Случи ми се нещо странно - 31

• 59 468
  • 586
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Е, подредени едноцифрени, в различен порядък за различни проблеми, които (ако изговаряш, тананикаш, напишеш по дрехи и прочее) помагат.

# 181
  • гр.София
Аз постоянно виждам 11:11, понякога и по два три пъти на ден...така съм от около 4-5 месеца 🤨

# 182
  • BG-DE
Е, то много хора виждат еднакви числа около тях включително и аз но не намирам нищо необичайно в това. Интересни ми станаха тези числа на Грабовой, гледах в YT едно-две видеа за тях но нищо не ми стана ясно 🙂

# 183
# 184
Аз всеки път, когато видя такова синхронично 22:22 примерно, си представям едно-едничко нещо - конкретно и хубаво

ще кажа работи ли, като виден изследовател-емпирик

# 185
  • Deutschland
Менерва, доколкото си спомням си писала, че нямаш ФБ. Там има групи с подробно описание, споделени резултати също.

# 186
  • BG-DE
Да, правилно помниш нямам ФБ 🙂 Ще взема по-сериозно да ги проуча тези числа, преди обяд говорихме за тях, сега гледам "Сделка или не" и участничка пак ги спомена 🙂
Хора, току-що ми се случи нещо странно, вчера реших да сложа един от сребърните си пръстени но в кутийката където го държа го нямаше. Имам две кутийки с по няколко пръстена в тях, изсипах всички но го нямаше никъде, а е с голям бледосин камък няма как да го пропусна, взех да се чудя къде ли другаде може да съм го сложила но понеже нещо съм настинала и не ми е добре не ми се занимаваше. Сложих един друг но сега го махнах, че ме дразнеше, отворих кутийката да го прибера и вътре този със синия камък 😮 Няма кой да го вземе и върне, защото сме само двамата с ММ, а той дори не знае къде си държа "съкровищата", а и аз цял ден си бях вкъщи и знам, че не се е доближавал до кутийките ми, странна работа 🤔

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 21:10 от Menerva

# 187
И аз да ви кажа, за нещо подобно: през прозореца на стълбището, където работя се вижда полянка и до сградата до нея две скамейки. Постоянно надничам оттам да гледам за котката дали се препича на слънце.
И вчера сутринта се кокорех да гледам за нея, защото се притесних, че не се появи сутринта да я нахраня, и скамейки нямаше. Днес гледам, има, и си спомних, че и онзи ден имаше. Прещраквам ли, какво ли!?

# 188
  • Мадрид / София
Случва ми се да не видя нещо, което е на дадено място. След малко го виждам. Особено положение е, дори дразнещо. Нещо подобно на описания случай с пръстена. Нямам точно обяснение или поне си мисля, че е игра на мозъка, ама това може и да не е така.

# 189
  • BG-DE
Да, точно, защото се случва понякога нещо което е пред погледа ти буквално да не го видиш изсипах всичките  пръстени, а те не са и кой знае колко много 10 са 🙂 и огледах и пробвах всичките чудейки се кой друг да сложа след като този, който бях решила не беше там. Точно затова ми е странно как се появи от нищото 🤔

# 190
Е, нали помните моите изчезващи пепелници от работното ми място?!
Решихме, че отиват в паралелна реалност, явно в нея не съм пушач и някой се мъчи да ме отучи още в тази Grinning
Според мен също е игра на мозъка, моментна загуба на възприятие.

# 191
Е, да де ама тя ги е пробвала всичките, каква игра на мозъка ще е да не го отрази 🤔

# 192
Майка ми имаше един огромен златен пръстен, на който много държеше. Бил й е подарък от дядото на баща ми по случай моето раждане, тя го отъждествяваше с мен. Беше и особен като форма, не съм виждала друг такъв. Помня, когато го загуби, търсеше го месеци наред и не можеше да го намери. В един момент пръстенът се намери за радост на майка ми. Каза, че го е намерила на дюшека (тогава матраците не бяха толкова разпространени, спяхме на пружини и дюшеци върху тях) под чаршафа. Като се има предвид, че всеки ден изтърсвахме чаршафите и кой знае колко пъти са сменяни, не е много ясно как не го е видяла.

# 193
  • BG-DE
Е, значи трябва да съм благодарна, че моят се "върна" толкова бързо 🙂

# 194
Излизам една вечер, прибирам се късно и златната ми гривна я няма, много я харесвам, обожавам я направо. 2 дни съм като болна, че е няма. Претърсила съм къщата 20 пъти, приех, че е няма и е загубена навън. Почвам да търся да намеря нова, която да си купя - ужас след ужас… не мога да намеря някоя да ми пасне.
Минаха се 3-4 месеца, забравих за нея. И 1 следобед я виждам на земята в спалнята… в нас е прекалено минималистично и се пуска прахосмукачка по 5 пъти на ден, на 100% гривната не е седяла в центъра на спалнята.
Единственото логично обяснение е да паднала в някоя дреха, но пак не си го обяснявам.. дори не беше близо до гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт