🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 593
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 475
Казаха, че и на него му вкарват някаква. Коя, не се знае.

# 2 476
  • София
И на мен не ми изглежда гей Виктор, по-скоро неумел в общуването с жените. Радва се на Мартин, защото с него му е по-лесно, а и са "братя по съдба", може и за "светъл" пример да го е взел.
Дано с новия регламент да не се обърне на 360 Grin градуса батко му, както сме го виждали.

Никак не му идват на Викито репликите с момичетата; когато Бранимира се превземаше, че я е страх да не я изяде слонът Laughing, Виктор геройски рече, че щял да застане пред нея. ?!? Вместо да я избъзика нещо...

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 09:08 от лято!

# 2 477
Хаха да, пръв ще избяга.

# 2 478
  • София
Това, че Виктор е гей не знам откъде го измисляте...само ще Ви кажа, че не е. Имам информация от познати, доста близки до него.

# 2 479
Тази гейска линия, която постоянно се поддържа в темата, е много досадна.

# 2 480
Не е гей, поне не осъзнат такъв. Харесва си Бранимира и има интерес и към другите момичета. Не може да го изиграе.
И аз също предлагам да спрем със спекулациите.

# 2 481
Нова съм тук, но от години чета форума и знам, че дискусиите винаги са нажежени. Харесвам новия сезон и честно казано, не мога да разбера хейта и безсмислените спекулации около Виктор Русинов. Всяка година всички се оплакват, че ергените в предаването са прекалено изкуствени – джентълмени до степен на нереалистичност. Е, тази година ни дават напълно нормален 25-годишен мъж – и пак не сте доволни.

Повечето мъже на неговата възраст не са някакви улегнали Казанови с репертоар от 100 свалки зад гърба си. Да, Виктор е малко плах с жените, но това не го прави нито "смотан", нито "гей", както някои се опитват да го изкарат. Напротив, той е привлекателен, добре възпитан и не му се е налагало да се бори за женско внимание по начина, по който някой като Мартин – човек, който е осъзнал, че с външност като неговата трябва да компенсира с тежкареене и положение.

Тук обаче виждаме как всяко действие на Виктор се разнищва под лупа, а всички удобно забравят, че продукцията има огромна роля в това, което се случва на екран. Да, направил е забележка за грима на Косара, но дали не е бил насочван в тези разговори? Дали не е бил подтикнат да го каже - дори ясно ни се показа, че продуцентът беше до него по време на бързите срещи?! Но не, по-лесно е да го нападнем, отколкото да си зададем въпроса кой всъщност дърпа конците.

А относно спекулациите за ориентацията му – това вече е съвсем абсурдно. В България всеки модел, актор и не дай си боже Мистър България е набеден за гей. Всички сме виждали как се държат мъже, които крият, сексуалността си – бързат да си намерят "известна" приятелка (Атанс Месечков), панически реагират на всякакви намеци и живеят с вечния страх някой да не ги "разкрие". Виктор няма такова поведение. Той приема подобни въпроси с чувство за хумор и увереност. Да направиш фотосесия с рокля и да я носиш с лекота, без да се притесняваш какво ще кажат хората – това не е знак за прикрит хомосексуализъм, а за увереност в собствената си сексуалност. За всички бивши ергени се говореше същото, сякаш няма да се навъдят де що гей се е родил по нашите земи да дава подкасти, ако има огън към тоя дим.

За мен Мартин е този с отявленото педалско поведение (разлика между гей и чист педал правя), но, разбира се, ако един млад мъж не е тръгнал да "оправи всичките парцали в града", както е изпяла бившата му изгора, значи нещо не е наред с него. А ако е груб, агресивен и се хвали с дълъг списък бройки – тогава е "истински мъж". Този начин на мислене е истинската трагедия на модерната жена – защото после именно такива "истински мъже"  оставят шпалир салонни управителки с бебета или с 15 аборта.  Допускам и да греша, все пак аз съм на 22, нямам кой знае какъв опит, нито семейство, та може би съм много наивна.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 08:28 от RoseofVersailles

# 2 482
Лелее, гледам, че майчинският инстинкт по линия на Виктор се е събудил и големи симпатии валят към него.
И стига с тая травма - половината свят живее с разведени родители. Стана много модерно последно време да се развяват разни детски травми и да се ползват я като кукичка, я като оправдание. На 26 Виктор просто е незрял и неориентиран. И той е от заможно семейство, та май не му се налага да бачка и да с издържа сам. Опитва се да се представи в добра светлина и затова е толкова глътнал бастуна. На Мартин не му пука особено по тази линия.

# 2 483
Майко на Виктор, ти ли си?
Момчето е много хубаво, все пак е бил и Мистър България, доста неуверено, плахо и симпатяга. Ще се научи ще се очупи. Вчера гледах доста интервюта с него, защото ми е интересен. Да, готов е на всичко, за да стане известен. Има разочарования от жени, жегнало го е, но все пак продължава да има доверие.
 Казва, разбира се, че не е гей, но може би би станал, ако се разочарова тотално от жените.
Суетен е много и прави всичко, за да успее и да е известен. Не е толкова плах, колкото иска да изглежда.
Мен ме озадачава приятелството му с Валерия.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 12:51 от bubanka

# 2 484
Лелее, гледам, че майчинският инстинкт по линия на Виктор се е събудил и големи симпатии валят към него.
И стига с тая травма - половината свят живее с разведени родители. Стана много модерно последно време да се развяват разни детски травми и да се ползват я като кукичка, я като оправдание. На 26 Виктор просто е незрял и неориентиран. И той е от заможно семейство, та май не му се налага да бачка и да с издържа сам. Опитва се да се представи в добра светлина и затова е толкова глътнал бастуна. На Мартин не му пука особено по тази линия.

