🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 373
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 370
Оф, имало било психолог Joy Ако се разчита на тая пишман психоложка, направо можем да закриваме предаването.

# 2 371
Виктор работи и като коментатор на различни състезания по плуване по Евроспорт. Компетентен, много подготвен със статистика и подробности.

Дали винаги, когато някой е наивен, недодялан в отношенията, когато както се видя,  не е свикнал да пие и отваря шампанско, е смотан? Не съм сигурна.
Липсата на баща от много ранна възраст, е базисно за неформирания мъжки Аз, за другите дефицити, но това не го прави “смотан”.
Незрял, необигран- да, такъв е . Чедто професионалните спортисти имат подобен проблем.
Ще му импонира момиче като Фейгин от ИВ.

Съгласна съм, отделно големи очаквания към 26 годишно хлапе. Аз на 26 като бях какви щуротии съм правила и какъв ми беше акъла за мъже, работа и тн. Сега само мога да се смея на себе си.
Като зряла жена, по-добре смотан, недодялан, да не може да отваря шампанско, но трудолюбив и добронамерен. Ще го видим оттук нататък как ще се представя.
Тези като Мартин да не са ти в къщата, ще ти съсипят психическото здраве.

# 2 372
Ама на кого се сърдите, че ви бил бъзнал, че ще влиза Емануела, че само тя ви е в устата? Никой не е "бъзвал" подобно нещо, същото се отнася и за Йоана, за която някои се кълняха, че щяла направо да е там и Мартин да я изберял. Някакви фен-фикшъни се въртят и после - сърдити, изпързаляни, бъзнати...

Тъкмо влизам туй да пиша.

Продукцията не е виновна, че по пуснати промо кадри, народа си изфантазира сценарии. Емануела, та Емануела.
Директно прескачам вече постове, в които се споменава, че стана адска досада.

# 2 373
Имам подозрения, че общата му култура и поведение, само бидейки израснал сред хора, близки до властта и с професия и в София, а после и навън, е доста по-различна и адекватна от на много. Първите 7 трудно се наваксват от мнозина. Не казвам, че е топ ителектуалец или че се сравнява с английската аристокрация, а че е по-наясно от масовото.
Не мога да се съглася. Имам много такива “деца на родителите си” в средата си и категорично не са супер адекватни, зрели, хитри, приспособими и т.н. По-скоро обратното. Доста от тях се лутат в живота, трудно си намират мястото, кариера, професия. Трудно се живее в сянката на успешни родители и най-вече в сянката на огромните очаквания за теб самия.

Иначе повечето са симпатични, мили, интелигенти, високообразовани. Но има и от типичните разглезени и разхайтени като Мартин. Покер, нощен живот, схеми — като по учебник е.

Най-адекватните хора, които познавам, са пожарникари, животновъди, земеделци, строители и подобни. Това са социалните прослойки с най-много здрав разум и незаразени от изгъзиците и луксозните вярвания на нас, рафинираните и хронично онлайн.
Да, Мартин може би е разглезен. Тука съм съгласна. Но останалото е много широка дискусия и не ми се иска да подхващам теми, от които много хора ще се почувстват обидени на принцип уседналост. А не ми е това идеята. Опитах се да сравня Мартин с някои кухи амбиции, които не знаят кое как става, но имат много претенции, без реално да са го живяли нито живота със сребърната лъжица, нито този, в който врят и кипят в центъра на събитията от малки. Да виждаш как стават някои неща отблизо ти дава по-широк кръгозор. Сравнение с тях Мартин знае къде се намира и от там идва и лекото му осмиване на нещата. Така мисля.
Не отричам и качествата на останалите професии, които изброихте.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 07:25 от Linda*kiss

# 2 374
Не мога да ви догоня, но да си кажа - Косара не мисля, че изобщо би обърнала сериозно внимание на мъж, като Виктор. Ясно се вижда, че изобщо не й е в категорията и нямам предвид визията, която лично на мен грам не ми харесва. Говорим, като поведение, излъчване и отношение към връзките. Дава вид на зряла, улегнала жена, която отлично знае какво търси. Не й трябва дечко, на когото постоянно трябва да му се казва какво да прави. Може да обърне внимание на Мартин по някое време, но и той не й е в таргета според мен. Много далеч са и двамата от нейните представи за мъже и това се усети по изказването й вчера по повод примера на нейните родители, който има. Тя ще иска да създаде подобно семейство, а нито един от двамата участници няма да може да отговори на очакванията й.

# 2 375
  • Street of Dreams
Искам да го видя този Мартин, за който мнозина пишат. Как, добре че бил той, да направи предаването, как се шегувал, как бил остроумен и цапнат в устата. Аз до тук нищо от това не съм видяла, за него играта е твърде лесна и изобщо не се напряга за нищо. Даже е леко отегчен вече - сменя погледите между "бих" и "не бих". Къде е тази жена, която ще го провокира да изкара наяве на какво е способен? Да видим игра, залог, борба, оголена душа и сила на характера. Искам да ми стане интересно. И той иска, но сякаш е постигнал максимума.

# 2 376
Искам да го видя този Мартин, за който мнозина пишат. Как, добре че бил той, да направи предаването, как се шегувал, как бил остроумен и цапнат в устата. Аз до тук нищо от това не съм видяла, за него играта е твърде лесна и изобщо не се напряга за нищо. Даже е леко отегчен вече - сменя погледите между "бих" и "не бих". Къде е тази жена, която ще го провокира да изкара наяве на какво е способен? Да видим игра, залог, борба, оголена душа и сила на характера. Искам да ми стане интересно. И той иска, но сякаш е постигнал максимума.

