🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 652
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 670
По принцип е рано още за по-задълбочени анализи, но след само три епизода, Виктор има доста сходни черти и прилики с предните трима ергена. Виктор, Евгени и Алек. В смисъл, добро момче, джентълмен, внимателен, мил. Не е минавал прословутата школовка на Тушевци ама явно му идва отвътре или просто той е избрал точно това поведение, смятайки го за печелившо/работещо. Все пак човека е свързан с шоубизнеса...
Докато Мартин е антипод на всичко досега. Такъв ерген като Мартин не е имало. Човека общо взето си говори каквото иска, директно си казва какво мисли, и с нас зрителите е откровен и с момите. Директно си казва, 'Аз няма да ти кажа това' или нещо от този сорт.
Само за едно нещо не съм 100% сигурен. Това са 'роли' от Ники Николов, раздадени на двамата ергени спрямо техните характери и възможности или просто и двамата са себе си и това което виждаме са те, разбира се все пак в по-обрана светлина. В национален ефир са и стотици хиляди ще ги гледат и обсъждат с месеци. Така и че и двамата малко или много внимават.
Аз лично залагам на второто, но пак казвам, не съм сигурен. Simple Smile
Aз смятам, че им е дадена възможност да се изявяват. В продуктовото позициониране се вижда как се държат, когато са режисирани... Между другото, каква е тая сценарна немощ, те винаги са били очеизбождащи с продуктовото позициониране, но Мартин и застраховката беше... нов левъл на кринджа.

# 2 671
Може да си умен и пак да си простак. Едното не изключва другото. Особено когато самата ситуация не изисква да се държиш на ниво. Нека бъдем откровени - това предаване си е дъно. Тук не ви обиждам - просто искате да гледате криндж, както и аз, както и цяла България.

# 2 672
По темата с интелигентността, понеже натам се заора, един интелигентен човек можеш за две минути да го усетиш, дори само по походката, по излъчването, по държанието. Няма нищо общо с Кафка, квантова физика и колко често е в зала "България". Толкова е паднала летвата, че виждаме някой с дар слово и евтини смешки и вече е топ стратег, интелект и мъжкар. Ами, тъжно е.
Тоя, дето очаквате да го видите, няма да го видите в такъв формат. Елементарно.

# 2 673
И аз искам криндж, да хвърчат екстейшъни и хиалурони. Затова и съм доволна от избора на Мартин за ерген. Не го харесвам, нито като външност, нито като човек, но за сеира да. И в тази мисъл ми е доста скучен кастинга. Просто сме тук за сеира, дет се вика.

# 2 674
И аз искам криндж, да хвърчат екстейшъни и хиалурони. Затова и съм доволна от избора на Мартин за ерген. Не го харесвам, нито като външност, нито като човек, но за сеира да. И в тази мисъл ми е доста скучен кастинга. Просто сме тук за сеира, дет се вика.

Трябваше да го вкарат миналата година с Тейчето, Виктория, Силвия и Хриси... Щеше да е топ Grinning

# 2 675

И аз съм на същото мнение, много скучни моми, дано ни изненадат с нещо, което да успее да изкара и двамата ергенини от образ.

# 2 676
В сряда вечерта имаше ли епизод и ако да къде мога да го гледам на запис?

# 2 677
По темата с интелигентността, понеже натам се заора, един интелигентен човек можеш за две минути да го усетиш, дори само по походката, по излъчването, по държанието. Няма нищо общо с Кафка, квантова физика и колко често е в зала "България". Толкова е паднала летвата, че виждаме някой с дар слово и евтини смешки и вече е топ стратег, интелект и мъжкар. Ами, тъжно е.

Аз чета коментарите и никъде не видях някой да величае Мартин като "топ стратег, интелект и мъжкар". Човекът просто си е достатъчно интелигентен и забавен, така че е нормално това да бъде отбелязано. Да не забравяме, че сме едва на треи епизод, тепърва ще се разгръща образа в една или друга насока.

# 2 678
Искам барманът да се окаже третият ерген.🤣 Иначе избора за ергени ми харесва - голям контраст. Единият доста неуверен с дежурна криндж усмивка, а другия прекалено самоуверен, но се изчерви като домат след не приетата роза от Николинка.

# 2 679
По темата с интелигентни или не са Ергените, дори и да бяха вкарали някой астрофизик положението с този каст щеше да е същото както в клипа🙃
https://youtu.be/pebq6k4EnlE?si=Z6e4D6Xcc2c0wCVj

# 2 680
Ергените са като все едно някой е хванал произволно един от предишните трима и го е разделил на образно казано светла и тъмна половина. Нищо ново.

На мен са ми по-интересни момичетата...

Кои ви допадат засега? То много малко дават от взаимоотношенията им една с друга. А и вече трети епизод мина, някои и една дума нямаха шанс да разменят с Ергените. Е, да, освен "благодаря" за розата.

На мен засега ми харесва Ивет, въпреки че на първата среща имаше някакви странни маниери като го гледаше и говореше. А, и много гола ходи и тя и разни други... как не ги е страх, че с тези горнища на бански и рокли/нощници са на едно по-рязко движение от това някои части да им се видят - не знам

Пресияна съм и виждала някакви клипчета преди и не ми е била особено интересна, но, хаха, съм съгласна с нея за "прекалено високото самочувствие" на Мартин.

