Случи ми се нещо странно - 31

• 59 418
  • 586
  •   2
Отговори
# 135
  • София
@Злодеида - ами (според мен) означава, че съдбата на подсъзнателно ниво, като е пресмятала трансцендентните пермутации и инвенциите на самостоятелност на вашия мозък като детерминиращи сънищата ви (след обилна или без вечеря; с или без алкохол) - и на базата на преценена конвергентност (вашият Аз срещу вашето подсъзнание)... е преценила да срещнете този човек, когато трябва. Т.е. тогава, когато е станало. Simple Smile

Ноември 1991 г., жена ми влиза в родилното...
Скрит текст:
Докато беше бременна (живеехме с моите родители бая натясно - преди да излезем на квартира), почти не сме обсъждали име на детето. Не мисля, че някой от двама ни знаеше, как ще го наречем. Свободен избор, баби-дядовци, нищо конкретно като произнасяно име. Май имахме бегли варианти и си казвахме - като му дойде времето... И, разбира се, изобщо не предвиждахме кое как ще е тогава - като му дойде времето.
Жена ми влезе в родилното в понеделник или вторник. В сряда ме поканиха като един от водещите на протестния митинг-рок фестивал "Спасете Русе!", аз почти приех. Говорихме с жена ми - тя рече: отивай, тук какво да правиш. А вечерта аз водих на живо поредната си Музикална кутия в радиото и им се обадих, че ще пътувам - а на нея късно вечерта, че заминавам. И на заранта в четв. потеглих даже с рейса на депутатите. Следобеда се чухме със Сф - не се очертаваше да ражда още.
Вечерта фантастичният концерт се предаваше и по БНТ. В някакъв момент една от другите водещи - като разиграване на скеч докато поредна група се готви на сцена - виква: Ето го Британски, той е тук, а жена му ражда в Сф в момента... (Впрочем, нейните близки, на жена ми - не в София - бая се цупиха после, че съм на майната си.) И онази продължава: какво ще е, Емо, как ще се казва... И аз вдъхновено (от цялата атмосфера на събитието там) казвам: е, син ще е, ще се казва К...
На другия ден до обед не мога да се чуя с жена ми. Моите у дома не знаят нищо конкретно. Потегляме обратно. Някъде ранен сл.обед - звъня по време на спиране/почивка от средата на Сев.Б-я направо у нас. Казват ми: имаш син, записала го е К...
Та така.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:15 от EmBrother

# 136
Злодеида, според мен, че най-вероятно си го видяла някъде (на улицата или другаде) този човек впечатлил те е на подсъзнателно ниво и затова си го сънувала, а щом си запомнила явно доста те е впечатлил, а след години просто сте се срещнали 🙂
Никога преди не съм го срещала. Той живее в друга държава през първото му идване в България се срещнахме случайно. Не сме пътували до едни и същи държави да сме се срещали там.
EmBroyher, може ли на български език да ми обясните защо първо го сънувам няколко пъти, след това го срещам.

# 137
  • Мадрид / София
Просто в някакъв момент се получава информация (тя е около нас постоянно). Аз така получих инфо за бащата на сина ми, а бях на 16г. Срещнах го, когато бях на 22-23г.

# 138
  • София
Дуплика:
Малко смях и шега не е излишен в темата ни на фона на потайностите, които разискваме. Тонът и думичките ми са точно това - все едно, че психолог или ТВ-шашмолог (а.к.а. мушморок) го обяснява.
Сериозното в моето мнение е в началото и в края: ... че съдбата на подсъзнателно ниво е преценила да срещнете този човек, когато трябва. (А нАукоУбразните чуждици даже ги проверявах - и са употребени смислово в контекста Simple Smile)

# 139
  • Карлово
Пък аз си помислих, че така си се изразяваш в ежедневието.

# 140
  • София
Това са поредици от повтарящи се числа като 1111, 4242 и 6262. Вероятно ще видите повече от едно наведнъж и всяко от тях има значения, които могат да се променят в зависимост от това кои виждате заедно и в какви ситуации.
Ако виждате този час, някой не спира да мисли за вас
https://www.actualno.com/curious/ako-vijdate-tozi-chas-njakoj-ne … news_2426614.html

# 141
На 11 ноември трябва да дебнем за 11:11 часа. Аз видях на 11 април, не е същото Grinning

Някой има ли практически опит с числата на Грабовой? Звучи ми като голяма фантасмагория, но и не знам много за тях.

# 142
Защо? Какво ще се случи ако на 11 ноември видя 11:11 на часовника? Ако ми гарантира джакпота от лотарията от предния ден ще седя с вперен в часовника поглед 😂😂😂

# 143
Според мен е на късмет, за джакпота не знам Simple Smile

# 144
Само допълнителна тревожност. За и без това свръх тревожните търсачи.
Това е същото, като бяхме деца-не стъпваш на плочка с малки квадрати, не минаваш под лампа..ии и квот се сетиш още.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 20:01 от red soul

# 145
  • Варна
 Няма да повярвате, ама днес включвайки лаптопа виждам 13:13
                                                                                                                   13 Аpril

# 146
Ей сега си спомних оная истерия със сватбите на 09/09/09.

# 147
И 20.09.2009 Simple Smile

# 148
О, има често някаква нумерология свързана със сватбите, 12.12.12 също беше такава, имаше някакъв февруари с педесе човека опашка за ритуалното.
Дали се развеждат на "щастлива" дата? Срамота, тоя акт да е оставен на случайността.

# 149
За сватбите ги разбирам. Белким мъжът запомни датата

Общи условия

Активация на акаунт