🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 825
  • 3 008
  •   2
Отговори
# 2 655
Има мъже, които красиви или не са секси, не мога да го обясня на какво точно се дължи. Просто си го имат.

Нито Виктор, нито Мартин са ми такива обаче, поне на екран.

Първият Виктор ми беше мноооого секси на мен. И още ми е. А пък в Денсинг старс започнах да го харесвам още повече.

За мен интелигентен човек е този, който има богата обща култура. Човек, с който разговорите вървят приятно и неусетно, с който може да сменяте една след друга темите и винаги има какво да си кажете. Човек, от който може да се научи нещо интересно.

# 2 656
Не е само заради това, че е млад и красив - до голяма степен си е въпрос на характер. Някои хора са си такива. Най-добрият приятел на мъжа ми е същият, а е на 42. Преди 2-3 години се разведе и тръгна да ходи по срещи. Като го слушам какво разказва - трудно му вървят разговорите, черви се, накрая изцепва нещо кринджаво… Рядко стига до втора среща. А иначе е прилично сложен, с добра работа, има акъл в главата. Просто не на всеки мъж му се отдават свалките.

Давайте го за Ергенът следващият сезон...Smile

# 2 657
Туджаров изглежда смотан. Все едно тръгва да сваля някоя и все не му се получава.
Аз го харесвам откакто се подстрига, но не съм го виждала скоро. Преди това с дългата коса изобщо не го забелязвах.

# 2 658
Мартин ми е като човешко копие на котарака от "Алиса в страната на чудесата". Адски ми е неприятен на външен вид. Единствено височината му е ОК.

# 2 659
На външен вид ми харесва, защото прилича на мъжа ми. Но иначе като поведение е много мазен към жените, които харесва. Нека бъде мил и нежен, ама да се държи и на положение. Николай не харесва сервилно поведение.
Туджаров изглежда смотан. Все едно тръгва да сваля някоя и все не му се получава.
Аз го харесвам откакто се подстрига, но не съм го виждала скоро. Преди това с дългата коса изобщо не го забелязвах.

# 2 660
Мартин ми харесва, че е усмихнат, ведър и настроен позитивно. Дори само като го видя, се усмихвам, просто създава настроение. Забавлявах се искрено на репликите му при някои от по-нелепите срещи на кастингите, харесва ми самоиронията му, бързата мисъл... Дори на няколко питиета пак е обиколки напред пред Мартина и тънко я пързаля за Малдивите и като й обяснява какво е сарказъм. В него архетипа на Шута е доста изявен, което ценя високо у един човек. Макар този архетип да си има и сенчеста страна, която е видна и при него, засега поне ми е супер ненатоварващ. И е отишъл с много адекватна нагласа - да (си/ни) прави шоу, за купона, да бъде себе си, пък каквото стане. И много правилно е да показва още в началото по-неприятните си черти, а не да се прави на Мими Иванова.

П.С.: Освен това е доста добър материал за обзорите на tnf2k Joy

# 2 661
Е, какво става зад кадър не знаем, сепак. Умее той да е душеприказчик, така обгражда с внимание и разбиране, че всяка се смята специална и отличена.

# 2 662
"...понякога и конкуренти в едно незабравимо пътешествие към истинската любов."
Това е от информацията на страницата на БТВ. Значи може би ще има лека конкуренция.

# 2 663
Добре, нали за да го покаже тоя интелект, трябва да има подходяща аудитория. Даже вече изобщо не говоря за Мартин. Дори и някой, който разбира от квантова физика да е, рискува да стане досаден и смешен, ако започва да изтъква знанията си пред такива момичета, които това ни най-малко не ги интересува.

Така че Мартин им е идеален. Свикнал е да контактува с такъв тип жени и акъл достатъчно има да ги върти така, че да става интересно.

Отделно няма да питам тук присъстващите дами с претенции за интелект колко мъже познават, с които като седнат на кафе, да си говорят за Кафка. И това ли е най-ценното познание, което трябва да притежава един мъж.

# 2 664
  • Варна/Амстердам
Началото на предаването беше добре, но вече ми върви малко отегчаващо, особено когато дават Виктор. Няма ярки образи и се  надявам да вкарат още момичета, които да разнообразят скучната атмосфера.

# 2 665
Имам чувството, че тази тема сме я дъвкали преди два сезона. 🧑‍🏫🧑‍💻🧑‍🎓😂

# 2 666
Казваме - дайте да видим какво толкова ви хареса, нещо, пет думи цитат

Пак Кафка...Rolling Eyes

Нищо де, сезона едва започва. Да се надяваме, че ще избухне този интелект и остроумец.

# 2 667
  • София
По принцип е рано още за по-задълбочени анализи, но след само три епизода, Виктор има доста сходни черти и прилики с предните трима ергена. Виктор, Евгени и Алек. В смисъл, добро момче, джентълмен, внимателен, мил. Не е минавал прословутата школовка на Тушевци ама явно му идва отвътре или просто той е избрал точно това поведение, смятайки го за печелившо/работещо. Все пак човека е свързан с шоубизнеса...
Докато Мартин е антипод на всичко досега. Такъв ерген като Мартин не е имало. Човека общо взето си говори каквото иска, директно си казва какво мисли, и с нас зрителите е откровен и с момите. Директно си казва, 'Аз няма да ти кажа това' или нещо от този сорт.
Само за едно нещо не съм 100% сигурен. Това са 'роли' от Ники Николов, раздадени на двамата ергени спрямо техните характери и възможности или просто и двамата са себе си и това което виждаме са те, разбира се все пак в по-обрана светлина. В национален ефир са и стотици хиляди ще ги гледат и обсъждат с месеци. Така и че и двамата малко или много внимават.
Аз лично залагам на второто, но пак казвам, не съм сигурен. Simple Smile

# 2 668
По темата с интелигентността, понеже натам се заора, един интелигентен човек можеш за две минути да го усетиш, дори само по походката, по излъчването, по държанието. Няма нищо общо с Кафка, квантова физика и колко често е в зала "България". Толкова е паднала летвата, че виждаме някой с дар слово и евтини смешки и вече е топ стратег, интелект и мъжкар. Ами, тъжно е.

# 2 669
  • ВАРНА
Виктор е красив и добре изглеждащ.И,ако наистина е гей би могъл да стане следващата Вуйна(виж Звездни компромати)

Общи условия

Активация на акаунт