🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 347
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 985
Скрит текст:
Аз пък доста назад писах, че тази линия за обсебената от Емануела Мартина, която иска всичко нейно, ми е доста интересна. Дори и малко нещо вярно да има, пак е забавно. Въпросът е дали ще я заобича, както е обичал бившата си, или вече е приключил с любовта и само си играе. На Емануела едва ли й пука много, но съм сигурна, че ще гледа.
На мен изобщо не ми прилича на човек, който е над нещата Емануела. Надали не ѝ пука. Очаквам всеки момент да завалят сторита. Grinning Тя си избухва като цяло. А тия брандове и онлайн магазини не станаха ли повече от дамите в България?

# 2 986
Аз и Емануела не я знаех коя е, видях за първи път във видеото при Гала, в което обясняваше как Мартина била обсебена от нея. ЖДНБ 😂 Един смислен аргумент не извади, Мартина ходела на нейни участия и в компания на нейни приятели. Нищо повече не е никоя от двете. Не мисля, че има някакви пъклени планове за отмъщения, преследвания и прочие, хората си правят шоуто и са видяли история, която ще се коментира. Според мен Мартин харесва Мартина, но не ги виждам като реална двойка, защото тя е доста по-куха като съдържание от него.

# 2 987
Мартин изпитва сатанинско удоволствие да дразни Емануела. Тя самата е кълбо от нерви и му се връзва. Сигурна съм, че Мартин покани Мартина заради бившата. Налага му се да разиграва флиртове с нея, въпреки, че му е много досадно. Важното е, че Емануела избухва в пламъци. И то, не защото още е  влюбена в него, а защото не може да приеме, че ще има други жени в живота му.

# 2 988
Не знам доколко е вярно, но четох, че Мартина не само е взела предния на Емануела, ами се е опитала да помага да ѝ вземат и детето. Далеч не ми се струва толкова невинна и ей тъй случайно дай да ударим пак там. Да не говорим, че Мартина сама се натресе да се обяснява при Гала.

# 2 989
И за мен нищо не е случайно, 100% някой й е казал предварително, че той ще е ерген. Даже сигурно и тя е сред "препоръчаните".

# 2 990
Не съм сигурна колко е обичал и Емануела, държеше се пренебрежително, докато бях заедно. Просто си е нарцис, обича само себе си.

# 2 991
Не знам доколко е вярно, но четох, че Мартина не само е взела предния на Емануела, ами се е опитала да помага да ѝ вземат и детето. Далеч не ми се струва толкова невинна и ей тъй случайно дай да ударим пак там. Да не говорим, че Мартина сама се натресе да се обяснява при Гала.

Мартина твърди, че се е загаджила с Динев след раздялата му с Емануела. Като гледам, как фолкаждийката не пуска Мартин години след раздялата им, подозирам, че първата е права.

Допълвам: На мен лично ми е интересна темата Емануела-Мартин, защото все още не мога да преценя той наистина ли е бохем, който си живее живота или търси слава покрай любовницата си. От друга страна Емануела е силно заинтересувана от родителите му и най-вече от влиянието и богатството им. Подозирам, че трудно приема, че не може да задържи вниманието на мъж като него.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 10:39 от LadyCharming

# 2 992
Не можеш да им хванеш спатиите. Емануела твърди, че Мартина я е преследвала, а Мартина твърди, че Емануела я е преследвала (и дори причаквала). Няма как да знаем кое е истина, но Емануела си е патологична лъжкиня, та не ѝ вярвам много много.

# 2 993
....Габи имала някакво увлечение с мъж още преди предаването и сега май си разгръщат отношенията.....Била е близка с Елвира ,знаели са се отвън. И Габи ,както и Николина иска да развива свой бранд на дрехи занапред.
Благодаря за резюмето, не съм сигурна, че мога да я гледам/слушам как ги точи тези размисли.
Като цяло, една от друга гледат, защото не могат да измислят нищо по-оригинално или просто, защото толкова си могат. Връзка преди предаването, познанството си личеше, както и общия мозък.
Ох, всяка втора кифла иска да развива бранд за дрехи…
Бутикът явно е алтернативата на козметика/парфюми. Relaxed
Скъпички парцалки, а цялата колекция е два квадрата плат Laughing
Много "хубава" е Елвира, но с едната хубост ще си остане.

# 2 994
Аз нищо нито хубаво, нито дори нежно виждам в тази Елвира. Груба, изцъклена и състарена - не знам как жени, които по цял ден не правят нищо, освен да се подържат, имат толкова ужасна кожа.

# 2 995
Има сладка усмивка. Но друго впечатляващо няма. Не е грозна в никакъв случай, просто не е нещо особено.

Скрит текст:

# 2 996
Привет в дъждовна неделя! Ще има ли тази вечер Ергенът или не?

# 2 997
Привет в дъждовна неделя! Ще има ли тази вечер Ергенът или не?
Ще има, във Варна е леко снежна даже. Приготвила съм си за довечера пуканки, шоколад, како. Grinning Нямам търпение.

# 2 998
Но те очевидно са вкарали Мартина точно заради Емануела. Затова и се говори за Емануела. Аз не харесвам Емануела (от онова предаване за танци особено), обаче дори минимална истината да има и наистина Мартина донякъде да я копира, да тича след бившите ѝ... Ами крийпи си е цялата работа. Според мен не е ок да я вкарват.

Знаеш как работи телевизията.Всичко се прави за рейтинг.При положение, че основно това се коментира, значи добре са си свършили работата.Хич не ги интересува продукцията нищо друго освен да направят рейтинг.

# 2 999
Леле, хора, всяка втора дума в тая дискусия е "обигран". Имам чувството, че ако я видя още веднъж, ще експлодирам.
За да не е само мрънкане: двама проблематични мъже виждам и кандидатки за слава, но това се очакваше.
Любимка нямам, радвам се, че Габриела си отиде, много ме дразни и Персиана с фъфленето и претенциите за известност. Бранимира ме отврати от пръв поглед.
Не знам защо хората са толкова настроени против Клаудия, според мен е доста хубава и симпатично неконвенционална.
Предвидих влизането на жената в развод, защото още в първия епизод дадоха Виктор как коментира казуса, а ако в първо действие на стената виси пушка, до трето тази пушка задължително ще гръмне.

Общи условия

Активация на акаунт