Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 016
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Офф, ти си като голямата ми дъщеря. Два пъти чупи палци на крака и ги контузи още n на брой пъти, ритайки ту леглото, ту вратата, ту нещо друго, злощастно изпречило се на пътя й. Така и не се научи да ходи това дете. Обмислям да й правя втори прощъпалник на 25 годишна възраст.

Бързо да се оправяш! Не ми се е случвало такова нещо, но съм сигурна, че много боли.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 13:37 от sanaka

# 166
Бързо да се оправяш beb4o!
Браво на набора моя незнам дали би могъл да сменя превръзки на паднал нокът.
Очертава ни се да останем една седмица само 2мата и се чудя какво можем да правим за 3ти март. Мислех до Шипка да отидем, но май много пренаселено било последните години от всякакви крайни партии и се отказах. Сега се чудя къде да го заведа иска ми се да направим нещо 2мата

# 167
Плевен - Панорамата? И въобще града.

# 168
  • София
Бебчо, бързо да се оправяш! Голямо гуш от мен!

# 169
Бебчо, бързо да минава. Чета и ме боли.
Сисил, и Търново става. Дали няма да има и светлинно шоу на Царавец. Определено може да се уплътнят 2 дни там.

# 170
  • София
Благодаря ви за пожеланията, момичета Kissing Heart Ще мине и това, стига да съм по-внимателна.

sissil, сещам се за Златният парк и Каменните къщи край Луковит, но не знам колко са подходящи за разходка през зимата.

# 171
  • София
Бебчо, бързо да се оправяш. Аз не бих могла да не погледна, сигурно в ума ти раната е по-ужасна от в действителност. Но пък щом кара мъжете да те обгрижват, продължавай си така Simple Smile

# 172
  • София
bebcho, браво на твоите хора Flowers Hibiscus
Моите мъже не биха направили нещо такова за мен.
Имах някога проблем (лек), наложи се хирургична намеса и превръзките ми ги сменяше приятелка. Раната беше на гърба и не можех сама да действам. Любимият стана жълто-зелен когато попитах дали ще помогне. И затова се наложи да търся помощ от другарче.

Учителите при моя май са набрали скорост покрай изпитванията през януари. Имаше тест миналата седмица. Днес  ще го изпитват устно.  Два проекта има да прави. Има оценено домашно, дали не са и две. Разписва на листове някакви неща - почти целия уикенд твори. Направо жал ми стана.

# 173
Бебчо, 🍀
Sisill, ако сте (може и да не сте) скиори - голямото спускане с БГ знамена на пампорово е много популярно също. Става уникална гъчканица, но още не е партийно оцветено. Прави се от 6-7-8 години и всяка година хората са повече

# 174
Бързо оздравяване, Бебчо. И аз съм изумена от твоите мъже. Моите и те няма да се справят с такава задача Grinning Аз съм затрупана от работа Sad Наборът само се мотае вкъщи. Сесил, аз много обичам Копривщица. Панагюрище също е добре за един-два дни. Дано да се постопли до 3ти, че няма да оцелея още дълго с тези температури Simple Smile

# 175
Бебчо, да се оправяш бързо! Аз не мога за гледам кръв, бащата също, но детето е изключително смело и върши такива неща.
Сесил, Батак и района, освен изброените.

# 176
  • София
Бързо да се оправяш beb4o! Направо настръхнах като те четох!  Sad 

При нас е пълна лудница - наборът пак е болен, с висока температура, кашлица и сополи. Преди 3 седмици кара грип, явно сега кара другия.  Sad  Снощи търчахме и до Банско да приберем малката, че тя пък с коремен вирус се е обзавела. Сега тръпна дали ще си ги обменят и кой ще е следващия от нас с ММ. А аз днес съм рожденичка. Всички планове отидоха на вятъра... но има и такива дни. 

sanaka, а дано до 2 години поумнеят! Макар че не знам дали ще издържа и толкова.  Simple Smile  Идва ми в повече бунтарството, особено за важни неща. Най се дразня като каже: "Знам, че си права и така трябва, но няма да го направя." Обмислям да почна да говоря точно обратното на това, което искам да се случва. Да видим!

# 177
  • София
wave, честит ти рожден ден! Да си здрава, спокойна, уверена и успешна! Дано децата бързо се оправят и това да е последното такова изпитание Flowers Four Leaf Clover

# 178
wave, Честит рожден ден! Много здраве и от мен, както и бързо оправяне на малките! Мразя ги тези стомашни вируси! Супер безобидни са реално, и минават бързо, но са толкова гадни. И моята малката събота почна да повръща и в момента си седи тук да се дооправи. Утре мисля да я връщам в училище вече. Наборката и тя нещо се вкисна вчера, гърло я боляло, слабо ѝ било. Като се прибра от училище се излежава, към 17ч и заспа, събудила се в 4 сутринта, къпала се, яла и седнала да учи, после си отишла на училище. А в петък и двете заминават на състезание, и трябва да са в топ форма.

# 179
  • София
wave, честит рожден ден и бързо оздравяване на децата. Все пак да се позабавляваш днес някак.

Общи условия

Активация на акаунт