🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 588
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 445
Не виждам нищо унизително в отношението към "дамите" (четох подобни коментари). Мартин е като огледало - рефлектира на това, което вижда и чува, а то, към момента, е много безинтересно за опитен с жените с мъж. Виктор е нелеп и продължавам да твърдя, че се е напъхал  в роля, която не може да изиграе. Този сезон акцентът, до момента, е върху ергена, и то само върху един от тях, момичетата се губят тотално. Но това е изцяло техен проблем. Харесва ми този сезон, носи ми повече усещане за свобода и автентичност.

# 2 446
Виктор категорично не е отишъл да търси любов. Но играе ролята на наивния добряк доста добре.
От него очаквам да се залепи за тази, която най-малко иска да бъде с него, да разиграе някаква мелодрама и след това да играят цирк и след предаването. Нали иска да бъде известен?

И според мен не е там да търси любов.

# 2 447
  • София
Сезон 4 сме. Ясно е че ергените не са там да търсят любов. Или гледаш за сеира или ще си разочарован Grinning

Имам чувството че Виктор нарочно си ги подбра по- смотани момичетата, че да не привлекат интереса на Мартин и да му ги открадне.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 23:54 от ~Étoile~

# 2 448
Когато Мартин е бил на 24 е изглеждал по съвсем друг начин, както и когато е бил женен. Сега е резултат от филъри, ботокси, разгулен живот, алкохол, цигари. Има даденостите да изглежда добре - висок, строен и издължен, но се съсипва. Татуировките също влошават.

Покрай  ИВ гледах линк като влезе в Къщата на ВИП Брадъра заради Емануела. Не помня преди колко години е било, явно вече е бил разведен, но си беше средностатистически бастун.
Явно след това доста де е поотракал откъм поведение. Филъри и подобни дори не коментирам, че не се е получило особено добре при него.

# 2 449
Виктор ми е доста интересен. Наблюдавам, че е доста срамежлив и несигурен в комуникацията си с момичетата. Все едно не знае какво прави там. Има ли някаква информация за бивши приятелки?

По-голям е от мен с една година, на тази възраст малко от малко опит би трябвало да има и умения да се ориентира в дадена ситуация.

# 2 450
От него очаквам да се залепи за тази, която най-малко иска да бъде с него, да разиграе някаква мелодрама и след това да играят цирк и след предаването. Нали иска да бъде известен?

И според мен не е там да търси любов.
Трябва да е изключително глупав, ако мисли, че там ще намери любов. Най-малкото Валерия му е най-добра приятелка - със сигурност му е издала тайни от кухнята, а и самата тя коментираше, че в това предаване се влиза по съвсем други причини и че нито една не се е интересувала от Алек. Но дори да не беше Валерия, има достатъчно доказателства, че Виктор не е там за любов. Фактът, че отдавна опитва да пробие в телевизията, кандидатсва за други риалитита, учи режисура (снимките на “Ергенът” са си ценен опит) и т.н.

И аз мисля, че ще опита да изиграе многострадалната Геновева - отритната и отхвърлена от Бранка. Предстои да видим.

# 2 451
  • Димитровград
Виктор бил управител в заведението на майка си и не може да отваря шампанско...
Викайте мармотите!

# 2 452
Виктор бил управител в заведението на майка си и не може да отваря шампанско...
Викайте мармотите!
Заведението сигурно е за пица на парче.

# 2 453
Е, не можете да ме убедите, че Виктор нарочно се преструва на смотан. Чак такъв самоконтрол непрекъснато да изпада в кринджави ситуации и да го играе неориентиран в комуникацията с жените. За какво му е да го прави?

В НБУ ще приемат всеки, който си плати, дори за специалност режисура.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 00:45 от LadyCharming

# 2 454
  • SF
Виктор не е смотан, просто е малък и не е така обигран. Ще се оправи.

# 2 455
Чак да се прави на смотан - не, но в желанието си да изглежда романтик и добро момче пред камерите, прекалява.

Забивал мацка в дискотеката, взел ѝ номера. После забърсал номера на Бранимира покрай някаква котка. Хич не е толкова свенлив.

# 2 456
А, моят мъж уж не ги трае "тези тъпотии", но вчера се прибра по-късно от работа и докато седнем да вечеряме "Ергенът" свърши и той: "Е, само това ли беше"?
Скрит текст:
Иначе срам - не - срам, признавам, че преди години и той е участвал в някакво подобно смотано предаване, но мацката, която е харесал го е отрязала брутално Laughing . Винаги му напомням това негово участие като протестира срещу "Ергенът". Smiling Imp
Да не онова на Слави?.
Или другото по БТВ, където се криеха зад един параван.

# 2 457
Не, не съм объркала темите... това не е Преслава. Това е представата на Мартина как изглежда в своите очи 😀 ...или поне в соц. мрежа.
Скрит текст:

Габриела като абитуриентка
Скрит текст:

Е, простено ѝ е да изглежда така. Все пак.. нали.. Габи. 😄

Бранимира като абитуриентка
Скрит текст:

# 2 458
Чак да се прави на смотан - не, но в желанието си да изглежда романтик и добро момче пред камерите, прекалява.

Забивал мацка в дискотеката, взел ѝ номера. После забърсал номера на Бранимира покрай някаква котка. Хич не е толкова свенлив.

Хах, смелостта му стига колкото да ѝ вземе номера. Все едно е стигнал до първа глава от книгата „Как да забием мацка“.

# 2 459
За мен Мартин е един завършен образ и не ми е много интересен. Да, обигран е, успешен, има си предпоставките да е харесван, но някак си не го чувствам като наистина да е отишъл там да търси любовта. По-скоро за купон и забава.
Виктор го намирам за много по-интересен и с по-голям потенциал да развие образа си. Наистина е като дете (не можеше да отваря шампанско омг!!!), но това пък е възможност да възмъжее пред очите ни и ще е интересно. Е, може и напълно да се срине, но пак ще е интересно. И е по-симпатичен точно, защото наистина е отишъл да търси любов.
За него писаха, че някъде казал, че би направил всичко, за да е известен. Та толкова за това по каква причина е влязъл.

Общи условия

Активация на акаунт