Аз нищо повече не очаквам от него, освен това, което ти каза, смяна на погледите от ''бих'' на ''не бих''.
Обигран е и връща бързо топката, но още не мога да му преценя добре багажа, той няма ''спаринг партньор'', с който евентуално да премери сили и да се покаже в най-добра светлина. На въпроси от сорта ''Какво харесваш най-много в една жена'' или ''Кои са ти трите най-любими неща'', човек и да е остроумен, трудно може да се покаже.

# 2 377
Скрит текст:
Имам подозрения, че общата му култура и поведение, само бидейки израснал сред хора, близки до властта и с професия и в София, а после и навън, е доста по-различна и адекватна от на много. Първите 7 трудно се наваксват от мнозина. Не казвам, че е топ ителектуалец или че се сравнява с английската аристокрация, а че е по-наясно от масовото.
Не мога да се съглася. Имам много такива “деца на родителите си” в средата си и категорично не са супер адекватни, зрели, хитри, приспособими и т.н. По-скоро обратното. Доста от тях се лутат в живота, трудно си намират мястото, кариера, професия. Трудно се живее в сянката на успешни родители и най-вече в сянката на огромните очаквания за теб самия.

Иначе повечето са симпатични, мили, интелигенти, високообразовани. Но има и от типичните разглезени и разхайтени като Мартин. Покер, нощен живот, схеми — като по учебник е.

Най-адекватните хора, които познавам, са пожарникари, животновъди, земеделци, строители и подобни. Това са социалните прослойки с най-много здрав разум и незаразени от изгъзиците и луксозните вярвания на нас, рафинираните и хронично онлайн.
Да, Мартин може би е разглезен. Тука съм съгласна. Но останалото е много широка дискусия и не ми се иска да подхващам теми, от които много хора ще се почувстват обидени на принцип оседналост. А не ми е това идеята. Опитах се да сравня Мартин с някои кухи амбиции, които не знаят кое как става, но имат много претенции, без реално да са го живяли нито живота със сребърната лъжица, нито този, в който врят и кипят в центъра на събитията от малки. Да виждаш как стават някои неща отблизо ти дава по-широк кръгозор. Сравнение с тях Мартин знае къде се намира и от там идва и лекото му осмиване на нещата. Така мисля.
Не отричам и качествата на останалите професии, които изброихте.

Linda*kiss, мисля, че те разбрах, благодаря за уточнението Blush Абсолютно съм съгласна, че разни Габриели, Даниели, Мартини и т.н. биха били тотално не на място в света, в който е роден Мартин. Просто ще изглеждат гротескно и комично, неслучайно родителите му ги е било срам от Емануела. И да, това те не го осъзнават поради липса на културни пластове.

Няма шанс човек като него да се ожени за такава жена. За малко, за секс, за гадженца, за в дискотеката — може. Неслучайно бившата му съпруга е естествено красива, непроста (май), непроблематична, неизвестна и (предполагам) послушна, щом са в много добри отношения.

# 2 378
  • София
Не знаех дали ще има Надкаст обзори без Туджаров, но има!

С Неделчо и гост Маги от сезон 3 е пуснат преди малко.

Скрит текст:

# 2 379
Натъжих се когато Бранимира и Косара говореха за добрите си семейства и виждах лицето на Виктор Sad Точно като едно малко, изоставено дете, изпитващо болка и чудещо се какво става и защо на него... Вероятно това подсъзнателно също го привлича към тях двете - добрите им семейства (поне на думи) и възможността да попие поведение и качества на човек, расъл в такова. Незрял и млад е, но има потенциал и ми се струва добро момче. Но докато се свързва чрез травмата си, няма да има добра връзка... за сметка на това може да я преодолее.

Другият Ерген пък май още е заседнал в тийнейджърския бунт (много хора и дотам не стигат, де) - когато човек се опълчва на родителите си и започва да живее собствения си живот. То и поведението му е типично за тази възраст  Head Band

Лошата новина е, че зрял мъж си нямаме на екран.
Добрата е, че и момите не дават вид на такива, така че поне ще се допълват Smiley

# 2 380
Аз нещо съм изпуснала, защо е имал тежко детство Виктор?

# 2 381
Аз вече не знам доколко Виктор е този, за който се представя - мил, наивен, добродушен. Меркантилен е според мен.

# 2 382
  • София
Diavolo, няма нищо "неуловимо" при Ники Николов. Сюжетните му линии си личат от километри Joy
Сега, важно е да уточня, че всичко вече заложено дотук (освен ако не са направили или направят някой фал) ще доведе до един много различен и интересен сезон. Вложена е все пак малко мисъл и глобално и в конкретни детайли. Сега признавам си, нямам поглед върху предишните сезони за да имам база на сравнение, а и настоящия го гледам по неволя, но поне като за начало съм приятно изненадан от представеното, но все пак трябва ясно да се отбележи, че се гони единствено и само рейтинг и за любов няма много място тук (а и според злите езици поне половина дами изобщо не са на пазара) Joy

# 2 383
  • На морето!
Много го величаете този Мартин. Аз го виждам като превтасал коцкар, натрупал много стаж с празноглави уона-би селебритита, който ръси клише след клише, на границата на грубия сексизъм. Малко като Инстаграм меме ми е, но визуално по-неприятен.
Бранимира не е класическа балерина, танцьорка е и снимкте с палците и пачката вероятно са сценарий, с който да изглежда по-атрактивна.

# 2 384
Аз вече не знам доколко Виктор е този, за който се представя - мил, наивен, добродушен. Меркантилен е според мен.

Все пак да не забравяме, че Валерия му е първа приятелка, а той сам е казвал, че търси известност. Аз лично имам едно наум за него от това което се представя в Ергенът. Само накрая да не стане известен като Генчо, с това че е мразен от всички.

Общи условия

Активация на акаунт