Случи ми се нещо странно - 31

• 59 983
  • 591
  •   1
Отговори
# 420
Сега ще ви разкажа за 08.08...
Случайно попадам на клип миналата година,че на тази дата е много силна енергията,да манифестираш и т.н.,аз не го правя това(не вярвах)
Много исках дъщеря,и реших да направя една манифестация, написах си на листче и го прибрах.
На 13.08.2024 заминаваме за Сандански,ходихме на Рупите, Преподобна Стойна и на тези места пак това си пожелах...прибираме се и на 22.08 разбирам че съм бременна (значи аз и в Сандански съм била),та...1 година по-късно се радвам на бебче момиче... 🥰
Другото интересно беше,че баткото не знаеше,че съм бременна още и ми каза,ако имам сестричка някой ден ще се казва Елена(не знаехме и пола още),за момче никакво име не беше ми споменавал....
Е,Елена вече е част от семейството ни и ни прави много щастливи всеки ден 😊

# 421
  • Sofia
Искате да кажете, че вече сте имала едно дете, т. е. имала сте успешна бременност преди и към настоящия момент сте пробвала да заченете.
За мен странно е как хората успяваме да намерим странното навсякъде..

# 422
Да,имам по-голямо дете но с второто отне доста време докато се случи.
Исках да кажа за датата 08.08 и странното,че сина ми ми каза-"като имам сестричка",нали децата уж усещат някакви неща.
Вие се хващате за друго,не това ми беше идеята 😀
Искате да кажете, че вече сте имала едно дете, т. е. имала сте успешна бременност преди и към настоящия момент сте пробвала да заченете.

# 423
  • Мадрид / София
Да,имам по-голямо дете но с второто отне доста време докато се случи.
Исках да кажа за датата 08.08 и странното,че сина ми ми каза-"като имам сестричка",нали децата уж усещат някакви неща.
Вие се хващате за друго,не това ми беше идеята 😀
За мен това събитие не е свързано с определена дата, а се дължи на друго, но няма да занимавам тук аудиторията. На лични мога да обясня по-добре.

# 424
  • София
Аз пък ще ви върна към странните изчезвания на вещи/предмети. Понеже снощи се случиха и разказаха поне (за) няколко накуп (у дома).
Синът ни си дойде в БГ отпуска от работата (още си е соло ерген); от тук отиде за няколко дена в Гърция с приятели, прибра се в срядата, тая сутрин заминаха с кола и 2 велосипеда с друга дружка да карат планинско в Италия. И снощи се стягат отново багажи, вечеряме и той разправя за Гърция.
Скрит текст:
В една привечер се прибират в стаята и се къпят. Било чистено през деня - личало си. Търсят (двама в стая) 2-я чифт кърпи/хавлии и все не го намират. Тук-там-навсякъде. Не и не. Некъпаният отива на рецепцията да помоли за комплект хавлии. Идва собственичката даже (те помислили после, че тя мислела, че са ги "украли" и се застраховат). Търсили отново навсякъде - тя отваряла и шкафове и гардероби... Не и не. Донесли им. Когато за пореден път някой влязъл в банята - търсените хавлии си стоели сгънати на един рафт, покрай който трима души минавали сто пъти... А сетне "първият изкъпан" - който си оставил върху леглото (синът ни) скъп, по-важното любим колан от панталон - взел да го търси и все не го намирал. Вторачили се в/около леглото..., най-накрая го намерили в гардероба, навит, подреден, все едно, че не е носен изобщо на "гащи".
И си спомняме вкъщи как изчезна една парна турист.ютия - беше си в кутията, разгледана, но неползвана. И за поне година търсена целенасочено най-малко няколко пъти. Никога не е носена по пътувания, не е подарена, изхвърлена. Там, дето държим стари, работещи малки уреди - в кутия си седи старата ни домашна парна ютия, сешоар, маши... И жена ми казва: а не съм ви казвала, но поне отпреди 5 г. ми няма една такава-и-такава пола (от костюм с блуза). И... ами няма я и полата. Уж се смеем, заминаващият става да реди чантата. Къде са разните мазила за слънце, бе? Нали ги донесох в една торбичка с плажни чехли и банските?
Скрит текст:
Почваме да търсим и тях. Чехлите излизат, банските са изпрани и подредени за прибиране. Кремове и лосиони - тц!, няма никъде такива шишенца и тубички. Вече не ни беше весело, а тъпо. Слизаха до колата. Торбичката (вид несесер, не някакво малко пликче от супера) си е тук, чехли и бански също. Не се намериха, реши, че ще си купува на място.
Майка му отива в другия (неговия) апартамент - през 3 блока по права линия - да търси. Няма нищо и там. А през това време ние донатъпкваме чантата тук (у "нас" си) и младежът се опулва: Къде ми е телефонът? С него става малко по-лесно. Набираме го и се ослушваме. Първо не чуваме нищо. Ходим за 1-2 мин. из стаите и слухтим. Накрая слабо го чуваме от раклата на едно от леглата. Вдигаме, ровим вътре - там беше. Хайде, с него да речем, че е бил на леглото, някак накрая, който е вдигал раклата - в другите търсения - не го е видял...
Малко множко ми дойде в една вечер - случки и разкази за такива. Пък и: пола, ютия и мазила си ги няма. Simple Smile

# 425
Аз така преди години си изгубих чисто нов подарък ключодържател.

Слизам долу пред блока, в един момент чувам нещо да иззвънява като падащ ключодържател. Спрях и гледах навсякъде, няма го никъде. Връщах се по целия път чак до вратата на апартамента и пак обратно и нищо. Още ме е е яд, защото беше много красив и не намерих друг такъв.

