🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 656
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 550
Един наистина неуверен човек няма да тръгне да пипа друг.

# 2 551
  • България
Маги е усвоила изрази от Алек: "Леле, велико!"

# 2 552
Да изпъква? Мартин е ярка фигура и доминира над всички, дори над Ергенките. Някак всички остават на заден фон. Целия формат се върти около него. Не мога да не призная, че е добро попадение на продуцентите и за нито една девойка, не може да се каже това. А Виктор е посредствен млад мъж и никога не би могъл да изпъкне.
Виктор е красавец. Как ще да не може да изпъкне. 😁

# 2 553
  • София
На мен ми е много интересно противопоставянето на двата образа на ергените. Предполагам, ще се развива все повече нататък и ще рефлектира и върху момичетата им. Единия по-скромен, с по-малко опит, едно шампанско не може да отвори, дет се вика, притеснителен, момичетата му по-скромни, по-нестабилна семейна среда, другия отракан, с чашката в ръка 24/7, с богато минало, стабилни родители и отработени рефлекси, момичетата му и те като него по-пиперливи. Та тези две вселени ще делят едно пространство и на мен лично ще ми е интересно да видя как ще го отиграят и се надявам контраста да се засилва, а не да се уеднаквят и да няма напрежение.
Между другото ония скучни и дълги коктейли от предишните сезони не ми липсват. Дано да ги съкратили.

# 2 554
Единият от нестабилно семейство, а другият от стабилно, но доказано не успял сам да създаде такова от първия път.
Не успя да отвори шампанско, но му се притекоха на помощ, без да е искал. Аз, дори и да мога, без да ме молят, няма да скоча да отварям. Тук черната точка е за мацката.

# 2 555
  • София
Еми, мацки в мъжка енергия. Какво да се прави. 😊

# 2 556

Не съм била в Шри Ланка, но родителите ми са пътували до Индия и са ми разказвали ужасяващи неща – не заради самите места, а заради невероятната воня, която върви ръка за ръка с картинката на мили животинки, красиви пазари и живописни ресторантчета. Колкото по-екзотично е едно място, толкова по-голям е културният шок – и толкова по-различно е разбирането за хигиена в сравнение със Западните стандарти.

Жителите на Шри Ланка определено не биха били щастливи да ги сравняват с Индия.
Много е различно като бит и култура.
А слоновете са просто животни - миришат, четината им е бодлива и големите слонове са наистана големи!
Има разлика между слон, срещнат на живо и слон, гледан по ТВ /или от разстояние в зоопарка/.

# 2 557
Пипането на Мартин от Виктор е чисто и просто израз на желание за приемане, за скъсяване на дистанция и създаване на взаимоотношение. Не е интимно по никакъв начин. Обикновено неуверените хора го правят.

# 2 558
Четейки мнения от преди няколко страници - май започнаха да пишат участнички от предаването. 💛🌹

# 2 559
  • Street of Dreams
Пипането на Мартин от Виктор е чисто и просто израз на желание за приемане, за скъсяване на дистанция и създаване на взаимоотношение. Не е интимно по никакъв начин. Обикновено неуверените хора го правят.
Да, Мартин за Виктор е мъжката фигура и пример, които са му липсвали в живота и очевидно още му липсват. Надявам се Мартин да прояви емпатия и да не му лапне всички момичета за играта.

# 2 560
  • София
Да, и аз от това се притеснявам, да не сгафи нещо Виктор пред Мартин и той да го подгони да го хапе. Мастагарков номер 2.

# 2 561
Първо добре дошла на версайската роза в темата, запомнящо се присъствие.
Според мен Виктор е плах с момичетата, защото заради представителната външност и ранната популярност до сега не му се е налагало да е водещия при свалката. Нормално е да се притеснява, като му се налага да се учи на това публично, със завряна в лицето камера, в конкуренция с играч като Мартин. И отгоре на всичко, с момиче, което не му е безразлично, а то се скумросва. Всеки би се спекъл.
Не мисля, че е гей. Не е толкова обигран, че да се шегува с това без проблем. Дори докосването до Мартин е потвърждение - ако беше гей, който не желае да се афишира като такъв, щеше да внимава за изразяване на подобна близост. Момчето го възприема като гуру на свалките и свой ментор явно и демонстрира така добрите си чувства към него.

# 2 562
Мисля, че до края на формата ще има "Гей ли е Виктор" и " Ей ся ще видите Емануела като влезе "...както е тръгнала работата...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 563
Но пък това ще направи предаването доста по-интересно. Някой беше развил сценария за този сезон - двамата ергени се карат за една мацка. 😁
Да, и аз от това се притеснявам, да не сгафи нещо Виктор пред Мартин и той да го подгони да го хапе. Мастагарков номер 2.

# 2 564
Настигнах ви и много се смях на това,че за пореден път се прокрадва темата за тв възпитанието. Веднага си представям как слагаш детето пред телевизора,пускаш го и казваш :" Хайде сега възпитавай ,а аз отивам на шпопинг с приятелки" 😂Ами,какъвто възпитателя ...
 С мъжете пак няма угодия 😂😂😂 Да е млад и хубав,с тренирано тяло,да може да отваря шампанско с поглед,но да не пие. Да е напорист,но и романтичен .Да може да води неангажиращи разговори ,но и задълбочени интелектуални такива. Нека е алфа мачо ама да не бие шамари по пет пъти на ден. Да не е в "женска енергия"😂-това ми е любимо! Да не ме преценява,да не обръща внимание на тъпотията ми,да не ми се подиграва и да ме остави да го манипулирам по най-лаишкия начин докато му харчат парите. А,те парите трябва да ги е спечелил още на 25 г. Да е завършил няколко висши образования и вече да разработва няколко успешни бизнеси.😂😂😂
 Хора,къде зимува това същество ?
 Колкото до това има ли гей в предаването -не е Виктор  Тая надежди ,че това може да е барманчето ,на което ще си изплакват мъката. Все още нищо не знам за него. Ще видим...😁😆😀

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 15:54 от Lili Roze 748420

Общи условия

Активация на акаунт