🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 751
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 610
На Мартин сигурно от години не му се е налагала да води разговори, различни от такива за "на маса", така че какво очаквате.

# 2 611
Това ли беше инфлуенсърката, която прилича на една актриса?

# 2 612
Моля ви, Мартин изнесе синхроните на цялото ИВ в неговия сезон, не можел да приказва...

Академици от БАН ли очаквате, астрофизици от НАСА, нобелови лауреати?

# 2 613
Да, Пайпър Перабо беше. Наистина ѝ е копие.

# 2 614
Изобщо не ме интересува къде бил успял.
Говорим за Ергенът.
Но както казах - следя за поне минимални прояви на акъл, за интелигентен вече не знам има ли смисъл да се целим.

Аз очаквам повече от умение за даване на синхрони, съжалявам. Какво толкова впечатляващо казва/ше на тези синхрони, много добре си спомням, циклеше едно и също. Обществото много е занижило критериите към комуникативните умения.

Благодаря, ето и друго мнение излезе за синхроните от ИВ

# 2 615
Аз очаквам повече от умение за даване на синхрони, съжалявам. Какво толкова впечатляващо казва/ше на тези синхрони, много добре си спомням, циклеше едно и също. Обществото много е занижило критериите към комуникативните умения.

# 2 616
Като за такъв тип предаване и поканените участнички, Мартин си е направо академик. По-интелигентен, образован и начетен мъж не би си и помислил да влезе в това предаване. Има бърза мисъл, умее да се изразява, не гледа тъпо като теле, нанюхва ги нещата - то с аудиторията там не е и трудно, де. Та, какво повече от това можем да искаме? Все пак, трябва да има нещо общо с жените там, иначе биха били съвсем различни вселени.

Нищо впечатляващо не казва, разбира се, но то и нищо впечатляващо не се случва. Коя жена или ситуация там предполагат интересен коментар?

# 2 617
Трябва да пита следващия път Виктор: "Имаше ли Климт?" И значително ще вдигне нивото. Wink

# 2 618
Пак приравнявате умението да се мисли на умението да се плямпа.
Мартин е лисугер, който много добре се ориентира в обстановката. Факт е, че беше финалист финалист в ИВ.

# 2 619
Мартин е по-добре от Виктор от сезон 1, който мълчеше,  който го бяха инструктирали да мълчи, защото нищо умно не можеше да каже както се вижда от участията му извън Ергена. По-добре е и от Евгени, когото продукцията изкара един тип човек, а сега го виждаме в съвсем различна светлина покрай драмата с Ивка Бейбе.

Това, което не харесвах при Радо Тушев е, че слага един фалшив ореол върху Ергените, а участничките излишно се прехласват по този образ и го възхваляват на синхрони и помежду си. Сега при Ники Николов ореоли няма и е далче по-реалистична представа.

# 2 620
Мартин трудно ще си припомни какво е "художник"
Вие Климт...

# 2 621
Тъкмо щях да питам, дали се визира ''Целувката'' на Климт или се има предвид евентуалния климактериум на някоя по-зряла участничка.

# 2 622
  • Street of Dreams
Повечето съфорумки се съмнявате в ителигентността на Мартин, но може би е добре да се разберем за какво говорим – дали способност за адаптация или колко тона книги не е прочел и на какви концерти и театрални постановки не е ходил.

Аз лично визирам първото - street smart би ми било напълно достатъчно, някаква индивидуалност, някакъв характер, адаптивност, силно присъствие. Просто още не съм ги видяла тези качества - това коментирам. Щом толкова много хора са го запомнили от Игри на волята, сигурно има въпросния потенциал, но аз не го знам и коментирам само това, което виждам. До тук е нищо, без да ме дразни човекът по някакъв начин.

# 2 623
Тъкмо щях да питам, дали се визира ''Целувката'' на Климт или се има предвид евентуалния климактериум на някоя по-зряла участничка.
Моля, моля! Цитирам Пам от сезон 2. 😂

# 2 624
Определено в другия формат Мартин си показа рогата и не искам да видя как мачка Виктор. Надявам се, че ще прояви здрав разум и няма да има мъжкарско съревнование.

Общи условия

Активация на акаунт