🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 384
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 355
Най-много да отиде, за да каже, че той е простак, алкохолик, женкар, мамино синче. Но това вече го е казвала 100 пъти, пък и е пределно ясно, че момичетата ще се настроят срещу нея (поне за пред камерите). Няма абсолютно никаква полза от тази работа.

# 2 356
  • София
Явно Ники Николов или някой от важните до него хора са харесали Ива, за да и дадат нов шанс. Нещо, което ние няма как да знаем. Така че очаквам да се завърти нещо интересно около нея. Ако просто я изгонят бързо ще е голям продуцентски провал. И един безсмислен ход.

Има и друго нещо, което ми прави впечатление. Сякаш ергените наистина имат пълна свобода този сезон, защото на 90% съм сигурен, че такива образи като Анета (отхвърлената от Мартин), Анна-Мария Крайчева ('Анка арията' от сезон 1 на Игри на волята) и художничката онлифенсърка, Габриела щяха да бъдат вкарани от Тушев и Щерева.
Но нека видя как ще се развие сезона, защото при НН има друг тип режисиране, което е по-неуловимо, не така в лицата, както обичат от отбор Тупарев.

# 2 357
Добре, какво си мислите, че ще прави Емануела там?
24 часа полет скъп, ще иска хонорар и като отиде и се появи какво? С Мартин ще започнат да се кълват, може и да се сбият след водката, защото и двамата пият като казаци? Ще бие другите момичета, ще ги скубе, ще правят любов с Мартин, с Виктор? Ще ходи на коктейл, ще чака роза, ще вземе роза на момиче, ще крещи, ще разкаже за родителите на Мартин или за нейните? Ще изнесе концерт и ще има награда нощ с двамата ергени за най-добра кючекиня?
Какво ще прави фолкпевицата Емануела при бившия си в някакво предаване, когато има участия, записва песни и вероятно въобще не се интересува от това къде и с кого се излага Мартин?
Емануела се слави с това, че е скандалджийка. Веднъж вече му е предлага брак публично. Може би е наивно, че сме се надявали да се появи, но пуснаха кадри, как Мартин се кара на някого и  казва, че щом е дошла, ще си понесе последствията. От там дойдоха тези надежди, като се надявахме новодошлата да е поне Йоана, но уви......бяхме подло изиграни с тази девойка която вкараха. И да очаквах скандал или предложение да се съберат отново.... нещо, което да изостри вниманието ми, за да не заспя на някои от безумните им срещички.

# 2 358
Най-много да отиде, за да каже, че той е простак, алкохолик, женкар, мамино синче. Но това вече го е казвала 100 пъти, пък и е пределно ясно, че момичетата ще се настроят срещу нея (поне за пред камерите). Няма абсолютно никаква полза от тази работа.
То тези неща се виждат и без Емануела да ги казва публично.
Иначе, да, имаше някакво видео, където Мартин се караше на някаква жена, че е дошла, не че съм помислила и за секунда, че е Емануела, ама ми е интересно коя ще е… нещо ми е странно да е Йоана.

# 2 359
Иначе, да, имаше някакво видео, където Мартин се караше на някаква жена, че е дошла, не че съм помислила и за секунда, че е Емануела, ама ми е интересно коя ще е… нещо ми е странно да е Йоана.
Аз си мисля, че все още може да влезе Йоана (или пък някоя друга забежка на Мартин). Направи ми впечатление, че каза, че от 6 месеца е необвързан, но се е “виждал” с жени. Да нямаме нова ситуация тип “Омлет”. Някоя безнадеждно влюбена девойка е решила, че с Мартин имат бъдеще заедно, пък той просто спал 5-6 пъти с нея и не му се занимава.

# 2 360
Аз пък не знам колко са прости и държанките в наши дни, че решават, че коцкарят на 40, който вече го е играл филма с децата и жената, живее му се и му се правят драми по дискотеки, ще го срещне и ще си каже “олее, тази ще я издържам цял живот”

# 2 361
Тук е скандално, 850 мнения😀

Новодошлата Ива ми е като настъпена в лицето, абсурдно ми изглежда. Не знам и какво е чувството да си отхвърлен от ергена и да се буташ между шамарите насила.
За Николина - евала че си тръгна, не изглежда като жена, която е отишла за цирка и като го е видяла, добре че е имала шанса да си тръгне, а не да е заточена там до безкрайност.

Ана Мария и Мартин са си лика-прилика, обичат чашката, купона, хапливи, некрасиви, супер комбина. 😀

Половината девойки обаче са ми толкова невзрачни, че не мога да ги запомня.
Тази Яна ми изглежда адски странна, лудо странна. 😀

Единствено ми харесва, че ергените са по-натурални от предишни сезони, но дотам. Циркът е на ниво 👌

Някой знае ли в кои дни ще има епизоди?