Яна ми се струва, че наистина ще си тръгне много скоро. Тя си и каза на синхрон, че няма намерение да прави кой знае какво, за да получава рози и според мен се "досамоуби" с това пред продуцентите.

Косара на мен лично външно не ми допада. Но засега наистина не е показала слабост, което мисля е плюс в такова предаване. Малко надменна ми се вижда, сигурно си мисли, че е повече от другите момичета.

Но определено не го показва така очевидно като Бранимира. Която в началото бих оправдала с възрастта й за някои неща. Но тези подигравки като се върна и започна да разказва ми идват в повече. Не ми харесва. Жена, мъж, никой не е длъжен да се прави на маймуна, за да угажда на друг човек и да го забавлява. Надявам се той да не й ходи по свирката цяло предаване. Тогава наистина би ми се видял жалък.

Росица не ми хареса още на първата среща в лоби на хотел или каквото там беше. Някак ми напомня на рускиня или украинка по акцента, а и нещата, които говори. Не, че е казала нещо лошо, но не съм сигурна защо точно, обаче някакво кофти усещане имам за нея.

На други места, където попаднах на някакви клипчета и коментари за Ергена, забелязвам, че супер много обиждат Любомира и Клаудия за външния им вид, съответно и Мартина. За първите две наистина се чудя защо. На мен Любомира ми харесва външно.

По характер от това, което са дали разведената майка с момиченцата ми допада.
Тази Диана също изглежда незлоблива.
Николина, която отказа розата, ми хареса донякъде също.

Адриана ми напомня на Поли от сезон 2  (не външно, а просто по реакции някак)

Другите много-много не съм ги отразила засега, въпреки че ги дават, не са ми интересни.

Ива, която влезе последна, ми беше харесала донякъде на първата среща с Виктор. Но това, че я вкараха сега, не ми допадна.
Има хубави очи, на мен рядко ми правят впечатление сините, но нейните са супер наситени, малко на океан ми напомнят. Но иначе в лице ми е като кукла малко.

# 2 681
  • София
Само на мен ли се струва, че таз година сред девойките няма активно спортуващи...

# 2 682
Това коментарно студио на НадкасТ за предаването е изключително грозно между другото. Трябва да го попроменят.

Също не знам дали Наум е в тренда, но очилата хич не му отиват.

# 2 683
В сряда вечерта имаше ли епизод и ако да къде мога да го гледам на запис?

Не - ще го дават само понеделник и вторник. Неделята беше замо за откриването.

Имам любима приказка и тя е - в канче от 1 литър не можеш да налееш 5 литра, защото то така или иначе ще побере само литър. Така че на тези посредствени дами, ако ще да им доведат най-интелигентния човек на планетата, с най-богатата обща култура, прочел най-много книги и т.н., пак няма да можем да му видим потенциала, просто защото няма да има пред кого да го разгърне. Ей ви на за пример Бранимира - завел я Виктор да гледат слонче и да им пее шаман, а тя, като някоя бавноразвиваща се хили на ритуала, пуфти на слончето и нарича хобота му "пипало". И най-умния мъж на света да я беше завел на същите места, тя пак щеше да се хили на ритуала и да нарича хобота "пипало" - защото толкова й е акъла.

# 2 684
Първи впечатления от момичетата (тези, които съм запомнила)

Диана - типична златотърсачка. Досега вероятно е била все с шугър дадди-та, женени и доста по-възрастни от нея. Очаква от мъжа да е винаги изпънат, безпогрешен, никога да не изпада в трудна ситуация. Често любовниците си мислят, че това е реалистично, защото виждат най-добрата част от мъжа, а не слабите му моменти. Затова и си остават любовници.

Мартина - определено си търси съпруг и иска да има семейство. Иска да е богат и успял, точно като Мартин. Засега там виждам добра химия, макар че той не иска повече деца и това няма да му е ок.

Силвия - много симпатична, но не негов типаж - твърде е обикновена за Мартин, той си ги харесва тунинговани и с високо самочувствие.

Анна-Мария - много ми е грубовата. Псува, рязка и често е невъзпитана. Като изключим големите гърди, също не е негов тип и няма да я бъде.

Елвира и Ферай - красиви момичета, все още нямам изградено мнение за тях.

Росица - много ми харесва, защото е с високо самочувствие, без да е надута. Изглежда образована, зряла и като да знае какво иска и как да го получи. Освен това е красива.

Косара - много екзотична и хубава (поне според моя вкус). Като заговори се разбира, че всъщност е мила и приятелски настроена, което остава като приятна изненада, защото видът й е на студена жена.

Бранимира - най-неприятното излъчване според мен. Надута, невъзпитана, лигла. Освен това и не е особено хубава.

Любомира - нищо особено.

Актрисата с хубавите сини очи (не й помня името) - чисто луда и нимфоманка.

Ивет - прилича ми на социопат и ме побиват тръпки от погледа й. Прилича на някоя, която би правила магии Laughing

Пресияна - нищо особено, обикновено момиче, нито хубаво, нито лошо впечатление ми е направила до момента.

Другите моми все още не съм ги запомнила, за да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт