🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 655
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 535
  • софия
То пък оставаше да е образователно. Чист сеир. Не знам кой очаква, че телевизията трябва да учи децата ни на нещо полезно. Да не говорим, че децата отдавна се пренасочиха към нета.

# 2 536
Тя разказа за срещата само това, което на нея не и хареса. Не спомена, че започна да му говори, че ако умрат близките и на нея ще и е мъчно. Кое 21-годишно момиче на първа среща ще говори за умрели?
Тя си е тъпичка като я гледам, да не е роднина на Валерия? Котки, пипала...

# 2 537
Бранка не спря да се оплаква, боса била, слона бил жив, монаха смешен, ергена спечен. Другия път да я заведе в Макдоналдс по ще и приляга на нея.
Маги в Надкаст беше като някаква луда фенка на Мартин и не спря да оплюва Виктор. Виктор в предните формати би имал съвсем друг образ, там се грижеха имиджа на Ергенът да е излъскан. Все пак Сашко беше изкаран милионерски син, Генчо виртуозен музикант и нямаше синхрони колко са тъпи. Спомням си как Виктор почти не избяга като онази Гергана го натискаше на пейката.

# 2 538
За мен това предаване изобщо не е образователно, ама никак. Единственото, на което „Ергенът“ ме „учи“, е каква жена не бива да бъда, до какви унижения не трябва да стигам, какви корекции не трябва да си правя, как да не се поддавам на провокации, какво поведение у мъжете не бива да толерирам и как моите евентуални грешки биха изглеждали отстрани чрез чуждия опит. Но честно казано, защо ми е това, когато има далеч по-стойностни предавания? Такива, които ме учат на наистина важни неща в живота – като например как да ходя по змейка или как да тъка килими...

Не знам дали това е ирония, но ако е - добре се получи Grinning

Идеята за срещата на Бранимира и Виктор бе супер, направо им завидях за слончето и всичко останало. На мен лично много повече би ми допаднало от яхтата.

# 2 539
Да се изкажа за навлизането в личното пространство, че гледам Пешко Дочев и се сетих. Снощи ги даваха с Вергов в Аз обичам БГ. И на всеки познат отговор от Вергов Пешко му скачаше с прегръдки и целувка даже имаше по бузата. Сега, те са колеги, но не съм чула да са толкова близки, Пешко ходи с Ирмена и няма нищо гейско.. Явно ние жените не разбираме тези мъжки... хм ласки да ги нарека. 😁 Това по повод, че Вико прекалено често докосва и потупва Марто. Може би неуверените хора така си вдъхват увереност... знам ли(не говоря за гейско поведение). Достатъчно психология съм изчела, но не се сещам точно за тези жестове.
На мен ми доскучава Вико, защото прекалено обмисля и анализира докато се активизира. Вероятно наистина е тревожен, не е виновно момчето, но за формата се искат повече смелост, обиграност и действие, че да е интересно.

# 2 540
Е, може пък на края на формата Ники Николов да създаде чудовище SmileSmileSmile

# 2 541
Не съм родител и може би ще прозвучи наивно, но не е ли по-важно, вместо да се опитваме да изолираме децата от всяко лошо влияние (което така или иначе е невъзможно), да ги научим на критично мислене? Вместо да се притесняваме, че пошлите предавания ще ги "развалят", защо да не ги използваме като нагледни примери – да им покажем как да разпознават манипулации, токсично поведение и фалшиви ценности?

Рано или късно ще се сблъскат с всичко това – дали ще е в училище, в интернет или в реалния живот. По-добре е да знаят как да анализират и поставят под въпрос, вместо да ги държите в един перманентен ковьоз. Той Майкъл Джексън не умря ли именно защото се беше поставил в супер стерилна среда за дълъг период от време? Родителският контрол не е само в това да ограничиш достъпа, а и в това да научиш детето си да гледа с разбиране, а не сляпо.

# 2 542
Всъщност, никак не е задължително човек, който харесва котки, да харесва всички животни. Даже може да има и фобия към някои. Аз харесвам слоновете на картинка и на филм, но ако видя слон от близо, не гарантирам, че няма да си глътна граматиката.