При Мартин отдавна е изгубено положението. На мен никак не ми е интересен, защото няма с какво да ме изненада, нито пък харесвам повдението му. Не съм адвокат на Виктор - има много да работи, ама има и време, но не мога да не направя паралел - единият попита дама защо е с толкова много грим - да грубо беше, отдавам го на желание да се хареса, продуцентска намеса или просто грешка на неопитен човек. Мартин по време на среща, която трябва да бъде романтична, направи коментар към разранените колене на Мартина и отправи ясна препрадка към дебелашка шега за жените и техните колене... И нищо, този коментар мина и замина. Ни една подкастърка не се заяде за това, но виж за грима... Опазил Бог!

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 08:49 от RoseofVersailles

# 2 485
Вероятно нито Виктор, нито Мартин, нито Евгени са гейове, но както е модерно да се казва - канализират много женска енергия. Всеки по своя си начин, но нито един от тях не е псобено мъжествен. 
Аз познавам мъже с такъв маниер като на Виктор и не са гейове, но - да, оставят впечатление за такива и не са толно еталон за сила и увереност.
Разбрахме откъде идва при Виктор. Въпросът е у другите откъде идва. Съгласна съм, че не е такава драма, че са разведени родителите само по себе ви, но остава следа. Изключително трудно в да отгледаш сама син и да го възпиташ като мъж. И все пак дотук с нищо лошо не де е проявил. Голям праз, че не може да отвори шампанско. Стига с тия алкохолни изпарения.

# 2 486
Вероятно нито Виктор, нито Мартин, нито Евгени са гейове, но както е модерно да се казва - канализират много женска енергия. Всеки по своя си начин, но нито един от тях не е псобено мъжествен. 
Аз познавам мъже с такъв маниер като на Виктор и не са гейове, но - да, оставят впечатление за такива и не са толно еталон за сила и увереност.
Разбрахме откъде идва при Виктор. Въпросът е у другите откъде идва. Съгласна съм, че не е такава драма, че са разведени родителите само по себе ви, но остава следа. Изключително трудно в да отгледаш сама син и да го възпиташ като мъж. И все пак дотук с нищо лошо не де е проявил. Голям праз, че не може да отвори шампанско. Стига с тия алкохолни изпарения.
Извинявам се, че така спамя и цитирам всеки, но ми е интересна цялата дискусия и най-после съм във форума и имам възможност да нищя - никоя от приятелките ми не се вълнува особено от предаването. Малко ми е интересно каква е "мъжката енергия" и дали проблемът не е в криворазбраните представи там, тъй като в България за "мъжка енергия" ми говорят основно жени тип Рупецова и Кобилкина, нито една от които има завидно семейно положение с истински "алфа мъжкар", а само учат наивни женици как да станат държанки на някой Шрек.

# 2 487

При Мартин отдавна е изгуено положението. На мен никак не ми е интересен, защото няма с какво да ме изненада, нито пък харесвам повдението му. Не съм адвокат на Виктор - има много да работи, ама има и време, но не мога да не направя паралел - единият попита дама защо е с толкова много грим - да грубо беше, отдавам го на желание да се хареса, продуцентска намеса или просто грешка на неопитен човек. Мартин по време на среща, която трябва да бъде романтична, направи коментар към разранените колене на Мартина и отправи ясна препрадка към дебелашка шега за жените и техните колене... И нищо, този коментар мина и замина. Ни една подкастърка не се заяде за това, но виж за грима... Опазил Бог!
Какво положение е изгубено? Хората в различен етап от живота си имат различни приоритети и нужди. Мартин и брак е имал, и деца има. Човекът си живее както го разбира и явно няма нужда да изживява някакви велики и разтърсващи любови - купонът да върви и да не му е скучно.

# 2 488

При Мартин отдавна е изгуено положението. На мен никак не ми е интересен, защото няма с какво да ме изненада, нито пък харесвам повдението му. Не съм адвокат на Виктор - има много да работи, ама има и време, но не мога да не направя паралел - единият попита дама защо е с толкова много грим - да грубо беше, отдавам го на желание да се хареса, продуцентска намеса или просто грешка на неопитен човек. Мартин по време на среща, която трябва да бъде романтична, направи коментар към разранените колене на Мартина и отправи ясна препрадка към дебелашка шега за жените и техните колене... И нищо, този коментар мина и замина. Ни една подкастърка не се заяде за това, но виж за грима... Опазил Бог!
Какво положение е изгубено? Хората в различен етап от живота си имат различни приоритети и нужди. Мартин и брак е имал, и деца има. Човекът си живее както го разбира и явно няма нужда да изживява някакви велики и разтърсващи любови - купонът да върви и да не му е скучно.

Всъщност сте много прав/права. Както и казах - затова няма с какво толкова да ме изненада той, нито пък ми е интересно да го гледам. Смешно ми е как разни подкастърки насочват цялото внимание върху този човек, който има точно толкова място там, колкото Християна имаше в предходното издание.

# 2 489
Ама кой определя кой има място в предаването освен продуцентите? Телевизията е за рейтинг и бизнес печалба, тя няма възпитателна цел. Ако не ви допада, превключвате канала.

Общи условия

Активация на акаунт