Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 024
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Бебчо, бързо да се оправяш!
Wave, честит рожден ден! Бързо оздравяване на домашните!
Sanaka, оптимистично ми звучи, до 2 години да поумнеят. За малкото пък не ми се мисли изобщо - с набора що годе се разбираме (снощи даже ми звъня на мен, лично Stuck Out Tongue Winking Eye), но щерката е друга бира Sad
Като си знам моя пубертет как беше, само се моля, тя да е по-кротка, но изгледите са точно противоположно от сега Unamused

# 181
wave, честит рожден ден! Да сте здрави всички!
И на Бебчо бързо възстановяване!
Green HeartFlowers Four Leaf Clover

# 182
Wave , честит рожден ден ! По- малко болести и по- послушни тинейджъри Laughing

# 183
  • София
Благодаря момичета!

Nelika, какво тренират девойките? Нашите състезания се опитват да ги правят по време на ваканциите или група от почивни дни. Уж да не отсъстват децата от училище, но пак се натрупва доста умора, защото обикновено вечер вместо да почиват трябва да пишат домашни. Успех им пожелавам и на двете!

sweet_maniche нищо не се знае. Дано те изненада и не усетиш кога и как минава през пубертета!

# 184
wave, честит рожден ден много здраве, щастие и само хубави моменти!
И на Бебчо бързо възстановяване!
Мойта госпожица участва в кукерския фестивал с групата на училището и е много щастлива защото тяхното училище от всички намиращи се в нашата община са взели първото място съответно вече имат и отлични оценки по някой предмети за достойното представяне на училището!

# 185
  • Бистрица
Да зарадвам тези, които вече бяха забравили, че предстои...прочетох, че от 15.03 ще започнат да изплащат втората част на помощта за учениците.

# 186
  • София
Наборката от днес започва да учи в училище традиционен корейски танц на ветрилата, който се предава от по-големите на по-малките ученици. Ученици от 11 клас ще ги учат доколкото разбрах. Много вълнуващо ми звучи и чакам с нетърпение да ми разкаже как е било.

# 187
Wave, честит рожден ден! Бързо да оздравяват домашните, че да отпразнувате подобаващо.
И на мен двете години оптимистични ми се виждат. Още повече, че моя тепърва почва да изпростява Grinning Опитвам се да гледам философски на нещата и да не горя мостове. От събота стои прахосмукачката пред неговата стая да си изчисти....
Завидях за дейностите при. Ahoney. За съжаление моят малък бяс никакъв афинитет към източните култури няма за сега.

# 188
А, аз всеки път като прочета нещо за училището на девойката на Ahoney, ми идва да ида и аз да се запиша Joy

# 189

Nelika, какво тренират девойките? Нашите състезания се опитват да ги правят по време на ваканциите или група от почивни дни. Уж да не отсъстват децата от училище, но пак се натрупва доста умора, защото обикновено вечер вместо да почиват трябва да пишат домашни. Успех им пожелавам и на двете!
Кикбокс тренират. Но състезанията обикновено са международни купи и първенства, и изобщо не са съобразени с учебния процес. Само лятото има почивка, като подготовка за Европейско или Световно първенство. Купите са петък до неделя и винаги се пропуска поне един ден училище, ако не и понеделника, ако са пътували цяла нощ и нямат сили за училище.

# 190
А, аз всеки път като прочета нещо за училището на девойката на Ahoney, ми идва да ида и аз да се запиша Joy

# 191
  • София
Кикбокс тренират. Но състезанията обикновено са международни купи и първенства, и изобщо не са съобразени с учебния процес. Само лятото има почивка, като подготовка за Европейско или Световно първенство. Купите са петък до неделя и винаги се пропуска поне един ден училище, ако не и понеделника, ако са пътували цяла нощ и нямат сили за училище.

Еха! Поне си спокойна, че ако се наложи ще могат да се защитят. Дано не се стига до там де!
Успех желая на девойките! Да са доволни след състезанието, че са направили всичко според възможностите си!

# 192
И аз така за училището. Обаче май и на Леденотомомиче девойката учи корейски.
Аз от почти година уча, с дуолинго, гръцки. Всеки ден по 15-20 мин. Трудно ми е, защото нямам учебник, а езикът е труден по думи и на гърци, но засега не се отказвам.
Честит рожден ден на Wave!

# 193
beb4o, бързо възстановяване Flowers Four Leaf Clover
wave, честит рожден ден! Flowers Hibiscus

# 194
И аз така за училището. Обаче май и на Леденотомомиче девойката учи корейски.
Аз от почти година уча, с дуолинго, гръцки. Всеки ден по 15-20 мин. Трудно ми е, защото нямам учебник, а езикът е труден по думи и на гърци, но засега не се отказвам.
Честит рожден ден на Wave!
В един клас са даже.
Като гледам в какви условия учат и как искам аз да съм 8-ми клас.
Много се радвам, че покрай мен се зароди интереса и към Азия още в началните класове.
Учи каквото и харесва наистина в чудесна атмосфера, класа им е чудесен.
Родителите до толкова с нищо не ни занимават, че все едно нямам ученичка.

Общи условия

Активация на акаунт