А Бранислава, че гледа всички с поглед, с който обикновените хора гледат хлебарка, така е. Просто отбелязвам, че не може от едни котки и (или) кучета да се заключи, че човекът питае добри чувствам към всички животни ( камо ли към мъжете) или че не е страхлив.

# 2 543
Да се изкажа за навлизането в личното пространство, че гледам Пешко Дочев и се сетих. Снощи ги даваха с Вергов в Аз обичам БГ. И на всеки познат отговор от Вергов Пешко му скачаше с прегръдки и целувка даже имаше по бузата. Сега, те са колеги, но не съм чула да са толкова близки, Пешко ходи с Ирмена и няма нищо гейско.. Явно ние жените не разбираме тези мъжки... хм ласки да ги нарека. 😁 Това по повод, че Вико прекалено често докосва и потупва Марто. Може би неуверените хора така си вдъхват увереност... знам ли(не говоря за гейско поведение). Достатъчно психология съм изчела, но не се сещам точно за тези жестове.
На мен ми доскучава Вико, защото прекалено обмисля и анализира докато се активизира. Вероятно наистина е тревожен, не е виновно момчето, но за формата се искат повече смелост, обиграност и действие, че да е интересно.
Едно е да се лигавиш, друго е без повод да пипаш друг мъж, да си задържаш ръцете върху където свариш (рамо, гръб), докато го гледаш в очите и му обясняваш нещо. Нюанси. Но по принцип, да, правят го неуверените хора.

Омъжената Ива все повече ми прилича на кукличка, сравнение с другите там. Струва ми се и отворена, но да видим.

# 2 544
Скрит текст:
Едно е да се лигавиш, друго е без повод да пипаш друг мъж, да си задържаш ръцете върху където свариш (рамо, гръб), докато го гледаш в очите и му обясняваш нещо. Нюанси. Но по принцип, да, правят го неуверените хора.

Омъжената Ива все повече ми прилича на кукличка, сравнение с другите там. Струва ми се и отворена, но да видим.
Надявам се да вкарат и още някоя от резнатите, че колкото и да симпатизирам на момичето, не мога да се отърся от чувството, че е новото Маги и от продукцията ще я побутват...

# 2 545
За пръв път от четири години образът на Ергенът е вълнуващ, два ергена при това, на техен фон предишните трима изглеждат като кукли на конци. Наричайки ги пияница и гей, още повече засилвате интереса към тях. Аз нямам против, де, но да кажа, че не съм съгласна с тия определения. И двамата много ми харесват, особено Мартин.

# 2 546
  • Вестерос
А относно спекулациите за ориентацията му – това вече е съвсем абсурдно. В България всеки модел, актор и не дай си боже Мистър България е набеден за гей. Всички сме виждали как се държат мъже, които крият, сексуалността си – бързат да си намерят "известна" приятелка (Атанс Месечков), панически реагират на всякакви намеци и живеят с вечния страх някой да не ги "разкрие". Виктор няма такова поведение. Той приема подобни въпроси с чувство за хумор и увереност. Да направиш фотосесия с рокля и да я носиш с лекота, без да се притесняваш какво ще кажат хората – това не е знак за прикрит хомосексуализъм, а за увереност в собствената си сексуалност. За всички бивши ергени се говореше същото, сякаш няма да се навъдят де що гей се е родил по нашите земи да дава подкасти, ако има огън към тоя дим.
Неее, Виктор съвсем не прави така Simple Smile
За другите Ергени не се е говорило изобщо така от всички посоки. Било е само на шега.
Който мисли, че Мистър и Мисис се дават за красота, добре.
За Генчо не е било шега масово, хайде помним много хора разговорите...

# 2 547
Маги казва, че Косара е тази, която е чела книгата на Даниела.
Харесва ми студиото на подкаста . Да, Маги припада по Мартин. Да я взима, тамън ще му помага за заведенията.
Единствената от резнатите, която искам да видя отново, е Фиона.

# 2 548
Имаше и някакво послание с отхвърлянето на такива като Фиона – богатите ергени не са толкова тъпи.

Хах, богатите егрени си търсят богата наследница.

# 2 549
Аз пък съм много разочарована, че никой за поредна година не подари "обливка" на която е да е част от тялото си на ергените! Sad

Общи условия

Активация на акаунт