# 2 362
Не мисля, че се надяват на това. Всички са там за "слава" и да изкарат един безплатен курорт. Все пак храна, алкохол на корем, в "хубаво" имение, все ще изтраят дребните неудобства, да спят по една дузина в стая и да се налага отвреме на време да се "понатискат" с двама... Славата изисква жертви JoyJoyJoy

# 2 363
Аз си мисля, че все още може да влезе Йоана (или пък някоя друга забежка на Мартин). Направи ми впечатление, че каза, че от 6 месеца е необвързан, но се е “виждал” с жени. Да нямаме нова ситуация тип “Омлет”. Някоя безнадеждно влюбена девойка е решила, че с Мартин имат бъдеще заедно, пък той просто спал 5-6 пъти с нея и не му се занимава.

Щом единствено за Йоана се тръби като негова бивша след Емануела, значи сигурно тя е била малко по-сериозно гадже от другите, или поне публично, а с другите тайничко:joy: Joy

# 2 364
Ама на кого се сърдите, че ви бил бъзнал, че ще влиза Емануела, че само тя ви е в устата? Никой не е "бъзвал" подобно нещо, същото се отнася и за Йоана, за която някои се кълняха, че щяла направо да е там и Мартин да я изберял. Някакви фен-фикшъни се въртят и после - сърдити, изпързаляни, бъзнати...

# 2 365
Имам подозрения, че общата му култура и поведение, само бидейки израснал сред хора, близки до властта и с професия и в София, а после и навън, е доста по-различна и адекватна от на много. Първите 7 трудно се наваксват от мнозина. Не казвам, че е топ ителектуалец или че се сравнява с английската аристокрация, а че е по-наясно от масовото.

Не мога да се съглася. Имам много такива “деца на родителите си” в средата си и категорично не са супер адекватни, зрели, хитри, приспособими и т.н. По-скоро обратното. Доста от тях се лутат в живота, трудно си намират мястото, кариера, професия. Трудно се живее в сянката на успешни родители и най-вече в сянката на огромните очаквания за теб самия.

Иначе повечето са симпатични, мили, интелигенти, високообразовани. Но има и от типичните разглезени и разхайтени като Мартин. Покер, нощен живот, схеми — като по учебник е.

Най-адекватните хора, които познавам, са пожарникари, животновъди, земеделци, строители и подобни. Това са социалните прослойки с най-много здрав разум и незаразени от изгъзиците и луксозните вярвания на нас, рафинираните и хронично онлайн.

# 2 366
Виктор работи и като коментатор на различни състезания по плуване по Евроспорт. Компетентен, много подготвен със статистика и подробности.

Дали винаги, когато някой е наивен, недодялан в отношенията, когато както се видя,  не е свикнал да пие и отваря шампанско, е смотан? Не съм сигурна.
Липсата на баща от много ранна възраст, е базисно за неформирания мъжки Аз, за другите дефицити, но това не го прави “смотан”.
Незрял, необигран- да, такъв е . Често професионалните спортисти имат подобен проблем.
Ще му импонира момиче като Фейгин от ИВ.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 16:43 от ellis

# 2 367
То е ясно, че никой не е там за любов, ама цирк да става. Нито жена, нито мъж, които искат връзка, ще ходят при комарите и 5 оператора да им светят, за да открият половинката си. Тази година никоя девойка не се прави на влюбена или на много заинтересована,  доста по-различно от преди. Миналите години вече бяха дълбоко във филма и лееха поезия и целувки, ала-бала. Надежди, че ще хванат Мартин, имат само хостесите и мечтаещите да са паркетни лъвици, но късмет няма да имат. Шансове би имала някоя като Айлин, но в същото време ми се струва, че тя ще иска някой малко по-свеж.

# 2 368
Не забравяйте , че в продукцията все пак има и психолог, който дори ни показаха.
Със сигурност са подбрани жени, които да паснат както на Мартин, така и на Виктор, за да може най-накрая предаването да има "щастлив край"
В случая Мартина е единствено мишена, с която Мартинчо да дразни Емануела, но Даниела би му стъпила интелектуално и там е възможно дори и да е нагласен финала с нея, да се опитат да имат връзка отвън и в крайна сметка тя да бъде успешна. Тя ми изглежда играч, а той също е такъв.
При Бранимира и Виктор не мога да разбера психоложката на какъв принцип ги е подбрала, но най-вероятно на никакъв, защото тя е по покана на Виктор. По-скоро за него клоня към Росица, макар че още нищо не сме видели от нея.

# 2 369
А щото Емануела е примирала да се омъжва за него, моля ви се….
Стигнах дотук, не съм чела още останалите мнения, но явно е примирала, Емануела. Има видео в нета, как тя му предлага публично, от сцената на заведение, брак.

Общи условия

Активация на акаунт