Случи ми се нещо странно - 31

• 60 618
  • 596
  •   3
Отговори
# 405
Здравейте.
Днес веднага след като се събудих, не знам защо, но изникна в главата ми мисълта: ,, Сега ще отворя фейсбук и някой ще е починал,,...
Взимам си телефона, отварям фейсбук и веднага още първата публикация е на моя позната в която пише, че сестра и е починала (+снимки на сестра и)!Не са ми близки...
Стана ми мн неприятно и се зачудих какво става.....
Някой има ли обяснение на това явление?

# 406
Здравейте.
Днес веднага след като се събудих, не знам защо, но изникна в главата ми мисълта: ,, Сега ще отворя фейсбук и някой ще е починал,,...
Взимам си телефона, отварям фейсбук и веднага още първата публикация е на моя позната в която пише, че сестра и е починала (+снимки на сестра и)!Не са ми близки...
Стана ми мн неприятно и се зачудих какво става.....
Някой има ли обяснение на това явление?

Постоянно ми се случва това. Във всякакво естество. Не мога да кажа дали е шесто чувство, интуиция и т.н., защото има случаи, в които и сънищата ми стават реалност.

# 407
  • Мадрид / София
Получавате информация за нещо, което го има. Мисълта го материализира заедно с други компоненти.

# 408
Аз скоро не съм имала такива черни мисли. Но ми се е случвало и не ми е приятно.

Като бяхме на морето синът ми каза, че помнел как плувал като бебе в морето м/у мен и ММ. И как си протягал ръката да го хванем, защото го мързяло да изплува последните няколко сантиметра Joy

Тогава да е бил на 2+ год. Питах го дали помни какъв е бил в предишният си живот. Не помнел.

# 409
Онзи ден ми изскочи мисълта от нищото, че не сме карали чревен вирус от доста време. Познайте, от вчера сме така. 😒
Общо взето толкова съм свикнала на подобни мисли и импулси, че започнах повече да се вслушвам, като че ли.
Въпреки, че преди два дни интуицията ми казваше да завия с колата през едно тясно пространство, но реших да не я послушам и после съжалих. Имаше някакъв луд в другата улица, която проследи колата и стоя 1 минута до нас, като нещо си бръщолевеше. Изчаках го да се махне и тогава излязохме с децата. Чудих се какво да правя, че и няма с какво да се защитя.
Мъжът ми ми вика, къде съм ги намирала тия лудите. Преди няколко месеца, един пак ни следеше с децата. Много е неприятно и адреналина се качва на макс.

# 410
Може подсъзнателно да си усетила настъпващия вирус. Аз забелязвам нещо странно - преди да ме хване някакъв вирус, без значение тежък или лек - изпадам в нервна криза и рева. И чак на следващия ден, като усетя, че се разболявам, се сещам защо е било това. 😆
Иначе имам една друга лична странна случка от пролетта. Седях на килима и се оправях, гримирах и т.н. и недоволствах. На дивана до мен има големи възглавници, но хаотично ги бях разместила, едната ми се падаше отстрани до периферното зрение на височината на главата. Както мрънках и недоволствах, едната стоеше и се заклати, но не да пада, ами като онези дървени люлеещи се кончета, може би 3-4 секунди. Имаше и друг свидетел, аз обаче го видях само с периферното зрение и рязко се обърнах надясно и се мърдаше все още. След което спря от раз.

# 411
Може подсъзнателно да си усетила настъпващия вирус. Аз забелязвам нещо странно - преди да ме хване някакъв вирус, без значение тежък или лек - изпадам в нервна криза и рева. И чак на следващия ден, като усетя, че се разболявам, се сещам защо е било това. 😆
Иначе имам една друга лична странна случка от пролетта. Седях на килима и се оправях, гримирах и т.н. и недоволствах. На дивана до мен има големи възглавници, но хаотично ги бях разместила, едната ми се падаше отстрани до периферното зрение на височината на главата. Както мрънках и недоволствах, едната стоеше и се заклати, но не да пада, ами като онези дървени люлеещи се кончета, може би 3-4 секунди. Имаше и друг свидетел, аз обаче го видях само с периферното зрение и рязко се обърнах надясно и се мърдаше все още. След което спря от раз.

Възможно е. Всеки път, като си кажа и то от нищото ми идва тази мисъл, но ми изскача в съзнанието, че отдавна не сме боледували и до 5 дни макс и сме болни.
Предпоследният път си казах, че мъжът ми не е боледувал сериозно и се наложи да пие антибиотик.

Като бях бременна с второто ни детенце и сънувах няколко пъти, че на бебето му падат тоновете и по спешност се налага секцио.
По време на раждането, бебето наистина започна да се затормозява, да му падат тоновете, но лекарят реагира на време и с епизиотомия и натиск на корема се роди бебока успешно.

Иначе е възможно Вие да сте предизвикала това люлеене. Според мен, ние имаме тази “сила”, да контролираме физиката, но не сме си отключили съзнателно потенциала.

# 412
Много странни сънища имам напоследък, все такива които се случват,но нямат някакво значение , не са важни , но се случват това ми е много чудно.

# 413
Тази нощ се събудих към 3:20. Само погледнах часовника, обърнах се и пак съм заспала. Сънувах много реалистичен кошмар 😱 събудих се уплашена, пак погледнах към часовника.. часът беше 1:43
Най-вероятно първото поглеждане към часовника е било сън, не знам.
На някой случвало ли му се е такова нещо!?

# 414
Случвало ми се е подобно събуждане, което май се оказа илюзия. Значи било е преди 10-15 год, усещам как баща ми влиза до моята стая нещо да вземе, аз го виждам, но си се завъртам и продължавам да спя. На сутринта го питам защо е влизал през нощта, а той ми казва, че няма нищо такова. Може да е било сън, паралелна реалност, реално събуждане, но явно не е било истинско.

# 415
Някой виждал ли е сенчести хора? Като дете една вечер както си лежах на леглото видях нещо като сенки на хора да танцуват на перваза, все едно са на купон.
Oлее, виждала съм подобно нещо на терасата като дете. Изпаднах в дива истерия, баща ми няколко пъти ходи да проверява има ли хора на терасата. Родителите ми започнаха да ме успокояват, че няма никого. Доскоро си мислех, че съм сънувала, но неотдавна с майка ми се сетих за тази случка и тя ми каза, че съм била напълно будна. Дали обаче въображението ми не е играло, няма как да съм сигурна.

# 416
Не знам дали е тук мястото да задам въпроса си, но има ли някакви конкретни поверия за 04.08 и 05.08?

# 417
  • Мадрид / София
Поверия не знам да има, но май тогава се отварял портал. Не съм забелязала някакви отклонения на тези дати.

# 418
Лъвски портал беше на 08.08, много мощна и силна дата уж 🤔
Поверия не знам да има, но май тогава се отварял портал. Не съм забелязала някакви отклонения на тези дати.

# 419
Аз съм забелязала, че като цяло много ми върви през май месец, особено към края на месеца.

Някой знае ли нещо по-особено, свързано с датите 20.05 - 31.05? Тези дни ми се падат точно 2 месеца преди рождения ми ден.

Общи условия

Активация на акаунт