🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 655
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 520
...
Не ме разбирайте погрешно, не понасям Мартин,  Виктор ми допада, но на тази възраст е редно да се е ориентирал какво ще прави. Миличък е, ама от видяното дотук, трудно влиза в ролята на съпруг.

Аааа, що бе, ако си намери мъжествена кака – в смисъл жена, която знае какво иска от живота, може и да си краси семейството, без да ѝ пречи.

# 2 521
  • Вестерос
Всяка година едно и също-ергенът е гей, да се вземе с Наум...

# 2 522
Нова съм тук, но от години чета форума и знам, че дискусиите винаги са нажежени. Харесвам новия сезон и честно казано, не мога да разбера хейта и безсмислените спекулации около Виктор Русинов. Всяка година всички се оплакват, че ергените в предаването са прекалено изкуствени – джентълмени до степен на нереалистичност. Е, тази година ни дават напълно нормален 25-годишен мъж – и пак не сте доволни.

Повечето мъже на неговата възраст не са някакви улегнали Казанови с репертоар от 100 свалки зад гърба си. Да, Виктор е малко плах с жените, но това не го прави нито "смотан", нито "гей", както някои се опитват да го изкарат. Напротив, той е привлекателен, добре възпитан и не му се е налагало да се бори за женско внимание по начина, по който някой като Мартин – човек, който е осъзнал, че с външност като неговата трябва да компенсира с тежкареене и положение.

Тук обаче виждаме как всяко действие на Виктор се разнищва под лупа, а всички удобно забравят, че продукцията има огромна роля в това, което се случва на екран. Да, направил е забележка за грима на Косара, но дали не е бил насочван в тези разговори? Дали не е бил подтикнат да го каже - дори ясно ни се показа, че продуцентът беше до него по време на бързите срещи?! Но не, по-лесно е да го нападнем, отколкото да си зададем въпроса кой всъщност дърпа конците.

А относно спекулациите за ориентацията му – това вече е съвсем абсурдно. В България всеки модел, актор и не дай си боже Мистър България е набеден за гей. Всички сме виждали как се държат мъже, които крият, сексуалността си – бързат да си намерят "известна" приятелка (Атанс Месечков), панически реагират на всякакви намеци и живеят с вечния страх някой да не ги "разкрие". Виктор няма такова поведение. Той приема подобни въпроси с чувство за хумор и увереност. Да направиш фотосесия с рокля и да я носиш с лекота, без да се притесняваш какво ще кажат хората – това не е знак за прикрит хомосексуализъм, а за увереност в собствената си сексуалност. За всички бивши ергени се говореше същото, сякаш няма да се навъдят де що гей се е родил по нашите земи да дава подкасти, ако има огън към тоя дим.

За мен Мартин е този с отявленото педалско поведение (разлика между гей и чист педал правя), но, разбира се, ако един млад мъж не е тръгнал да "оправи всичките парцали в града", както е изпяла бившата му изгора, значи нещо не е наред с него. А ако е груб, агресивен и се хвали с дълъг списък бройки – тогава е "истински мъж". Този начин на мислене е истинската трагедия на модерната жена – защото после именно такива "истински мъже"  оставят шпалир салонни управителки с бебета или с 15 аборта.  Допускам и да греша, все пак аз съм на 22, нямам кой знае какъв опит, нито семейство, та може би съм много наивна.
Браво, момиче! Да можеше такива да са като теб Бранимирите и Габриелите, защото сте на една възраст, но на светлинни години една от друга, но уви…

