🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 828
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 565
И аз силно се надявам Мартин да е над нещата и да не се включи егото му. В Игри на волята се съревноваваше с атлети и му беше много важно да докаже, че мускулите не са всичко. В този формат е в свои води и дано да не тръгне да завладява всички сърца, защото ще стане брутално съревнованието между двамата.

# 2 566
Аз пък ако съм пред толкова жени изобщо няма да се обяснявам, че не съм отваряла шампанско досега. Взимам го и ще се пъна, ще пробвам и ще го отворя да не е толкова голяма философия, той го разказа 3 пъти, че не може. Това ме дразни в него много се обяснява. 😁
Е, Лили ти не го знаеш Туджаров, но ние го знаем. Той си е с профил на плейбой.

# 2 567
Не е само заради това, че е млад и красив - до голяма степен си е въпрос на характер. Някои хора са си такива. Най-добрият приятел на мъжа ми е същият, а е на 42. Преди 2-3 години се разведе и тръгна да ходи по срещи. Като го слушам какво разказва - трудно му вървят разговорите, черви се, накрая изцепва нещо кринджаво… Рядко стига до втора среща. А иначе е прилично сложен, с добра работа, има акъл в главата. Просто не на всеки мъж му се отдават свалките.

# 2 568
Тия жени за безгласни ги имате. Как точно Мартин ще тръгне да печели наред, те може хич да не го искат. Повечето са под 30 годишни. За какво им е този паркетен лъв?

# 2 569
  • София
Ее как за какво- за трамплин, да се поснимат с него в Джанъм, някоя нали му каза, че иска да е певица в неговите заведения.
Няма да е Туджаров бармана, вижте в надписите, има го- Георги сякаш беше името.

# 2 570
Оф, защо не вкараха Мастагарков?

Виктор е много хубав, но нещо му липсва и не го намирам за секси, въпреки правилните черти на лицето и изваяната фигура. Мастагарков е друга бира просто. Ако беше влязъл, мацките щяха да налитат да го прегръщат и целуват, дори би отмъкнал тези на Мартин.

# 2 571
  • тук и там
От момите симпатизирам,за сега на Пресиана.Мартин не знам какви ги дири в този формат,точно както се изказа една от момите там,той ако може- би ги минал всичките,но жена за сериозна връзка определено не търси,брак още по-малко,просто поредното тв шоу в което участва.Между другото май си е тенденция това-да се записват в де що има реалити,и където стане-не е само той така,вече само познати лица и там гледаме.Участие,после обикаляне по телевизии и участия в различни развлекателни предавания,реклами в Инстаграм,реклами тук и там,после пак някое участие.Ми не е лошо,те за това се тикат.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 13:31 от Кайсия

# 2 572
Мастагарков е отказвал няколко пъти.

# 2 573
  • somewhere over the rainbow
... и се надявам контраста да се засилва, а не да се уеднаквят и да няма напрежение.
И аз се надявам да не се уеднаквят, но според мен ще се, за Марто привидно, за Викчо наистина. Мартин е много адаптивен, както някой каза като "огледало" е. Не би било никакъв проблем за него да се държи приятелски и с човек, с когото не са от една порода. Виждаме го и в държанието му с жените. Той не хапе пръв, но пък на секундата и двойно по-силно връща топката.
В този смисъл не очаквам от Виктор да хвърли топка. По-скоро ще попива от батко си - дано само хубавото.

# 2 574
  • Street of Dreams
Aма Виктор е първият ерген, който прави свалките, а не се оставя те да го свалят. И сега търпи критики за това (как го прави).

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 13:37 от OnDiNe_

# 2 575
Виктор го критикуваме не затова, че започва първи свалките, а защото не ги довършва.

# 2 576
Никакъв трамплин няма да е Мартин. Ще е чудо, ако не забрави дори името на избраницата си от този формат.
Която и от малките от тези на Виктор, захапе по Мартин, ще стане за резил.
Изключвам Косара и отхвърлената омъжена на кастинга.

# 2 577
Но пък това ще направи предаването доста по-интересно. Някой беше развил сценария за този сезон - двамата ергени се карат за една мацка. 😁
Да, и аз от това се притеснявам, да не сгафи нещо Виктор пред Мартин и той да го подгони да го хапе. Мастагарков номер 2.
И аз така мисля. Точно това е идеята да са 2ма ергена - да има интрига сред жените, но и сред ергените.

Все пак за Виктор ще е хубаво да завърже романтична връзка с някоя подходяща за него мацка, с която да се "изправи" и да бъдат щастливи.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 17:43 от Linda*kiss

# 2 578
Как да няма възпитателна цел национална телевизия, която се спонсорира от държавата, тоест и данъкоплатеца косвено спонсорира Ергена.  Една от отновните цели на телевизията е разпространяване на информация... Простотиите трябва да се контролират, все пак деца гледат това, а те са нашето бъдеще.
Единствената Национална телевизия, която има държавен бюджет, е БНТ. Бтв и другите частни телевизии са бизнес проекти, предаванията в тях са частна (нищо общо с държавата) инициатива. А това за разпространението на информацията и възпитанието - наивно е. Все пак сме в други времена. Единствените пари, които частните телевизии получават от държавата, са по различни проекти на министерства, обикновено на туризма и образованието, но това е нещо съвсем различно.

# 2 579
Оф, защо не вкараха Мастагарков?

Виктор е много хубав, но нещо му липсва и не го намирам за секси, въпреки правилните черти на лицето и изваяната фигура. Мастагарков е друга бира просто. Ако беше влязъл, мацките щяха да налитат да го прегръщат и целуват, дори би отмъкнал тези на Мартин.
Мастагарков е красив, има наистина изписани черти - най-красивият българин според мен. Но като личност е много скучен, не може да омайва толкова жените. И също е от мамините синчета. Така че по-добре да не го вкарват.

Общи условия

Активация на акаунт