Случи ми се нещо странно - 31

• 59 502
  • 586
  •   1
Отговори
# 510
  • Мадрид / София
Добре дошли в квантовия свят, от който сме част.

# 511
... все едно си под хипноза,в която някой ме премести напред във времето и пак виждах същата сцена със същия човек,но чувството ми към него беше друго.
Точно така. Не успях да предам усещането толкова ясно, колкото ти го написа.

# 512
Имам наблюдения, че кукумявките се доближават и усещат смъртта. Примери: съседка, преди дядо ми да почине също. Мисля още 1 или 2 пъти.
Това, че кукумявките вещаят смърт са отживелици от едно време. В стария ни блок години наред си живееше кукумявка пък никой не умря в този период. В къщата на баба ми също имаше кукумявка но нищо лошо не се е случвало 🙂 Ако човек тръгне да се сугестира във всичко може да намери поличба 🙂

# 513
Аз, обаче, пак забравих че най-странното в тая тема са изказванията на хората спрямо чуждите странни преживявания. Няма да се повтори.
Не е само в тази тема и много добре знам за какво говорите, но не го казах с такова намерение или нагласа на осмиване/иронизиране ни най малко.

# 514
Сега прочетох, че в планината, където сънувах за страшното животно/извънземно намерили загинал колоездач преди няколко години.

Пишат че загинал на равен терен и познавал района. Просто в един момент GPS сигналът му изчезнал. Няма повече детайли.

Много дни минаха от съня ми, но все още ме побиват тръпки като се сетя за тази гора. Там не стъпвам.

# 515
  • Deutschland
За коя планина става въпрос? Може и на лични. Благодаря.

# 516
Защо на лични сега, като възбудихте общото любопитство ?

# 517
Като напишете думите "мистерия колоездач" в Гугъл излизат статиите. Лозенската планина до София е.

# 518
  • Deutschland
Благодаря. От известно време имам голям страх да обикалям из горите, когато съм в България. Имам чувството, че нещо ще ми изскочи отнякъде. Задушавам се направо от страх. Мъжът ми все ме кара да ходим из Средна гора, но не, не и не. Ако сме в голяма група, да иначе абсурд.

# 519
И аз не обичам гори. Живея срещу гора, разхождахме се с моя приятелка, но се чувствах изключително дискомфортно и се отказах. Не мога да разбера приятелката ми, която все успяваше да докара нещата да се раьхождаме почти по тъмно, и то в най-безлюдните алеи, там бил най-чистият въздух. Какво като дишаш чист въздух, ако някой ти изкара акъла и ти остави травма доживот, в случай, че останеш жив.

# 520
Обожавам гори. Заземяват ме много. През всеки сезон мога да се разхождам там, но най ми харесва през месец май, когато птичките пеят. Усещам, че в предишен живот съм живяла на такова място.

# 521
Аз когато съм в някой горски парк или гора винаги се чувствам по-добре когато изляза на някоя широка тревиста поляна. Спомням си как в един такъв парк вървях възможно най-бързо, докато изляза на края на гората, където са ливадите и се разкрива гледка почти до хоризонта само в зеленина. Там на широкото се чувствах по-добре.

Обичам чувството за простор и отворени пространства (стига да не съм там по време на гръмотевична буря естествено Grinning), може би това е и една от причините да харесвам плажовете.

# 522
Най-много обичам да се разхождам в градска среда, хич не ме влекат паркове, горички и градинки. Приятно ми е да ходя, да се спра пред витрина, да седна на кафенце, да се върна с някоя покупка. Да катеря хълмове и да прегръщам дървета изобщо не е моето, досадно ми е.

# 523
Най-много обичам да се разхождам в градска среда, хич не ме влекат паркове, горички и градинки. Приятно ми е да ходя, да се спра пред витрина, да седна на кафенце, да се върна с някоя покупка. Да катеря хълмове и да прегръщам дървета изобщо не е моето, досадно ми е.
Кари Брадшоу, ти ли си? 🤣

# 524
Направо ме разконспирирахте

Общи условия

Активация на акаунт