Случи ми се нещо странно - 31

• 60 758
  • 596
  •   1
Отговори
# 375
В моловете има и някакви вибрации, предполагам вентилацията. И аз не се чувствам добре там, даже наскоро си мислех, че вече е от възрастта Grinning Мен ме удря на главоболие.

# 376
Между другото, някой усещал ли е тежка енергия в Борисовата градина? Още преди да бях чела криминални случки, усещах нещо тягостно, тъй като учех близо до Борисовата и често сме влизали в нея. Не паника и страх, а тягостно тежко усещане, което сякаш се е напластило във въздуха. А ако знаете, има поне 3-4 убийства, случили се там.

И да и не. На мен не ми харесва енергията в някои части на частта от Алея Яворов, която стига надолу до Евлоги Георгиев. Горната част до Изток е по-горска и дива, това понякога изглежда страшно, но там чак някаква лоша енергия не си спомням. Даже в някои части дори мога да кажа, че е хубава. Петър Дънов сигурно не случайно е избрал Изгрева за своето селище, там в района Изток и Изгрев като цяло имат хубава енергия сякаш.

# 377
  • Мадрид / София
Между другото, някой усещал ли е тежка енергия в Борисовата градина? Още преди да бях чела криминални случки, усещах нещо тягостно, тъй като учех близо до Борисовата и често сме влизали в нея. Не паника и страх, а тягостно тежко усещане, което сякаш се е напластило във въздуха. А ако знаете, има поне 3-4 убийства, случили се там.

И да и не. На мен не ми харесва енергията в някои части на частта от Алея Яворов, която стига надолу до Евлоги Георгиев. Горната част до Изток е по-горска и дива, това понякога изглежда страшно, но там чак някаква лоша енергия не си спомням. Даже в някои части дори мога да кажа, че е хубава. Петър Дънов сигурно не случайно е избрал Изгрева за своето селище, там в района Изток и Изгрев като цяло имат хубава енергия сякаш.
Същото е и моето усещане. Едно време често слизах пеша от Изток до центъра през парка. Обаче частта между Изток и Изгрев също не ми харесва като усещане. Изгрев в частта на парка е друго, то и там Дънов си е провеждал събиранията.

# 378
Да не говорим на колко много места умират хора, в кооперации, къщи, инциденти в града и по шосетата, а и преди тях други поколения, не може да се нарочи някаква място за проблемно в тоя контекст

# 379
  • Мадрид / София
Да не говорим на колко много места умират хора, в кооперации, къщи, инциденти в града и по шосетата, а и преди тях други поколения, не може да се нарочи някаква място за проблемно в тоя контекст
И да и не. Има места, в които се концентрират инциденти (черните точки по пътищата) има и енергии на умрели хора, които остават на дадено място и се манифестират  по някакъв начин. Обикновено, тези последните, са поради неочаквана смърт или агресивна, насилствена смърт, или когато умрелия не си даде сметка, че е умрял ( лишен е от физическото си тяло). Разни варианти има.

# 380
Много зависи какво точно се случва в afterlife-а, оттам и теорията за душата на починалия.
Според мен да, има места с лоша енергия, но не мисля, че е на принципа на починалите души

# 381
  • Мадрид / София
Много зависи какво точно се случва в afterlife-а, оттам и теорията за душата на починалия.
Според мен да, има места с лоша енергия, но не мисля, че е на принципа на починалите души
Отрицателната енергия (лошата) е акумулация на такава, а преди това тази енергия е излъчена от нещо/някого вследствие на негативност. Негативността може да идва от насилие. Примерно:

истински случай в Испания: бомбардирането на дадено селище (Белчите  е името на селището) и ликвидирането му, където загиват много хора се превръща в място на негативна енергия и така и се усеща от по-чувствителните хора. На такива места се запечатват частици от енергията на пострадалите хора и в последствие тези частици се усещат от посетителите на това място.
Има истински случай тук в Испания на обърнала се цистерна с гориво близо до летовище и това гориво се разтича и изгаря цялото летовище заедно с хората летуващи там. В последствие често по пътя се срещат фантазми на летовници от този инцидент.
Имаше друг случай на поява на фантазма на дете (12-16г) и с помощта на сензативен човек се разбра, че е живяло по времето на римляните това момче. Не помня дали се разбра какво е станало с него.
При всички тези случаи общото е усещането на запечатаната на това място енергия, носеща някаква информация.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 19:29 от Angela61

# 382
Същото е и моето усещане. Едно време често слизах пеша от Изток до центъра през парка. Обаче частта между Изток и Изгрев също не ми харесва като усещане. Изгрев в частта на парка е друго, то и там Дънов си е провеждал събиранията.
На мен незнайно защо не ми харесва енергията в микролокацията като се тръгне от ул. Жолио Кюри надолу по ул. Николай Хайтов. Особено покрай високия ЕПК блок на Люлякова градина и другите високи блокове по-нататък по ул. Самоков. И покрай реката до КАТ ми е доста неприятно, не мога да кажа защо. Дали защото е в нещо като дере там, не знам, но просто не е моето там, много потискаща част на квартала.