# 2 523
А относно спекулациите за ориентацията му – това вече е съвсем абсурдно. В България всеки модел, актор и не дай си боже Мистър България е набеден за гей. Всички сме виждали как се държат мъже, които крият, сексуалността си – бързат да си намерят "известна" приятелка (Атанс Месечков), панически реагират на всякакви намеци и живеят с вечния страх някой да не ги "разкрие". Виктор няма такова поведение. Той приема подобни въпроси с чувство за хумор и увереност. Да направиш фотосесия с рокля и да я носиш с лекота, без да се притесняваш какво ще кажат хората – това не е знак за прикрит хомосексуализъм, а за увереност в собствената си сексуалност. За всички бивши ергени се говореше същото, сякаш няма да се навъдят де що гей се е родил по нашите земи да дава подкасти, ако има огън към тоя дим.
Неее, Виктор съвсем не прави така Simple Smile
За другите Ергени не се е говорило изобщо така от всички посоки. Било е само на шега.
Който мисли, че Мистър и Мисис се дават за красота, добре.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 11:01 от Linda*kiss

# 2 524
  • ВАРНА
Да направят следващ сезон в Тайланд,с местни участнички.Тогава да гадаем "лале ли си,зюмбюл ли си"?

# 2 525
Скрит текст:
Нова съм тук, но от години чета форума и знам, че дискусиите винаги са нажежени. Харесвам новия сезон и честно казано, не мога да разбера хейта и безсмислените спекулации около Виктор Русинов. Всяка година всички се оплакват, че ергените в предаването са прекалено изкуствени – джентълмени до степен на нереалистичност. Е, тази година ни дават напълно нормален 25-годишен мъж – и пак не сте доволни.

Повечето мъже на неговата възраст не са някакви улегнали Казанови с репертоар от 100 свалки зад гърба си. Да, Виктор е малко плах с жените, но това не го прави нито "смотан", нито "гей", както някои се опитват да го изкарат. Напротив, той е привлекателен, добре възпитан и не му се е налагало да се бори за женско внимание по начина, по който някой като Мартин – човек, който е осъзнал, че с външност като неговата трябва да компенсира с тежкареене и положение.

Тук обаче виждаме как всяко действие на Виктор се разнищва под лупа, а всички удобно забравят, че продукцията има огромна роля в това, което се случва на екран. Да, направил е забележка за грима на Косара, но дали не е бил насочван в тези разговори? Дали не е бил подтикнат да го каже - дори ясно ни се показа, че продуцентът беше до него по време на бързите срещи?! Но не, по-лесно е да го нападнем, отколкото да си зададем въпроса кой всъщност дърпа конците.

За мен Мартин е този с отявленото педалско поведение (разлика между гей и чист педал правя), но, разбира се, ако един млад мъж не е тръгнал да "оправи всичките парцали в града", както е изпяла бившата му изгора, значи нещо не е наред с него. А ако е груб, агресивен и се хвали с дълъг списък бройки – тогава е "истински мъж". Този начин на мислене е истинската трагедия на модерната жена – защото после именно такива "истински мъже"  оставят шпалир салонни управителки с бебета или с 15 аборта.  Допускам и да греша, все пак аз съм на 22, нямам кой знае какъв опит, нито семейство, та може би съм много наивна.
Браво, момиче! Да можеше такива да са като теб Бранимирите и Габриелите, защото сте на една възраст, но на светлинни години една от друга, но уви…
Сигурна съм, че Бранимира далеч не е това, което предаването представя до момента. Всяко младо момиче в подобна ситуация, особено ако наивно приемем, че действително е там по лична покана от Ергена, а не избрано чрез кастинг, би могло да се подхлъзне. Липсата на житейски опит и подготовка си казват думата – дори срещата ѝ не беше съобразена с нейната възраст и характер, което донякъде я оправдава. Смятам, че този капан беше умишлено подложен от продукцията, за да няма толкова явно изразена фаворитка още от премиерните епизоди.

