Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 27 998
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
sweet_maniche, и нашият не ще да се прибира. Добре им е там, на свобода и с приятели. Ама все навън го хващам, дано и в някое заведение влизат, а не само на студа Nature Snowflake

# 151
Порастват ни децата, какво да се прави Blush
Дано и поумняват с порастването, ама затова май ще трябва повечко да почакаме Joy

# 152
  • София
Статистически сега са в период на оглупяване. Joy Поумняването - след около две години.

# 153
  • София
Моята е във вихъра си. Поумняване не се очертава. Само дивотии...  коя от коя по-големи...

# 154
Изчетох ви, че бях изостанала, но вече съм на линия.
На набора думите с ченгел му ги вадим от устата, а в петък (кой да се сети, че е празник), ми се обади баш, когато шофирах през прохода, да ми каже, че си иззпуснал автобуса Rolling Eyes Понеже в събота имахме семеен ангажимент, за който знаеше и той (още от преди 2 месеца), веднага взех да мисля варианти. Предложих му един куп, включително, да хване автобус от съседния град или пък аз или баща му, да отиде и да го прибере - все намираше някакво оправдание. В крайна сметка, докато обядвахме с колегите на Петолъчката и аз все още говорейки по телефона ту с набора, ту с баща му,  ме светнаха, че всъщност е 14.02 и явно сина ни си има други планове за вечерта Smile Оставих го намира и го питах колко пари да му преведа като не пропуснах, да отбележа, да вземе да купи и една китка Smiling Imp
От тогава не се обажда на мен, а само на баща му и сестра му Bowtie Smile

Милото момче!Много готино!

# 155
  • София
sweet_maniche, добре че си се осеферила Овреме, инак щеше да измъчиш младежа Joy Навремето така парирах всякакви опити на майка ми да дойде да ме види тук, в Софето  - живеех с гаджето, а тя не знаеше. Или така си мислех Joy Като се "взехме" с това гадже, майка ми през смях ми разказа колко съм била отчаяна в опитите си. Оказа се и че заради това баща ми изобщо не си беше дал зор да идва насам Joy

sanaka, статистически звучи добре това с поумняването. Да не те отчайвам, с момчетата реалността е друга Joy

# 156
  • София
И момчетата все някой ден поумняват. А дори и да не стане, ще ги дадете на снахите.

# 157
  • София
sanaka, статистически звучи добре това с поумняването. Да не те отчайвам, с момчетата реалността е друга Joy
Нашите ще са извън статистиката и в друга реалност. Bowtie Пък и, дето вика Ети, от един момент нататък - да ги мислят снахите.

# 158
И на мен още две години ми се стори твърде оптимистично, ама си викам а дано!

# 159
  • София
Да ви следя.

# 160
  • София
Скоро се зачудих защо изобщо не съм си и помисляла да следвам медицина, в родата ми има много успешни лекари. Е, установих, че не е трябвало - днес ми клъцнаха пръста на крака, не мога дори да погледна раната. ММ и наборът се заеха със задачата да пръскат и превръзват, аз доволно си пових като вълк-единак от болка, просната на дивана Joy Да видим дЯцата в каква посока ще поемат, да са живи и здрави само, ще мигнем няколко пъти и ще си пишем и за това...

# 161
Скоро се зачудих защо изобщо не съм си и помисляла да следвам медицина, в родата ми има много успешни лекари. Е, установих, че не е трябвало - днес ми клъцнаха пръста на крака, не мога дори да погледна раната. ММ и наборът се заеха със задачата да пръскат и превръзват, аз доволно си пових като вълк-единак от болка, просната на дивана Joy Да видим дЯцата в каква посока ще поемат, да са живи и здрави само, ще мигнем няколко пъти и ще си пишем и за това...
Какво  му беше? Бързо възстановяване!

# 162
  • София
Само да кажа, че клъцнат пръст не се брои за извинение да не се пие.

А сега сериозно - каква я свърши пак?

# 163
Врастнал нокът? Ах, как боли като минава упойката.

# 164
  • София
Преди време си взех кецове, новия модел на много харесвани от мен. Оказаха се от малко по-твърда кожа. Ударих си няколко пъти пръстите на краката жестоко, после по-твърдата кожа доведе до огромен мазол. Не обърнах внимание. Пак фраснах точно този пръст, леко прокърви, уж дезинфекцирах. И оттам се почна една, стана мътна и кървава. Бях на дерматолог, мазах, цапах. Онзи ден обаче пръстите имаха челен сблъсък с 10-килограмовите гири на ММ - бяхме повървели доста, бях изтощена и просто се блъснах в тях Joy Сега съм без нокът на единия пръст и с "дупка"/това е по разкази на набора, аз не поглеждам/

Общи условия

Активация на акаунт