# 426
В 99% от случаите има някакво обяснение. На мен също ми се случва да търся нещо и когато съм се отказала вече, да го намеря на най-видно място. Понякога се случва и защото не помним точно вида на това, което търсим. Помня, бях си купила спирала за гримиране. Обикновено си държа спиралните на определено място. Не видях новата спирала. Претърсва всички гримове няколко пъти - няма и няма. Накрая пак разрових спиралните и се оказа, че е най-отпред, но бях с впечатлението, че опаковката й е друг цвят. Също козметичен продукт, бях забравила в кошницата в аптеката, от която го купих. Отидох там след месец и реших да попитам дали случайно не съм го забравила, беше ми връчен фон до тена.

# 427
Аз си намерих сребърно кръстче на пътеката пред кооперацията още далечната 2006-та
Още е при мен, чудя се да го правя ли нещо? Не е мой тип изработка, няма да го нося, мислех си да го пусна в дарителницата на църквата в квартала Thinking

# 428
  • Мадрид / София
Запази го. Сложи го в накоя кутийка и го сложи при нещата ти. Не е задължително да го носиш, но е дошло при теб. Дори може да не е пред очите ти непрекъснато, само да е с теб.

# 429
Напоследък чета много за видения/призраци по натоварени пътища и магистрали. Дали няма обяснение натоварването на зрението? На някого случвало ли се е? На мен от година  - две насам ми се привиждат животни, но толкова реалистично.

# 430
Чудех се, дали да споделя това преживяване от миналалия ден...В България спя  на отворен прозорец. До този момент не бях чувала птицата, макар да знам, че има няколко такива. Събуди ме към 3. Винаги, когато се буря, гледам колко е часа. Обикновено е към 3, 3 и нещо. /и всеки път, когато погледна часа, са повторящи си цифри. Което е странно. Но вече не обръщам внимание/
Тази нощ се събудих от много агресивен, близък и резък вик на кукумявка. И последващо като съскане. Даже за момент  помислих, че аз съм го издавала тези съскащ звук, все едно гоня, някой като котка. Надигнах се да погледна дали няма птица на самият перваз, толкова беше близо и толкова беше силно. Нямаше нищо.
 На сутринта видях, че гривната с кръстче, която бях купила само преди седмица от една църква, се беше скъсала и падналав леглото.  . Съшата сутрин с дъщеря ми, имахме работа и излязохме. Пресичахме улица със силен наклон у чудесна видимост. Широка. Видяхме колата в горния край на улицата. Шофьорът дори не трябваше да спира, имаше достатъчно време да намали леко скоростта, а ние не сме бавни.. Но нищо такова не се случи. Дори колата се засили нарочно и съвсем  открито си караше в нас. Улицата беше за две коли. Но колата караше към нас. Дъшеря ми ме бутна към тротоара, а всъщност ни оставаше последна крачка, за да сме там. Колата удари раницата ми с задницата си, когато шофьорът я изправи, за да продължи. Номерът и беше немски.
Всичко това беше неочаквано, нелогично и изключително странно.
Не знам дали е странно в смисъла на темата, но е ненормално като поведение в социум.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 00:27 от red soul

# 431
Дори да си сигурен, че ще спреш навреме, винаги трябва да си оставяш резерва, за да не стане някоя беля. Така поне ме е учил баща ми, той буквално изпадаше в истерия като видеше дете около колата, повтаряше ми много да внимавам. Може би сте имали някакво предупреждение и лошият късмет да е отишъл в скъсаната гривна.

# 432
Тази кола засили по силно наклонена улица и беше насочена към нас. На улица, достатъчно широка за две коли, а ние на крачка от тротоара. И понеже, ако беше продължил така, щеше да се забие в къщата, тоя изправи колата и удари раницата ми със задницата си. Смятай, колко близо беше.
Това си беше съзнателно, не беше лош късмет

# 433
Това наистина ми е странно, ако не е карал някой много неопитен, който не владее колата. Обикновено всеки шофьор най-много се страхува да не удари пешеходец. Както казва сина ми - не се притеснявай за колата, имаш застраховка, не дай Боже да удариш човек

# 434
  • Deutschland
Номерът на колата запомни ли?

Общи условия

Активация на акаунт