# 2 526
Как да няма възпитателна цел национална телевизия, която се спонсорира от държавата, тоест и данъкоплатеца косвено спонсорира Ергена.  Една от отновните цели на телевизията е разпространяване на информация... Простотиите трябва да се контролират, все пак деца гледат това, а те са нашето бъдеще.
Единствената телевизия, която се спонсорира от държавата, е БНТ (и всичките ѝ разклонения). Всички останали са частни и не получават държавна субсидия, а се финансират единствено от средствата на инвеститорите и приходите. Няма никакъв ангажимент, освен морален, към съдържанието, което предлага.
Телевизията има много цели, една от другите основни е забавление. Няма как едното да е по-важно от другото, не сме роботи.
За последното съм съгласна. Всеки родител трябва да контролира простотиите, които детето му гледа и да го възпитава, непрехвърляйки отговорността на други.

# 2 527
Кога ще е следващият епизод?

# 2 528
Скрит текст:
Неее, Виктор съвсем не прави така Simple Smile
За другите Ергени не се е говорило изобщо така от всички посоки.
Ако мислите, че Мистър и Мисис се дават за красота, добре.
Смея да твърдя, като човек с повечко свободно време, който следеше повечето подкасти и коментари в клюкарски издания за предишните сезони, че особено в началото на всеки един от сезоните, това беше основна тема за дъвчене от страна на почти всички - от Марица до Надкаст.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 10:47 от RoseofVersailles

# 2 529
Никой от ергените досега не е бил в действителност желан ерген за жена, която в действителност иска да създаде семейство.
Евгени и Сашко даваха такъв вид, но знаем как постъпиха.
Но това не променя факта, че на 26 години стандартно трябва да си си завършил образованието. Или алтернативно да работиш нещо. И по-добре да работиш като инструктор, отколкото да не работиш. Даже е супер в днешно време, за който е целенасочен и работлив.
И ако приказките за мъжката и женската енергия са за хора, които не могат да се изразяват, не са валидни и т.н., защо коментираме Ана Мария, че е груба, държи се просташки и т.н., а не коментираме, че ако й вярна визитката, върти бизнес на годините на Виктор?

# 2 530
Никой от ергените досега не е бил в действителност желан ерген за жена, която в действителност иска да създаде семейство.
Евгени и Сашко даваха такъв вид, но знаем как постъпиха.
Но това не променя факта, че на 26 години стандартно трябва да си си завършил образованието. Или алтернативно да работиш нещо. И по-добре да работиш като инструктор, отколкото да не работиш. Даже е супер в днешно време, за който е целенасочен и работлив.
И ако приказките за мъжката и женската енергия са за хора, които не могат да се изразяват, не са валидни и т.н., защо коментираме Ана Мария, че е груба, държи се просташки и т.н., а не коментираме, че ако й вярна визитката, върти бизнес на годините на Виктор?
Тя и Венетка беше мениджър във фармацевтична компания... Действително, на 25 би трябвало вече да си завършил, ориентиран и работещ, но реалността често е различна. Много млади хора записват специалности, които не се преподават адекватно, а това води до загуба на време – налага се да прекъснеш, да презапишеш, да търсиш нов път. Много се говори за ниското ниво на завършилите студенти у нас, но много малко се говори за неадекватната образователна система във всички образователни степени.  Прекрасно е да управляваш бизнес на 25, но в днешната действителност, ако не си нахакана мадама, която спи с шефа, или мъж с бизнес, наследен от баща си, шансовете за такъв успех са минимални.

Пазарът на труда в момента е плачевен. А и той сам спомена, че работи като управител в заведение и като модел. Не съм следила детайлно, но ако действително е успешен в модните среди, финансовото му положение би трябвало да е сходно с това на 40-годишния Вико.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 10:17 от RoseofVersailles

