Случи ми се нещо странно - 31

• 59 434
  • 586
  •   1
Отговори
# 150
Някой има ли практически опит с числата на Грабовой? Звучи ми като голяма фантасмагория, но и не знам много за тях.
Няколко пъти ги ползвах, но при мен нямаше положителен резултат. Други твърдят, че това е най - великото нещо и ги използват за какво ли не. А пък трети твърдят, че числата имат енергия, която създава кармичен дълг към демоничен егрегор.

# 151
А пък трети твърдят, че числата имат енергия, която създава кармичен дълг към демоничен егрегор.
А, това е интересно
То, в тоя ред на мисли, не са ли и още много практики на тоя принцип? Къде лежи линията между добро и демонично

(чудя се просто)

# 152
  • София
На датите, признавам, не обръщам много внимание. Но съвпаденията при нощно събуждане (не е простатата Simple Smile) - ако/когато се събудя от нещо и просто поглеждам червените цифри на часовника, обръщам се и пак си заспивам... И те съвсем обичайно са си 3:33, 5:55. Като се случва и да са от "вида" 4:54, 5:45. Направо си свикнах. Ако показва друго, за 5-10 сек. даже да си казвам наум: ъм, 5:28, защо пък се събудих сега...
В училищно и студентско време (някога, някога) доста ми вървеше с числото 13. Сега и там вече няма закономерност за отбелязване. Факт, че не съм забогатял от тотото.
За доброто и злото?... Банално е, че без едното, няма как да определяме другото. Освен манталитетни и социално-психологически унаследени (и развивани) представи и категории - мисля, че е индивидуално някак. Т.е. вариантно. А демоничното е надградено с паранормалност зло. "Лошият" човек може да търси и робува на демоничното. Но "демоните" просто творят зло. Линията между злото и демоничното е в мистичната и екстрасензорна нарисувана с тебешир черта на асфалта: дъждът на обстоятелства (обясними/или не) или човешко поведение може да я заличи бързо. Не е обезателно обаче "злият човек" непременно да достига и до демоничното в постъпките си, ако не търси/познава/осланя се на паранормалното (даже и подсъзнателно; "живее" с вярата си в злото от "отвъд"). В случая "носи демони в себе си" е само метафора.

# 153
Е, всички в някакъв момент виждат еднакви числа. Освен да се радват, какво всъщност друго им се случва и бележи? Иначе просто са приказки. Ала-бала, за да звучат по-така...

# 154
На времето се шефувахме с ММ, че ако имаме второ дете момче ще го кръстим Харалампий. Защото ще е много яко като го викаме на площадката ,,Харалампииииий,,
Второто ни дете е момче и се роди два дена, преди датата, на която празнува Св. Харалампий. А когато се шегувахме дори не бях бременна.

С мъжа ми още бяхме пресни гаджета и видях едно ,русо синеоко момиченце и казах:Е такова дете искам!
А той:Няма шанс!Ние ,не сме руси и синеоки.
Дъщеря ни е руса и синеока😁.

# 155
Нали не искаш да кажеш друго, освен че русото синеоко дете е унаследило рецесивни признаци и от двамата? Simple Smile

# 156
  • при късмета
Не, че е по темата, но последния пост ме подсеща за един виц
Син пита баща си:
-Тате, каква е разликата на влияние на гена и на околната среда
- Виж сега сине, ние с майка ти сме кестеняви с кафяви очи и ти кестеняв и с кафяви очи. Това е влиянието на гена. Съседа и жена му са руси със сини очи, а сина им е кестеняв с кафяви очи. Това е влиянието на околната среда

MyPlace да не го приема лично

# 157
Аз самата понякога съм се чудела дали това дете е наше🤪😆..Оказа се ,че мъжа ми е осиновен и детето просто е одрало кожата на биологичния си дядо..
Иначе ако не се изрусявах ,все едно сме отвлекли нечие дете😆..

# 158
  • Mediterraneo
Малката ми дъщеря докъм шестата си година беше пясъчно руса. Отдавна няма и помен от този ѝ цвят на косата.

