Поумняването - след около две години.
Понеже в събота имахме семеен ангажимент, за който знаеше и той (още от преди 2 месеца), веднага взех да мисля варианти. Предложих му един куп, включително, да хване автобус от съседния град или пък аз или баща му, да отиде и да го прибере - все намираше някакво оправдание. В крайна сметка, докато обядвахме с колегите на Петолъчката и аз все още говорейки по телефона ту с набора, ту с баща му, ме светнаха, че всъщност е 14.02 и явно сина ни си има други планове за вечерта
Оставих го намира и го питах колко пари да му преведа като не пропуснах, да отбележа, да вземе да купи и една китка 

Навремето така парирах всякакви опити на майка ми да дойде да ме види тук, в Софето - живеех с гаджето, а тя не знаеше. Или така си мислех
Като се "взехме" с това гадже, майка ми през смях ми разказа колко съм била отчаяна в опитите си. Оказа се и че заради това баща ми изобщо не си беше дал зор да идва насам 

Пък и, дето вика Ети, от един момент нататък - да ги мислят снахите.
Да видим дЯцата в каква посока ще поемат, да са живи и здрави само, ще мигнем няколко пъти и ще си пишем и за това...
Да видим дЯцата в каква посока ще поемат, да са живи и здрави само, ще мигнем няколко пъти и ще си пишем и за това...
Сега съм без нокът на единия пръст и с "дупка"/това е по разкази на набора, аз не поглеждам/ Препоръчани теми