# 2 531
Скрит текст:
Как да няма възпитателна цел национална телевизия, която се спонсорира от държавата, тоест и данъкоплатеца косвено спонсорира Ергена.  Една от отновните цели на телевизията е разпространяване на информация... Простотиите трябва да се контролират, все пак деца гледат това, а те са нашето бъдеще.
Единствената телевизия, която се спонсорира от държавата, е БНТ (и всичките ѝ разклонения). Всички останали са частни и не получават държавна субсидия, а се финансират единствено от средствата на инвеститорите и приходите. Няма никакъв ангажимент, освен морален, към съдържанието, което предлага.
Телевизията има много цели, една от другите основни е забавление. Няма как едното да е по-важно от другото, не сме роботи.
За последното съм съгласна. Всеки родител трябва да контролира простотиите, които детето му гледа и да го възпитава, непрехвърляйки отговорността на други.
Абсолютно, БТВ е частна медия. Има огромна разлика в програмното съдържание на БНТ и националната (защото има покритие в цяла БГ) БТВ. Само вижте рекламите какво времетраене имат (защото държавата спонсорира БНТ).

Дори бих допълнила – родителите и децата заедно да гледат излагациите на другите и да ги обсъждат. Нагледният пример е много важен. Аз лично съм гледала заедно с дъщеря ми много реалити формати, започвайки от Биг брадър Сезон I.

# 2 532
  • София
Да, и на мен ми идва прекалено как подкастърите се надпреварват да сипят суперлативи за Мартин, а са доста смели с критиките си към Виктор. Особено ми беше смешно как Йоана Петрова му се радва и в какъв възторг е, при положение, че тя все първа бърза да напада и критикува всякакви хора и да се изказва, като последна инстанция.
Именно Йоанна ми направи първа това лошо впечатление, но дори и МагитУ при Неделчо едвам прикриваше възторга си от този примат - салонна управителка, какво ли се чудя. Дотук любима ми стана Пресиана, която не познавам, знам, че е някакъв тиктокър и сигурно е много неприятен образ, обаче много ми хареса как в прав текст каза "Какво ни занимават с тоя?"
На мен пък ми направи лошо впечатление, все едно пък всички са длъжни да се съобразяват с това кой я вълнува нея и само за това да говорят . Представям си как някоя приятелка и разказва за свой проблем и тя я прекъсва и казва - зарежи това, чакай аз да ти разкажа нещо. Grinning

# 2 533
За мен това предаване изобщо не е образователно, ама никак. Единственото, на което „Ергенът“ ме „учи“, е каква жена не бива да бъда, до какви унижения не трябва да стигам, какви корекции не трябва да си правя, как да не се поддавам на провокации, какво поведение у мъжете не бива да толерирам и как моите евентуални грешки биха изглеждали отстрани чрез чуждия опит. Но честно казано, защо ми е това, когато има далеч по-стойностни предавания? Такива, които ме учат на наистина важни неща в живота – като например как да ходя по змейка или как да тъка килими...

# 2 534
  • България
Скрит текст:
Скрит текст:

Сигурна съм, че Бранимира далеч не е това, което предаването представя до момента. Всяко младо момиче в подобна ситуация, особено ако наивно приемем, че действително е там по лична покана от Ергена, а не избрано чрез кастинг, би могло да се подхлъзне. Липсата на житейски опит и подготовка си казват думата – дори срещата ѝ не беше съобразена с нейната възраст и характер, което донякъде я оправдава. Смятам, че този капан беше умишлено подложен от продукцията, за да няма толкова явно изразена фаворитка още от премиерните епизоди.
А каква специална среща трябва да се подготви за госпожица Бранка Пипалото, за да й хареса?!

На първо място:
среща без слонове, а с котки и кучета, чиито части на тялото знае как се наричат, кокошки изключваме, защото може да кажат, че раждат вместо снасят.

На второ място: без вода, без плодове за слона, че може да ги изяде с обелките

Трябва да си супер ограничено същество, за да изпиташ такава погнуса от слона, и след това да обиждаш ергена, заради когото си в предаването, на всеослушание.

Знаем, че Бранка се е запознала с Виктор като са спасявали котки, търсели са им дом. Значи продукцията мисли, че тя харесва животни.

За мен тази мадама е просто ограничена, презадоволена, разглезена и не знае къде й е мястото. В момента е залята с хейт и си бере плодовете на характера.

Общи условия

Активация на акаунт