🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 593
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 490
Да, и на мен ми идва прекалено как подкастърите се надпреварват да сипят суперлативи за Мартин, а са доста смели с критиките си към Виктор. Особено ми беше смешно как Йоана Петрова му се радва и в какъв възторг е, при положение, че тя все първа бърза да напада и критикува всякакви хора и да се изказва, като последна инстанция.

# 2 491
Да, и на мен ми идва прекалено как подкастърите се надпреварват да сипят суперлативи за Мартин, а са доста смели с критиките си към Виктор. Особено ми беше смешно как Йоана Петрова му се радва и в какъв възторг е, при положение, че тя все първа бърза да напада и критикува всякакви хора и да се изказва, като последна инстанция.
Именно Йоанна ми направи първа това лошо впечатление, но дори и МагитУ при Неделчо едвам прикриваше възторга си от този примат - салонна управителка, какво ли се чудя. Дотук любима ми стана Пресиана, която не познавам, знам, че е някакъв тиктокър и сигурно е много неприятен образ, обаче много ми хареса как в прав текст каза "Какво ни занимават с тоя?"

# 2 492
Ами на чужд гръб и 100 токсични мъже са малко. Grinning Но ако бяха те с такива мъже, щяха удобно да влязат в ролята на жертва и да ореват света.

# 2 493
Ами на чужд гръб и 100 токсични мъже са малко. Grinning Но ако бяха те с такива мъже, щяха удобно да влязат в ролята на жертва и да ореват света.
Е, тя Маги не се ли опита да го направи миналата година? Само дето не се изкара прокудена от държавата в опит да се спаси от подобен, лимитира се до смяна на града и немощни опити да се разреве в ефир.

# 2 494
Следващия път ергените дали ще бъдат трима Simple Smile

# 2 495
Следващия път ергените дали ще бъдат трима Simple Smile
Дано не са, че те и с двама ще ни занимават само със срещи, като гледам... Три епизода минаха без един скандал в "кокошера"... Ако са трима Ергените до края на сезона няма да научим имената на момите.

# 2 496
Как да няма възпитателна цел национална телевизия, която се спонсорира от държавата, тоест и данъкоплатеца косвено спонсорира Ергена.  Една от отновните цели на телевизията е разпространяване на информация... Простотиите трябва да се контролират, все пак деца гледат това, а те са нашето бъдеще.

Засега няма големи простотии в сезона, но всеки е свободен да има мнение по въпроса.
Голямата разлика е , че този път на фокус са ергените, а не девойките. Отдавам го на факта, че тази години девойките са много еднотипни и безинтересни като цяло, много млади и незавършени образи.

# 2 497
  • София
Наесен, ако не се лъжа, ще са доста повече ергени. Grinning

# 2 498
Каква е тая мода хора на по 25 да се изкарват малки? На 25 моят мъж вече имаше дете. Виктор е просто един недорасляк. Много красиво момче, изглежда и добър, обаче акъла му на 15 годишен. Изобщо не е за неги тоя формат. Чичо му Мартин ще го сдъвче и изплюе в живия живот, не че не бих предпочела Виктор пред него, ако би ми се наложило. Колкото и неприятен типаж да е като мъж, за сега добре, че е Мартин да даде тон за песен на шоОто, че щяхме да гледаме само криндж.
Всички са вътре за едно и също - и мъжете, и жените. Който мисли друго е в заблуда.

# 2 499
  • софия
Ако го няма Мартин ще гледаме поредния посредствен сезон. Виктор е недорсъл, ще го изядат с все парцалите момите. Драпа да е известен и ще стане, даже Марто му дава шанс да изпъкне повече на негов гръб. Доброто, невинно момче до злия, самодоволен алкохолик. Ако пък и започне да го играе жертва в един момент ще обере каймака отвсякъде. Момчето драпа със зъби и нокти да е известен, ще му се получи. Ако има акъл и си изиграе добре картите има огромен шанс. В самото начало сме на предаването, ще видим до кога ще има сили  да поддържа образа, който е  избрал. Мартин поне е улеснен в  тази посока, изобщо не му дреме.
 Двете сестри няма как да си ги причиня. Герои сте, че успявате да ги изслушате. Толкова глупости съчетани с претенции на едно място ми идват в повече.

# 2 500
RoseofVersailles , може да поставяте цитатите в скрит текст, за да не се губи визуално мнението ви.

Не говорят само Рупецова и Кобилкина, но такива са известни, поради скандален външен вид или поведение. Ако пък потърсите на английски divine feminine ще откриете съвсем различен тип да говорят за това.

