Случи ми се нещо странно - 31

• 59 514
  • 586
  •   2
Отговори
# 495
Кукумявка живее в комплекса ни от десетина години. Поначало мислех, че е аларма някаква, защото много монотонно пищи. Grinning

# 496
Сугестирай, че това, което чуваш наистина е аларма. Simple Smile

Като стана дума за животни аз наскоро имах много странен сън.
Пиша тук, а не в темата за тълкуване на сънища, защото това не е често сънувано нещо.

Та, сънувах, че в гората над селото ни имало извънземна маймуна. На сън някой ми разказваше за нея и както ми говореха аз сякаш си я представих - една такава висока, подобна на горила. Даже в този момент в съня ми се озовах там горе в гората на една пътека и ме обзе силен страх, че тя може да ме види от някъде. Слава Боге на сън тя не ме откри и май после бях извън гората, но се събудих. Даже като го пиша това и цялата настръхвам.

От тогава не съм ходила и не искам да отида в тази гора. Преди време не се страхувах от нея, но сега само като си помисля да отида там и получавам същото гадно чувство от съня, направо ми става неприятно в зоната на слънчевия сплит и ми настръхва кожата. Как бихте обяснили това?

Дали е възможно да е предчувствие? Например напълно възможно е там да има глутница кучета например и това да е нещо като предупреждение да не ходя там? Защото сънят може и да е глупост, но побиването на тръпки и неприятното чувство в слънчевия сплит като мисля за това място в гората ме плашат.

# 497
  • Мадрид / София
Само мога да ти кажа, че в слънчевия сплит се намира трета чакра, която отговаря за жизнеността на човека. От там когато се оттдава енергия (изтича енергия) човек чувства отпадналост. Там се намира и Егото, което също е отговорно за самосъхранението на човека. Тоест двете вървят заедно и се препокриват.
Не игнорирай този сигнал и му обърни внимание, но не се шашкай. Попитай се ти самата какво ти казва, какво ти липсва. Ти сама най-добре ще знаеш отговора.
В сънищата често видяното е метафорично.  Ако предния ден си чела/видяла нещо подобно, мозъка може да го възпроизведе по подобен начин.
Попитай се какво би могло да те накара да сънуваш такъв сън.

# 498
От няколко години се клатушкам между животи на две места. Различни градове, места, най-малкото. Последния път, преди да отпътувам за дълго се случи нещо странно. В спалнята, където спях нощта преди пътуването си, са се намъкнали от тези крилатите мравки. Много на брой. Събудих се от жуженето им, като от хорър филм беше, само дето не си глътнах езика от страх. Помислих в просъница че котката издава някакъв странен звук. С ужас установих, че тя си спи кротко на леглото, а пред пердетата жужат някакви гадини. Изкарах си акъла. Намъкнали са се през някакъв процеп. Това възможно ли е толкова бързо? Всички други нощи положението беше наред. Само сутринта преди тръгването се случи това нашествие. Гледам за знаци или превъртам вече.

# 499
Ей , това страха е най - страшен..

# 500
Аз, обаче, пак забравих че най-странното в тая тема са изказванията на хората спрямо чуждите странни преживявания. Няма да се повтори.

# 501
Прясно странно преживяване от снощи. 😁
Вече е 1:00 сутринта, не съм легнала все още, станах да пия вода и се връщам в хола, слушам музика на слушалките и в един момент чувам зверски силен трясък в кухнята до мен(там, където бях преди 2 мин), сякаш някой стана и падна и повлече със себе си тавата, масата, а пред мен в хола се видя все едно паднаха някакви части на земята и отблясък ли, сенки ли, не мога да кажа какво, все едно виждаш с периферното как падат неща от високо. Направо ми се смрази кръвта, свалих слушалките и се заслушах, нямаше никого, нямаше нищо паднало и започнаха да ме побиват тръпки да не е влязъл човек, като няколко мин седях неподвижна в шок от страх. Помня, че от самия трясък аз се стреснах и трепнах. Трясъкът се чу, когато слушах музиката въпреки нея.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 10:13 от Ябълково сладко •°▪︎

