🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 611
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 685
Все тръгвам да пиша и забравям, че ми прави добро впечатление възпитанието на Пресияна. Тоест, че идеята да гледа на човек с 20+ години по-възрастен, като потенциален мъж, направо я отвращава и не може да го разбере. Смятам, че на 20 повечето трябва да са с това мислене, а не да се съобразяват с разни, които могат да са им бащи.

# 2 686
  • Street of Dreams
Още нямам никакво мнение за момичетата, не мога да ги запомня с нищо. Синтия ми беше интересна външно в началото, докато не й видях стойката и походката. Загубих интерес.

# 2 687
Пресияна май е единствената която знам, то и на живо съм я виждала. Правех снимка на моята тийнка с нейните приятелки и нея, бяха я срещнали в един аквапарк, и до там. Беше мила, приветлива и любезна с децата. Ще видим как ще се развият събитията с нея.

# 2 688
Ако не е качвана тук, Мартина 2016 при Милен Цветков.
Скрит текст:

# 2 689
Скрит текст:

Тук изглежда, като забравена във фурната Joy

Пресияна е много мила с децата. Дъщеря ми, заедно с нейни приятелки веднъж я засякоха в България МОЛ. Веднага се лепнаха за нея за снимки, а тя беше толкова мила и усмихната, и изглеждаше, че й е приятно. Снима се с всички и им обърна внимание. Направи ми много добро впечатление.

# 2 690
Скрит текст:

Пресияна е много мила с децата. Дъщеря ми, заедно с нейни приятелки веднъж я засякоха в България МОЛ. Веднага се лепнаха за нея за снимки, а тя беше толкова мила и усмихната, и изглеждаше, че й е приятно. Снима се с всички и им обърна внимание. Направи ми много добро впечатление.
Изгоряла или загоряла? Trollface

# 2 691
Предлагам да спрем с вметките за интелектуалщини, Нобел и Климт. Ако за вас умен значи да цитира доцент Пехливанов от ФМИ, ние имаме далеч по-незначителни очаквания за малко хумор, малко адекватно включване, такива неща
Да не повтаряме по сто пъти едно и също, да се обяснява street smart, да се описват елементарните ни очаквания.

При първа възможност, прояви ли приятно чувство за хумор, ще цитирам Елвиса, защо не.
Вас като толкова ви забавлява, кажете "като каза еди-какво си и много се смях"

Както казват учителките - дайте да се посмеем и ние
При срещата му с Мартина, тя се заигра с имената Мартин и Мартина и да, той и отговори подобаващо : Като Маргарит и Маргарита.
Очаквах тя да продължи с нещо тази игра. Нищо. Дори не знам,  дали разбра какво и каза. Аз тогава се посмях  Simple Smile . За другите не знам.

# 2 692
100% се е чудила кои са Маргарит и Маргарита и дали са хора😃

# 2 693
Скрит текст:

Изгоряла или загоряла? Trollface

Прилича на баницата ми, когато я оставя да се пече във фурната и седна за малко да видя какво става във Фейса Joy

# 2 694
Мартина не е била грозно момиче, но стайлингът й е покъртителен. Твърде силен тен, прекалено много грим и ужасен бретон! Сама се е направила смешна.

# 2 695
Ще пробвам да внеса малко светлина по въпроса, който толкова бива дискутиран, тъй като ми е в сферата и виждам, че има доста мизинформация по въпроса:

Пуснах си кака ви Маги в НадкасТ, но просто нямам нерви да слушам заблудени, патологични лъжци като нея, как обясняват, че Виксата бил влязъл само за известност. То това е не "Присмял се хърбел на щърбел", ами направо не знам...

Та тази видна експертка по всичкология заяви, как Марто бил много силен, професионален покер играч, как имал покер фейс и такива работи. Направо ми призлява, когато някой говори за сферата ни, без ааааааааааабсолютно нищо да разбира, ама грам...Първо да разясним терминологията на кака Маги, че явно трябва:

- Професионален покер играч - човек, който си изкарва прехраната с игра на покер КАТО главен източник на доходи.
- Покер играч - човек, играещ покер.

Разликата в двете е от земята до небето, тъй като първият винаги печели в дългосрочен план, а вторият спокойно може и милиони да е загубил, но пак се води покер играч. Марто никога не е бил професионален покер играч, просто за забава си цъкаше от време на време турнирчета из софийските и по-достъпните, европейски казина, както и кеш игри.Общо взето си е правил кефа, а не за пари. Ако си тегли чертата, почти сигурно ще е на загуба.

Прословутият покер фейс, който тя му приписва, въобще не присъства.Човекът си е като отворена книга, при това наквасена и няма нищо общо с осанка на покер играч, нито на мистериозен човек. Общо взето си е персона, която иска да е център на внимание, затова си прескача от риалити на риалити, само където тук сгреши много. В ИнВ доста хора го харесваха, защото беше натурален поради липса на храна, сън и алкохол, а тук има всичко, затова образът му няма , и според мен няма да има, почти нищо общо с този в Игрите. Само че не сгрява, че хората не са го харесали тогава заради тоновете заучени клишета и фалшивата усмивка, а заради натуралните му изяви, било те и крайни. Огромна грешка, която правят почти всички риалити герои, когато излязат от риалити и почнат да обикалят подкасти или влязат в ново. Имам теория, че в Игрите изглеждаше доста по-забавен и интелигентен, просто защото нямаха алкохол, а тука е 24/7 на чЮрешата, та това може да играе роля, но съм съгласен, че е от типа "стрийт смарт", не толкова "вагон с книги" смарт.

Дано да съм всял малко яснота по въпроса с покера, така или иначе мнението ми сигурно ще се задържи няколко минути по неясни причини , но все пак...

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 19:27 от tfn2k

# 2 696
Барманчето надали ще откликне още там на интереса, който със сигурност, ще получи, то дали и ще се излъчи.. но след предаването ще има гаджосани с него. (Предполагам) А смятам, че шансът да има интерет към него е голям, не за друго, а защото ще има разочаровани жени, които ще отидат при "отдушник". Жените са разочаровани от липса на внимание, от не навременно такова. А не е възможно всяка да получи внимание, предвид числовото превъзходство пред ергените. Смятам, че така той ще има шанс да пресее, коя е "интересна" и си струва вниманието за "след".

# 2 697
Аз пък смятам, че макар и сега да изглежда нелепо, Мартина е била тотална трагедия по времето на шарадите с Емануела. Този Динев Младши сляп ли е бил? Тя по онова време Емануела още приличаше на нещо, а тази ми прилича на Cousin It от семейство Адамс с тоя бретон.

# 2 698
Меме с Бранимира Joy

Скрит текст:

Мартина гост при Милен Цветков (лека му пръст).

https://www.vbox7.com/play:d85abf6978

# 2 699
  • София
Аз друго се зачудих - Денислава и Мартин си бяха дружки в ИВ, след това им се разпърдяха нещата, но почти съм сигурна, че ги бях виждала в някаква публична изява заедно след това, не изглеждаха скарани. Сега пък Денислава си е първа приятелка с Емануела. Някой ще ми обясни ли какво е ставало, докато не съм внимавала? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт