всичко за мен .  Чудесен мъж направо за някоя хостеса от Плаза Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 306
Мартин прилича на преяла катерица, но прави някакво шоу. Виктор наистина най-много си подхождаше с русата, Пресияна ли беше. Тази новата руса за момента в неясно защо са я вкарали. Шрековица наистина се правеше, и щеше да е забавна, ако я бяха поканили. Разгледах ѝ профила във фейсбук, хубаво момиче, интересува се от каузи, не кифлее като поведение всъщност. Мортиша (забравих ѝ името, една бледа, с тъмна коса) има нещо много криво в устата, особено като се усмихне. Има и още една, не запомних от страната на кой от ергените е, ама прилича на Стойка Пипирудата, мисля, че скоро ще замине. Силвия много ми хареса като за приятелка.

# 2 307
А знае ли се какви хонорари са взели ергените, понеже не пренебрегвам и това като мотив и за двамата за участие?

# 2 308
На мен пък Виктор ми е като една кифла, която мисли, че най-важна е външността. Непрекъснато се перчи с мускулите, показва ти и ги мърда Laughing. Харесва се и то доста, но няма достатъчно самочувствие, за да се държи естествено.
Скрит текст:
Дошъл е за известност и несигурността му идва от страха да не се изложи "по телевизията". Не можа да влезе в ИВ, решил е да става Ерген. Няма лошо. Но да мисли, че ще намери любов тук, особено като знае какви девойки участват... чак толкова тъп не вярвам да е. Макар че в този сезон има и някои по-нормални момичета.
Не ме дразни, но и не ме кефи. Скука, скука, скука.
Виж, Мартин е "друга бира" Laughing. Не му пука за мнения и коментари. Има си слава, има уреден живот, има си и пари. Решил е да си изкара добре и да не се напряга да се харесва на зрители или участнички. Затова ми е интересен. Защото ще бъде естествен. Защото има богат речник и умее да се изразява без заучени фрази и без рецитации. А до сега всички ергени бяха като глътнали бастуна и от цялото предаване лъхаше на захаросан фалш.
Неговата външност по-точно.

Иначе предпочита жена със стабилна професия, за да може него да гледа. Външността там не му е толкова важна, важното е тя да не е някаква кифла с претенции и имаща нужда от много пари за поддръжка. Така де, две кифли брашно не мелят.

# 2 309
Анна-Мария, която получи роза ми е страшно позната, почти съм убедена, че е участвала и другаде.
Едит: Видях, ме клипчетата ѝ в тикток имат доста гледания, най-вероятно там ми е излизала.
Аз като цяло не бързам да си вадя изводи за момичетата само по външния им вид и на мен лично Косара ми хареса вчера. Хубава е, стойката наистина е страхотна, имаше по-добър изказ честно казано от някои от ,,не преправените” момичета. Може и да има нещо пипнато, но засега не съм видяла поведение от типа ,,Вижте ме, аз съм направена, красива, не може да ми стигнете нивото”, каквото например сме виждали в предни сезони.
Промените във външния вид не винаги са поради една и съща причина. Правят ми впечатление обаче неприятните епитети, които се използват тук и не само за нея, а като цяло. Никое момиче не трябва да бъде наричано грозно, дебело, коза, криво и не знам си още какво. Никой не избира как да се роди и тези обиди често са всъщност причината за тези корекции, които за съжаление не винаги са успешни. Подобни удари по самочувствието на млади хора могат да бъдат много жестоки, до степен, в която те да не се чувстват добре в собствените си тела, а като прибавим и наложените ,,стандарти за красота” си мисля, че това е само началото на периода на момичета с неуспешни корекции, които само са искали да се впишат в нечий критерии за красота.
Даниела и Мартина например не ми харесват, но там не е само външния вид, ами и държанието им, предишни изяви в публичното пространство и т.н.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 14:10 от ally.yor

Общи условия

Активация на акаунт