Случи ми се нещо странно - 31

• 59 459
  • 586
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.София
Здравейте! Снощи ми се случи нещо много странно..беше към 2ч гледах телевизия и тамън се унасях, когато чух странен шум, подобен от копита на кон. След това усетих, че ми се вдига завивката, бях легнала на една страна, а завивката ми се вдигна от към гърба. Исках да се обърна и да погледна какво става, но бях парализирана..не можех да мръдна, опитах се да извикам, не можех да си отворя устата. Единствено можех да гледам, лампата беше загасена, само работеше телевизора. Цялото ми тяло настръхна и ме побиха тръпки. Беше ужасно. След секунди пердето до телевизора започна да се мърда, /нямах отворен прозорец/все едно от вятър и аз вече можех да се движа. Станах, запалих лампата, пердето все още се  мърдаше и цялата ми кожа беше настръхнала..заспах в 6ч, когато навън стана светло..дали някой е изпитвал нещо подобно, абсолютно не беше сън..

Сънна парализа е това. Според някои виждащи хора означава, че има духове, които може да Ви атакуват, понеже имате силна енергия. Пречистете дома и няма да се повтори.

Ходих до църквата, запалих там свещички и взех за вкъщи. Взех и светена вода и тамян. Нещо друго да препоръчате за пречистване 🙄

# 166
И мен ме подсети, преди време  пръсках  стените на стаите, за да не по пода да се тъпче водата, напръсках и леглото си със светена вода, и по вратите. Всяка вечер късно се чуваше така сякаш някой се блъсва във вратата , такъв трясък и се събуждах, оставях вратата на стаята отворена и напръсках със светена вода. Напоследък и аз сънувам някакви зли сили, и казвам молитва на сън, обаче аз не знам молитви, но се чувам как викам и се моля . Пак ще напръскам с водата.

# 167
  • Мадрид / София
Сложете и съдинки със сол, на другия ден я изхвърлете, но без да пипате солта. Тя поема негативнте енергии. Можете да повторите това няколко пъти.

# 168
Преди няколко дни лежах на дивана в хола, съвсем близо до стената. Беше късно вечерта, след полунощ. Изведнъж нещо съвсем отчетливо почука на стената до главата ми, чак подскочих. Все едно някой чукаше с нещо дървено от другата страна на стената. Веднага спрях тв, ослушвах се, не усетих никакво движение в блока. Съседката, отвъд стената ляга рано, освен това спи в друго помещение. Ослушвах се няколко минути, чукането не се повтори.

# 169
При мен преди много често се случваше
“нещо” да удари силно под леглото ми (сякаш ритник с крак) или пък отстрани на леглото. Много пъти съм чувала ходене и пеене на тавана, на който няма никой и много рядко някой отива там - а през нощта е изключено. Не знам как, но не съм се плашила.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 22:57 от alessaray

# 170
  • София
Помните разказа ми (преразказ по реченото от съпругата му) за моя приятел, отишъл си в Герм - и репичката в количката в магазина. Предишната страница от темата ни.
Положиха го в петъка. И ето още една случка.
Скрит текст:
За да не спекулирам с името му - нека на немски го нарека Петер Фукс. Жена му имаше тази възможност и избра да положат биоразградимата му урна с праха в Погребална горичка. Не под дърво - а както повелява името му: под скала, морена.
Всичко е уговорено с погр.агентка, но тя не знае какво означава българската му фамилия. Не знае и, че няколкото опечалени близки, съпровождащи урната, са се уговорили да носят (имат право само на по 1 цвете, което също да остане в кръговрата на природата там) червена роза.
Изкопана е недълбока дупка под скалата, всички са там, държат червените си рози. А административното лице произнася кратко слово - в което вмъква част/пасаж от Малкия принц: в който се говори за лисица и червени рози. После й казват и тя се изумява. До обед си мислела за избор между 2 литературни притчи и в последния момент избрала Принца, Лисицата и Червената роза.

“Малкият принц отиде да види пак розите.
– Вие въобще не приличате на моята роза и още не сте нищо – каза им той. – Никой не ви е опитомил и вие не сте опитомили никого. Сега сте такива, каквато бе моята лисица. Беше само лисица, подобна на сто хиляди други. Но я направих моя приятелка и сега е единствена на света.
И розите много се смутиха.
– Хубави сте, но сте празни – продължи малкият принц. – За вас не може да се умре."