# 159
Аз съм била така - на снимки все едно съм с бяла коса, толкова светлорусо.

# 160
Нещо, което се случва през целия ми съзнателен живот. Тръгвам някъде и забравя ли да взема нещо и се върна от вратата, то се получава абсолютно безсмислено или пълен крах това, за което съм тръгнала. Парадоксално, но преди седмица се върнах три пъти - това забравила, онова забравила и се получи такъв котцуз навсякъде - абсолютно нищо от заплануваното не успях да свърша.

# 161
  • София
На Разпети петък в Германия почина мой (и семеен) много близък човек; светла му памет...
Какво ми разказа съпругата му:
Скрит текст:
Живеят (в малко курортно селце в Баварската гора) на един етаж с възрастна двойка баварци. Терасата е обща, декоративно преградена уж. Баварците са бая боен тандем - катерене, планинско колело, а бабчето е вече на 75. Нашият Пешо и немеца имали обичай следобедите да излизат на балкона, да си сипват по 20 г ракийка и да замезват с репичка – оформена като розичка, посолена, в чинийка.
Съседът починал мин.год. през март. Урната му оставили в корените на дърво в близка Погребална горичка. Тази година – месец преди да го последва Петър – вдовицата и съпругата на Пешо отишли до дървото да го почетат. Баварката занесла едно цвете, нашето момиче – репичка, оформена на розичка, и я оставила. Посмяли се и двете.
Нашият приятел си отиде заранта в петък. На другия ден баварката предложила да помогне на българската си съседка като я закара до някои места, на които трябвало да се отиде. На връщане минали през супера. Влезли двете, взели и забутали една количка, абсолютно празна, разбира се. Германката сложила няколко покупки в нея. Отишли на касата, извадили пакетите на лентата, а на дъното на количката имало едра прясна репичка. Видели я чак в този момент.

# 162
  • гр.София
Здравейте! Снощи ми се случи нещо много странно..беше към 2ч гледах телевизия и тамън се унасях, когато чух странен шум, подобен от копита на кон. След това усетих, че ми се вдига завивката, бях легнала на една страна, а завивката ми се вдигна от към гърба. Исках да се обърна и да погледна какво става, но бях парализирана..не можех да мръдна, опитах се да извикам, не можех да си отворя устата. Единствено можех да гледам, лампата беше загасена, само работеше телевизора. Цялото ми тяло настръхна и ме побиха тръпки. Беше ужасно. След секунди пердето до телевизора започна да се мърда, /нямах отворен прозорец/все едно от вятър и аз вече можех да се движа. Станах, запалих лампата, пердето все още се  мърдаше и цялата ми кожа беше настръхнала..заспах в 6ч, когато навън стана светло..дали някой е изпитвал нещо подобно, абсолютно не беше сън..

# 163
Звучи ми като сънна парализа. Прочетете в нета, има доста информация. Изпитвала съм го няколко пъти, ужасно е. Последният път усетих как ляга някой плътно зад мен в леглото и аз не мога да се обърна нито да кажа нещо, само някакви опити за викове и се събудих.

# 164
Здравейте! Снощи ми се случи нещо много странно..беше към 2ч гледах телевизия и тамън се унасях, когато чух странен шум, подобен от копита на кон. След това усетих, че ми се вдига завивката, бях легнала на една страна, а завивката ми се вдигна от към гърба. Исках да се обърна и да погледна какво става, но бях парализирана..не можех да мръдна, опитах се да извикам, не можех да си отворя устата. Единствено можех да гледам, лампата беше загасена, само работеше телевизора. Цялото ми тяло настръхна и ме побиха тръпки. Беше ужасно. След секунди пердето до телевизора започна да се мърда, /нямах отворен прозорец/все едно от вятър и аз вече можех да се движа. Станах, запалих лампата, пердето все още се  мърдаше и цялата ми кожа беше настръхнала..заспах в 6ч, когато навън стана светло..дали някой е изпитвал нещо подобно, абсолютно не беше сън..

Сънна парализа е това. Според някои виждащи хора означава, че има духове, които може да Ви атакуват, понеже имате силна енергия. Пречистете дома и няма да се повтори.

Общи условия

Активация на акаунт