Случи ми се нещо странно - 31

• 59 949
  • 591
  •   1
Отговори
# 450
  • Deutschland
Чувала съм и други истории за тази магистрала София - Белград, но на мен никога не ми се е случвало да видя нещо, освен една нощ бежанец в един тунел след Калотина. Чувала съм за сенки, за изскачащи от нищото силуети и така. В темата даже преди доста време, някой беше писал.

# 451
Обожавам следнобедната дрямка, онази 20 минутната - хипнагогичното състояние.
Напоследък буквално всеки път виждам в бъдещето, много ясно виждам разни неща, че дори се и случват. Знам във всеки един момент точно колко часа е, много е странно.
Във вечерните сънища няма такова нещо, там буквално си живея някакъв паралелен живот, присъстват всички хора от обркъжението ми.
В будно състояние също не виждам абсолютно нищо.
Разкажи нещо от провиденията

# 452
Здравейте. Сетих се за още едно леко странно нещо(но може и да е внушение.) Нещо ме тормозеше и написах това, което искам да разбера и да получа знак за него в една тетрадка на определен лист. Какъв знак да бъде не бях уточнила, просто пишеше да ми се даде отговор за нещо. Бях взела лаптоп, телефон и същата тетрадка в мен, слизайки надолу към двора и в момента, в който бях по стълбите, пада тетрадката отворена на тази страница, на която бях написала това нещо. Аз го възприех като знак - положителен в този контекст, защото се отвори точно там. Даже го снимах, учуди ме. Нищо друго не падна. Не знам и как я изпуснах. Просто ме стресна как в средата на страницата беше написано нещо. И това се случва в друг ден, може и след седмици, бях забравила изобщо, че има писано по този въпрос,не веднага след като съм писала там. Иначе тя беше с друга цел за записване на информация за филми.

# 453
Снощи съм заспала дълбоко, и явно нещо не съм се почувствала добре, защото и заспивайки се чувствах зле. И се събуждам от гласът на майка, която ме вика:"Събуди се, събуди се, виж М. как те гледа!"И отварям очи и виждам моята писана на масата, опънала вратле, буквално надвесена над мен, и ме гледа с човешка загриженост в очите. Гледаме се така известно време, и аз й проговорих тя се изправи и доби котешкия поглед.
Брат й, той е с лека деменция милия, вече кара 11 годинки. И не може да се преструва явно, и стои буквално в човешка поза и те гледа, ще ти проговори. Чак се стряскам като засечем погледи. С другите ми котки всичко е наред. Да кажеш, че е от възрастта, не е, най-старият ми кот си е напълно нормално животно. Но тези двамата не са. Различни са.

# 454
Обожавам следнобедната дрямка, онази 20 минутната - хипнагогичното състояние.
Напоследък буквално всеки път виждам в бъдещето, много ясно виждам разни неща, че дори се и случват. Знам във всеки един момент точно колко часа е, много е странно.
Във вечерните сънища няма такова нещо, там буквално си живея някакъв паралелен живот, присъстват всички хора от обркъжението ми.
В будно състояние също не виждам абсолютно нищо.
Разкажи нещо от провиденията
Последното беше как някакъв човек ми обяснява за някакви изследвания и аз, която съм малко противник на докторите му обяснявам моето виждане.
На другия ден се случва 1:1. Не особено близка особа идва и директно почва с някакъв показател да ме занимава и аз реагирам като в съня си.
В една част от работата си се занимавам с графики - валути, крипто. Сънувам графиката с някаква стойност, която към текущия момент е нереална и след няколко дни тя е точно там.
Наскоро сънувам човек, с който духовно имаме някаква връзка от преди, не живее в България. След няколко дни излизам и го виждам, спираме се, говорим и всеки по пътя си. По обяд съм в другия край на града пак се засичаме случайно. Надвечер отивам в магазина и пак го виждам… съседите си засичам веднъж месечно.
Приятел ми разказва, че отива във Варна по работа и вижда там някакъв познат. Лети за Ню Йорк и там се засича със същия познат. След няколко месеца отива на почивка май в Бали беше и там се засичат. Кълнеше се, че е невъзможно и е бъг в матрицата.
Имате ли такива хора, с които съдбата ви сблъсква постоянно ?

# 455
В една част от работата си се занимавам с графики - валути, крипто. Сънувам графиката с някаква стойност, която към текущия момент е нереална и след няколко дни тя е точно там.
ТОВА вече е много интересно. Следващия път като видиш нещо такова - дай знак Blush

# 456
  • Мадрид / София
Често в работата през целия ден се засичаме с някой (един ден е един, друг ден е друг) ту на едно място, ту на друго така поне 4-5 пъти в деня. Площта е доста голяма със секции и на два етажа, та се засичаме ту горе, ту долу. Прави ми впечатление.

# 457
ТОВА вече е много интересно. Следващия път като видиш нещо такова - дай знак Blush

Аз изобщо не вярвам, мисля си, че е игра на мозъка. Вече като го видя реално изпълнено е друго. Иначе като видя графика и имам усещането какво ще стане без конкретни стойности. Мъдрите глави ми обясняват технически, фундаментално няма как да стане това, което казваш, но 99 % съм безпогрешна.

Иначе напоследък взех да си мисля, че полудявам. Добре, че баба винаги ме успокоява, че назад в рода нямаме луди и аз няма да съм първата 😀
Обядвам и ставам да си върна таблата. Там, където я оставям е стъкло и се вижда всичко отвън. Излизам навън и виждам шефката си, вика отивам и аз да ям. Аз в шок, но ти беше вътре, аз те видях, тя ми се смее, не сега идвам. Питам колежката, която е с мен, тя вика май и аз я видях вътре. Мъдрихме с нея, викам освен да съм я видяла през прозореца и нещо мозъка да си прави шеги с мен.
Седмица преди това отивам да си взема детето от тренировка, говоря си с тренера и ми казва къде е детето ( на 200 м от мястото, където говорим ), казвам му чао и тръгвам супер бързо. Отивам и той е там и е седнал на пейката, даващ вид, че седи от 1 час там 😂

# 458
Така, не знам дали съм за тази тема, но ще пробвам. Може постът ми да ви звучи дори смешно, но честно казано вече ще полудея и търся съвет. Имам позната, която избягвам, защото не ми е приятна компанията й, нервна и сприхава е, редовно пасивно агресивна и това не ми е приятно. Та винаги, след като се видим с нея, качвам по кило, или ми излизат 100 пъпки по лицето, подпухвам, сигурно и нови бели коси ми излизат, не знам. Случвало ми се е и да седна върху сладолед на пейката след виждане с нея и да си съсипя новите къси гащи, които преди това тя е огледала и изкоментирала, че й харесват. Или да си съсипя някоя друга дреха, на която тя е хвърлила око (по нейни думи), защото на нея непрекъснато й правят впечатление дрехите и изобщо въвншният ми вид. Та тя и мъжът й непрекъснато ни търсят за излизания с мъжа ми, за да играели децата ни. Аз не искам изобщо децата да играят, защото от тази жена просто струи ужасна енергия, сигурно само аз я усещам, не знам. Тя по едно време правеше много опити да се лепне за мен, явно ме е харесала, но аз непрекъснато си измислях извинения, за да не излизаме. И в крайна сметка тя явно се усети и спря да ме чопли. Но от тогава стана още по-зла имам чувството 🙈🤣 Сега само мъжа ми търсят за излизания с децата, защото той  е мека Мария, въпреки че му казвам изобщо да спре да им вдига телефона и после да трябва да стоя в неприятната негативна енергия на тази жена. Та, искам - не искам, продължаваме да се виждаме с тях заради мъжа ми, който все си вдига телефона, и да извеждаме децата. На всичкото отгоре дори да не сме излезли с тях, редовно ги засичаме навън, въпреки опитите да избягаме, и пак ме облъчва с гадната си енергия 🤣 Та освен че усещам тази жена като енергиен вампир, чувствам се неприятно в компанията и енергията й. Усещам неприязма й, който е осезаем, предполагам защото не откликнах на опитите й за сближаване, но за сметка на това тя е страшно лицемерна, което допълнително е неприятно. Усещам, че ми завижда, или поне усещам някаква злоба от нейна страна. Може и да е свързано с това, че усещам и че мъжът й ме зяпа. Също и си е позволявал към мен разни, неуместни по мнение коментари, които е правил пред нея. Абе, страшно неприятно семейство 🤣 Ми и на всичкото отгоре това с външния ми вид след тях... 🙈 Започнах навсякъде да нося червен конец заради тези хора, защото непрекъснато изскачат отнякъде и ми писна всеки път след тази "приятелка" да ми излизат пъпки и изобщо един куп негативни неща да се случват с външния ми вид. Има сини очи, ако има значение. По принцип не съм суеверен човек, никога не съм вярвала в уроки, енергии и прочие, нито съм се интересувала. Но за първи път буквално имам чувството, че някой човек може да ме урочасва. И за първи път усещам такава негативна енергия, насочена от някого към мен. Не разбирам защо продължава да ни търси, ако съм й неприятна, обидила съм я с отказа си от сближаване и едновременно с това ревнува мъжа си. Но тя си знае, аз я искам далеч от мен. Въпросът е дали е възможно наистина да ме "урочасва", да ме облъчва и проклина, или просто аз нещо съм се побъркала. И ако е възможно, как мога да противодействам на това нещо, след като това лудо семейство не спират да ни търсят и да изскачат навсякъде и в ежедневието ми дори при липса на уговорка. В момента стоя цялата пъпчасала след случайна среща с нея от онзи ден, бях забравила да си сложа червения конец. Още след час ми се появи пъпка, а лицето ми беше чисто преди това и в момента съм доста далеч от онзи период 🩸 И от тогава не спряха да ми излизат пъпки, вече са 5 🙈 Даже мисля да вдигна скандал на мъжа ми, че продължава да си вдига телефона на тези хора и после трябва ходя пъпчасала и да не трябва да ям сладко, за да сваля килото, което винаги качвам след среща с тези индивиди...

# 459
  • при късмета
Самовнушението е по-силно от всякакви уроки

# 460
Това е сериозно преекспониране, особено с обривите.
В кой век живеем, че да се връзват конци и да се обсъжда цвета на очите. Търси проблема на правилното място: не ти харесва, спри всякаква комуникация с нея.

# 461
Хейзъл, а ти какво правиш в тема, в която редовно се обсъждат и неща като "може някой да ми е направил магия, защото намерих яйце"? В кой век си, или си тук да се заяждаш? За очите го споменах, защото съм чувала, че сините или зелените очи урочасват, но, както виждаш, не съм на ти с темата 😁 Иначе съм съгласна, че може да преекспонирам и да си самовнушавам, съмнението за това е ясно изразено в написаното от мен. Така или иначе усещам тази жена недобронамерена и смятам, че се държи обидно, нахално и пасивно-агресивно, за това със сигурност не си внушавам.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 10:34 от Котка в кашон

# 462
  • при късмета
Добре де, това как се държи тя, каква връзка може да има с физически прояви при теб? Няма логичен отговор на този въпрос, съответно не тя е виновна за пъпките и качването на този килограм. Толкова е просто

# 463
  • София
Котка в кашон, предлагам ти прост и ефективен метод за ограничаване на срещите с тези хора. Просто намекни на мъжа ти, че онзи те заглежда и не се чувстваш добре в тяхната компания. Това би трябвало да свърши работа.
Има хора, които излъчват негативна енергия, но чак магии и урочасване не ми се вярва.

# 464
  • София
Първо, по @ Alexchetu. Това вашето (с най-добри чувства и огромно любопитство - да си кажа отрано) си е чиста квантова физика. Огъване на време-пространството (без усмихнат емотикон). Фундаментално, в двата края на опита ми за не-рационално обяснение са: - мозъкът ни в едни неизследвани и недоказуеми "парапсихологични" нива създава такива случки и чувства, но как и най-вече защо?; - и картините, и звукът, че и душата - тежаща 21 грама, ако е тя и всичко край нас е (най-общо) енергия, която виждаме/възприемаме на дадени честоти, или пък не (не умеем, изгубили сме умението, "забравили" сме го, а даже и природата не ни го е дала - прим. някои животни виждат/усещат едно, ние друго или хич). В най-крайна сметка, на едни стари фотографии - които не са фалшиви - как се появяват едни хора, които не са за там? Като това е най-простата питанка.
Моят личен "яд" е обаче какво ни "дава" това, какво ни се казва, защото преобладаващо се случва, а ние оставаме с недоумението.
Нататък, по @Котка(та). Както и да го наричаме, вярвам че има "лоша енергия", която може да се предава, даже и (в по-редки случаи) "притежателят" й да не го прави напълно съзнателно - което не е вашият случай. Да не навлизам (бих го нарекъл "наобратно") в реторични кръгове като, че всякаквите народни обичаи и практики за разваляне на уроки, магии, страх... са се породили и понеже не е имало рационално контрадействие/помощ за пострадалия от тях. Но: (също) смятам, че собственото ни възприятие (самовнушение) подпомага - или може да се противопостави - на такава агресия. Още повече, че (знаем го - пак най-просто като пример - от илюзионисти и хипнотизатори, които те карат да ядеш лук вместо ябълка или по кожата ти да се появят мехури от изгаряне, а не си пипнал ютия, а снимка на ютия) за самата физическа реакция на организма ние подсъзнателно можем да я породим/развием като "био-алгоритъм"/или попречим да се случи.
Т.е., дори и мъжът ви да не престане от раз да им вдига телефона, можете сама да опитате да игнорирате нейното поведение към вас - което (и защото) отключва физически реакции на организма. В тази "част" от неведомото може да опитате да се противопоставите. Като - понеже си е "у вас" му "забраните" да се проявява, да ви влияе. (И да, знам, че съвети се дават лесно.)

Общи условия

Активация на акаунт