Изразите мъжка и женска енергия са социален конструкт, който не е особено правилен. По-правилно би било да казваме пасивна и активна енергия, но определени качества се смятат за привлекателни и приемливи у даден пол и затова ползваме мъжка/женска. Като всеки у нас притежава и мъжка, и женска енергия, но обикновено за по-привлекателно или алфа (мразя този термин) се смята мъжът да изразява преобладаващо качества на активния принцип.
Сред тези жени теорията стана популярна първо, защото Кобилкина я популяризира през школата на Лариса Ренар и второ, защото се смята за мъжко качество мъжът да провайдва - да осигурява финансово жената.
Конкретно Виктор, на когото вероятно сте близка, изразява качества като емоционалност, стеснителност, нежност, любвеобвилност, не е ориентиран професионално и целенасочен, занимава се с творчески неща, колебае се какво да върши и тези качества се приписват на пасивния принцип. Това в от пръв поглед от 3 серии, не мога да съм сигурна как е в действителност.

# 2 501
Слушах внимателно представянето на Виктор: той каза, че не поддържа изобщо връзка с баща си. В това е по- тежкият проблем, според мен. Явно единият родител го отхвърля или другият не го “дава”, настройва против, но каквото и да е, отразило се е сериозно.

Много ми е странно- ако мъжът не е 1.70-1.75 макс, късокрак, но с шкембе, което нарича “преса”, с мощни нашарени прасци и бицепси…Ако не е с гола глава или първи номер косичка, ако не ходи разкрачен и няма татуировка на десетте си пръста и не държи чашата с бърбън със стърчащо кутре…. Ако Е всичко различно от това по нашите ширини, НЕ Е мъж😵💫😵💫😵💫
По тези критерии, нито Виктор, нито Мартин, нито Евгени от предишен сезон отговарят- ерго- “не са мъже, гейове са”😀🙃, “влезли са да се промотират”🤣и други подобни обобщения. Между другото- видяхме страстта на Виктор по моторите-това къде в скалата на гейовете се позиционира, Дяволо?

Сигурно, като онова, че “Гейовете нарочно се женят”, да си ги оставят намира, та и рокери-монтьори стават нарочно, за заблуда.
Скрит текст:
И сега аз, след 28 г. брак би трябвало по твърдения тук, да се “светна”: мъжът ми е останал сирак / без баща/ на 12, висок е над 185, беше модел на известен дизайнер на мъжки костюми в БГ в студентските си години, мнооого известна чалга- дива го снима в клип, но не слушаме тази музика🙃🙃,  има коса с нормална дължина и до сега, поддържа добра форма и не пие, дори🤨😵💫 има и син…. Направо си е завършен гей😉😉Само аз още не съм го разбрала, 🤨🤨но защото до ден днешен се прикрива, като поддържа жива страстта и чувствата между нас🙂

Не съм майката на Виктор, на Мартин…но гей- инспекторатът може да ме разконспирира в нещо трето😉🙃/баба им, наприер:trollface:Trollface/
Изразявам само лично мнение ✌🏼🙂

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 09:35 от ellis

# 2 502
Нито познавам Виктор, нито някога бих имала подобна възможност. Просто не съм възпитавана, че някой е длъжен да ми "провайдва".

# 2 503
Крайно време е да направят "Момата".
Ще е интересно.
Обаче в американския формат(както вероятно и навсякъде) всичко е нагласено. От формата казват на момата кой да избере. Няма хър, няма мър. Гледах по ID, че единия Ергенин към който се е била насочила се оказал убиец и лъжел, че е милионер. Тя обаче си го харесала и дори след като узнала какъв е, не спряла да го харесва, чаровник бил. Пак говореше мило за него, слабост и бил. Дори известно време след формата поддържали връзка.
Пп Честно, не ги слуша главата тия американци, ама хич, хич не ги слуша.

# 2 504
Скрит текст:
Крайно време е да направят "Момата".
Ще е интересно.
Обаче в американския формат(както вероятно и навсякъде) всичко е нагласено. От формата казват на момата кой да избере. Няма хър, няма мър. Гледах по ID, че единия Ергенин към който се е била насочила се оказал убиец и лъжел, че е милионер. Тя обаче си го харесала и дори след като узнала какъв е, не спряла да го харесва, чаровник бил. Пак говореше мило за него, слабост и бил. Дори известно време след формата поддържали връзка.

Ако направят три сезона на Момата, ще трябва да заключим, че 80% от мъжете, които не са Емо Каменов са гейове... Всяка година по 20 ергена, 18 от които ще са клонинги на Виктор и най-вероятно познати ни от Игрите.

Общи условия

Активация на акаунт