# 502
От няколко години се клатушкам между животи на две места. Различни градове, места, най-малкото. Последния път, преди да отпътувам за дълго се случи нещо странно. В спалнята, където спях нощта преди пътуването си, са се намъкнали от тези крилатите мравки. Много на брой. Събудих се от жуженето им, като от хорър филм беше, само дето не си глътнах езика от страх. Помислих в просъница че котката издава някакъв странен звук. С ужас установих, че тя си спи кротко на леглото, а пред пердетата жужат някакви гадини. Изкарах си акъла. Намъкнали са се през някакъв процеп. Това възможно ли е толкова бързо? Всички други нощи положението беше наред. Само сутринта преди тръгването се случи това нашествие. Гледам за знаци или превъртам вече.

В къща ли е това?
На моето село имаше такива около един сифон. Мисля, че са безобидни, но ако усещането ти е неприятно, може и знак да е.
И аз не съм се научила как да различавам знаците от незначителните случки. Обикновено това се разбира впоследствие.

# 503
  • Мадрид / София
Ябълково сладко, ако ти е възможно, повтори музиката, която си слушала в момента на силния трясък. Ако е бил запис, може да е бил записан и да си го чула в слушалките, а не че се е случило при теб.

# 504
Добре, преди това слушах няколко пъти същото, та щях да го усетя няколко пъти. Ще пробвам пак довечера.

# 505
Може ли да ми кажете от личен опит какво е мнението Ви за появата на кукумявка/кукумяукането и връзката с поличбата за смърт.
Ако има истории на близки или ваши,ще ми е полезно да прочета.
От десет дни насам все едно на балкона ми идва и кукумяука няколко пъти,но едно провлечено и зловещо.Случва се посред нощ между 4 и 5:30ч.
Живеем в модерен бетонен квартал без дървета ,но няма и строеж в близост,да кажем че там обитава.Не знам,тревожно е.
Под нас има тежко болен съсед...

Да не съм лош пророк, но очаквайте смърт.Аз вярвам в приказките за кукумявката и смъртта.....винаги когато я чуя  и замръзвам, защото е имало починал човек.Говорим когато се чува в продължение на няколко вечери, а не да има направено гнездо.И на мен ми е много интересно какво я привлича на мястото където ще има смърт?
Няма да забравя когато майка ми беше зле как на всяко зазоряване започваше да кука на дървото до терасата ни.Но най странното  и до сега не мога да си го обясня беше,че на сутринта на 40 ят ден също се появи и я чух за последно.

# 506
  • Мадрид / София
Животните виждат, чуват  и усещат неща, които ние хората не виждаме и не чуваме, нито усещаме.

# 507
Имам наблюдения, че кукумявките се доближават и усещат смъртта. Примери: съседка, преди дядо ми да почине също. Мисля още 1 или 2 пъти.

# 508
Вчера ми се случи нещо странно. От нищото попаднах в голямо задръстване. Практически движението беше спряло, възможност за престрояване в съседна лента нямаше. Поглеждам често в огледалото за обратно виждане, съответно виждам една и съща кола зад мен, зад волана е млад мъж, колата е малка. В един момент поглеждам и виждам...себе си! на мястото до шофьора в колата зад мен. Шофьора е над 60 годишен, колата е много, много различна, движението не е мръднало!
Имах време да разгледам жената в задната кола, поразително приличаше на мен, по някакъв начин усещах себе си в нея. И никога, никога през живота ми не съм срещала жена, в която да се разпозная, да видя себе си. Нито някой познат ми е казвал- "прилича на теб"
Предвид последвалите 2- 3 мин които нямам как да обясня, вярвам, че попаднах в паралелна реалност, в която почти не вярвам.

# 509
Според мен не си попаднала в паралелна,а в бъдеща реалност.
След смъртта на мм също имах такъв момент, чувството е много странно и даже би ми било трудно да го опиша като усещане. То  беше все едно си под хипноза,в която някой ме премести напред във времето и пак виждах същата сцена със същия човек,но чувството ми към него беше друго. Твърдо вярвам,че това ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт