Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 27 992
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз смятам, че като отговорен родител следва да съм наблизо. Но това в техните очи не е довод. Обаче баща им подходи  много брутално. Каза им, че ако отидем и ние, той ще плати пътуването. А това си е сериозен аргумент. Особено след като сами платиха билетите (вчера като ни питаха дали може, твърдяха, че те ще си платят всичко). И сега мислят.... а аз отсега усещам мириса на храната в Рим.

# 121
  • София
И аз смятам, че като отговорен родител следва да съм наблизо. Но това в техните очи не е довод. Обаче баща им подходи  много брутално. Каза им, че ако отидем и ние, той ще плати пътуването. А това си е сериозен аргумент. Особено след като сами платиха билетите (вчера като ни питаха дали може, твърдяха, че те ще си платят всичко). И сега мислят.... а аз отсега усещам мириса на храната в Рим.
Той е гениален. Аз не мога да измисля по-добър аргумент.

# 122
  • Варна
Ехеее това е ЖеСтоКо!!!! Браво на мъжа ти, Ети!

# 123
По скоро за козметик за почистване на лице и справяне с пъпките.

# 124
  • София
Само с козметик е малко вероятно да се справите с пъпките.

# 125
Получих днес мече със сърце и мъничка бутилка вино също облепена със сърчица. Наборът като видя и каза - "Оф, аман от сърца днес цял ден!"
?? Какво са правили тия днес в това училище

# 126
В училището на детето имат кутия, в която можеш да пуснеш анонимно валентинка, адресирана до този, когото харесваш. После купидончета- ученици ги раздават по класовете. Моето беше безкрайно облекчено,че не е получило Joy

# 127
И в училището на наборката така... Тя е получила и беше недоволна. Отделно някой написал валентинка от нейно име за едно момче, та съвсем се беше вкиснала.

# 128
Малкото във втори клас е получило и направило Валентинки.

Осмокласника няма и да го питам, защото отговора ми е ясен какъв ще е Simple Smile

# 129
  • София
На въпроса ми "Днес някой от вашия клас получи ли валентинка?" , отговора всъщност нямаше такъв , а беше поглед пълен с безкраен потрес от безумният ми въпрос.

# 130
  • при моите любими
Нещо съм ви изпуснала. Кога сте изписали 9 теми. Но имах много работа и задачи тази седмица и нямах време за форума. Ще ви прочета де. Наборът от понеделник почна с някакви болежки и сряда вечер окончателно вдигна Т. Мина му вече де, но изпусна Св. Валентин. Хихи. Едва ли щеше да раздава валентинки де.

# 131
Моята получила Валентинка само от тя целият клас и не беше особено щастлива!

# 132
Получили, неполучили - все са недоволни Simple Smile Аз затова не питам нищо Simple Smile

# 133
  • София
Имало е кутия за анонимни валентинки, което, според набора, било голяма глупост. Какъв бил смисълът, ако е анонимно?

# 134
  • София
Моята го играла Купидон вчера. Момиче от класа питала с кое момче тя смята, че си подхождат, моята Умница веднага казала едно име на момче и хайде сега Съученичката  влюбена, пратила вчера две Валентинки на напълно недоумяващият  Младеж...  Моята се чуди от ефекта. Питам я, що се бърка, където не й е работа, ама искала да помогне нали я питат, дожаляло й ... е това е...Cold Sweat Свети Валентински работи Joy

Общи условия

Активация на акаунт