# 171
Миналата седмица си купих икона на Богородица с младенеца. Бях я видяла преди това и страшно ми хареса, усещах все едно ми говори. Сложих я до другите икони в шкафа, още не съм махнала целофана. Решавам да прекадя жилището (правя го често) и за целта ползвам пепелник от дебело стъкло, в който слагам въглена и тамяна. Предадих навсякъде и стигам пред иконите. В този момент пепелника всякаш гръмна в ръцете ми, чу се доста силен пукот, стъклата хвръкнаха навсякъде. Дали да не занеса иконата в черквата да я освети поп или да я сложа някъде другаде?

# 172
Миналата седмица си купих икона на Богородица с младенеца. Бях я видяла преди това и страшно ми хареса, усещах все едно ми говори. Сложих я до другите икони в шкафа, още не съм махнала целофана. Решавам да прекадя жилището (правя го често) и за целта ползвам пепелник от дебело стъкло, в който слагам въглена и тамяна. Предадих навсякъде и стигам пред иконите. В този момент пепелника всякаш гръмна в ръцете ми, чу се доста силен пукот, стъклата хвръкнаха навсякъде. Дали да не занеса иконата в черквата да я освети поп или да я сложа някъде другаде?

Задължително я освестете.

# 173

По принцип е добре иконите да са осветени, дори съм чувала препоръки да се осветяват през някакъв период от време отново. Това, че стъклен пепелник се е пукнал от нагряване за мен нищо не значи.

# 174
  • гр.София

В църквите се продава кандило специално за кадене и в него се слага въгленчето. Керамично е като чашка с дръжка, много е удобно

# 175
В петък вечерта сънувах страшен кошмар, нещо като апокалипсис беше. Няма да го разкажа подробно, но в краткия вариант - огнедишащи дракони летяха от небето към земята и изпепеляваха всичко и хора, и сгради... Аз и дъщеря ми се скрихме и намазах е с някаква мръсотия и кал да не ни надушат. Моите крака се виждаха зад някаква стена и дракон дойде да ги души, но преди да ги изпепели аз успях да се набера на нещо като лост и да ги вдигна зад стената и дракона излетя, след това погледнах през процеп и цялата земя гореше в пламъци. Събудих се и си мисля, че съм вдигнала температура, защото бях болна предните няколко дни и това е причината да сънувам огън. Вчера както си работя и карам часовете получавам обаждане от русенската полиция, да се явя днес в града му за ДНК експертиза, тъй като апартамента на биологичния ми баща е изгорял и той с него и е мъртъв и няма как да бъде разпознат освен чрез експертиза. Така... Днес сутринта тръгнах в 4 към мястото, отидох в полицията, разпити, проби и т.н. Отидох в апартамента да заковем с моя найлони поне на прозорците и да се опитаме да поправим вратата. Голям стрес беше всичко и още ми предстои и 2 пъти в предпоставки за ПТП бяхме в Хаин Боаза и т.н.т На връщане преди Гурково ми хрумва идеята да отида да ми леят куршум за всеки случай да не си занеса стрес, страх или отрицателна енергия вкъщи. Познавам такава жена тук в моя град. Обадих и се и тя ми каза да отида. За тези които не знаят, куршум се лее три пъти. Без да и кажа нищо на нея нито защо съм там, нито нищо и ми показва куршума тя след всяко леене и аз ясно виждам форма на дракон, но мълча, мисля си, че може да си втълпявам. На третото леене думите и бяха "Абе жена, какво се е случило, какъв е този змей и тази пепел, която пада".

# 176
Съболезнования, Злодеида. И се пази❤️

# 177
Прекадете си със салвия. Има по-остро, прокуждащо действие от тамяна, по мое мнение , а и доколкото съм се интересувала.

# 178
На 11 ноември трябва да дебнем за 11:11 часа. Аз видях на 11 април, не е същото Grinning

Някой има ли практически опит с числата на Грабовой? Звучи ми като голяма фантасмагория, но и не знам много за тях.

Аз съм доволна от числата. Помагат.

# 179
  • BG-DE
Може ли някой синтезирано да обясни какво представляват тези числа?

Общи условия

Активация на акаунт