# 383
Преди няколко години посетих Ню Йорк и посетих мястото където са били кулите близнаци. Беше хубав ден, слънчев, но там се усеща една тежка енергия, все едно душите на загиналите са там. Много неприятно.
Иначе бабата и дядото на бившият ми мъж имат къща в една махала. Казват, че е построена върху турско гробище. В махалата с изключение на една къща всички са разведени и то при идентични случаи.

# 384
Преди няколко години посетих Ню Йорк и посетих мястото където са били кулите близнаци. Беше хубав ден, слънчев, но там се усеща една тежка енергия, все едно душите на загиналите са там. Много неприятно.
Иначе бабата и дядото на бившият ми мъж имат къща в една махала. Казват, че е построена върху турско гробище. В махалата с изключение на една къща всички са разведени и то при идентични случаи.
И аз съм била преди години. На самото място беше неприятно, а после зверски ми се доспа, едва се събудих за слизане от автобуса.

# 385
Рядко ми се е случвало да почувствам отрицателна енергия на някакво място. Единствено много мразя да ходя на гробища. Сигурно много хора ме обвиняват, че рядко ходя на гробовете на хора, които обичам, но нещо много силно ме отблъсква от тези места. Някакси не свързвам гробовете с хората, нося ги в сърцето си и не ми трябват гробища.

# 386
  • Мадрид / София
Правилно чувстваш. Умрелите ни близки не са в гробищата, те са живи. В гробищата са само телата (тленните останки, много правилно понятие между другото). Аз не изпитвам отвращение, но почувствах, че не е там най-ясно когато посетих гроба на татко.
Обаче някои наши близки починали искат да идем да ги видим (посетим гроба им) когато няма друга връзка с тях (по незнание).

# 387
Скоро почина братът на баба ми, човек с който аз не съм била близка и съм виждала броени пъти през живота си. Няколко дни след погребението го сънувам как обяснява на баба ми, че не може да ходи до тоалетната и му е много неприятно. Оказа се, че докато е бил болен преди да почине, действително е имал такъв проблем. Аз си го обяснявам, че наистина е дошъл при мен, за да предам, че не е наистина мъртъв. Иначе от къде бих знаела тази информация?

# 388
  • Мадрид / София
Chikitta възможно е.

Наблюдавам през последната 1-2 г как хора на мойта или малко по-възрастни претендират да им отстъпя мястото си в метрото. То вярно изглеждам младолика (генетично е) ама да ми се троскат и протестират насреща, че не тичам да ставам, още повече, че не съм ги видяла кога са се качили изобщо, ми е странно наистина.

# 389
Аз пък на гробища усещам само тишина и празнота.

Понезе много пътувам забелязвам, че всеки град си има своя енергия. Дори не мога да обобщя за страна, защото в Австрия се чувствах супер в Залцбург, пък който и град да посетя в източната част на страната - Виена, Грац и няколко малки градчета на пътя между тях все се чувствах зле.

За Германия мога да обобщя изцяло, там не се почувствах добре никъде. Сивее ми страната, както и хората. Не се почувствах добре и в Букурещ и Братислава. Като наскоро бяхме из Австрия и минахме през Братислава както четях едни пана за евреите, които са живели и творили там ми рукнаха сълзи.

Като много други градове, от Братислава са изпратили евреите си по концлагерите през войната. Но само там изпитах такава тъга. В Прага например винаги ми е леко и приятно, не изпитвам такава тъга и меланхолия. И друг път ми се е случвало да ми е тъжно и ревливо в Словакия, но този път разбрах защо. Не мисля да посещавам страната отново.

Дори тук в България в някои градове от 1-вото посещение там сякаш съм като у дома си, а други сякаш ми казват да си тръгна. Стара Загора, Монтана, Видин ги усетих много приятелски още от първия ден.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 13:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт