Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 033
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Като чета, иска ми се да попитам - не ползвате ли домашни чехли/ пантофи или някакви други?
Не ходим с чехли, нито с пантофи, а по чорапи - иначе ни е прекалено топло на краката. Не съм забелязала да ритаме мебелите.
Ако някой случайно се обърка и влезе с обувки, направо откачам. Роботчето чисти и мие по няколко пъти на ден.

# 211
wave честит празник!
beb4o_fb бързо възстановяване!
Много е болезнено, редовно ритам каквото ми се изпречи... Зимата понякога забравяме чехлите, защото сме с подово и навсякъде е топло.

# 212
  • София
Чистя преди гости. Чистя след гости. не ми пречи. Фокуса е на хората да им е удобно и да не ги притеснявам. Иначе за какво ще каня гости, ако "туй не може", "онуй не ми е проятно" , та не го мисля много. Един мокър парцал преди и след. Няма начин да си тръгнат с бели чорапи от нас и без това. Соча с пръст кучето ,като виновно, за косматите чорапи... Joy

# 213
  • София
Въвеждаме дрескод за гости- черни чорапи и воала, нЕма грижи Joy

# 214
Ти пък, купуваме и предлагаме калцуни или отиваме на ресторант Joy

# 215
Моля ви, съоткачалки, никакво чистене.
Има си ресторанти. CocktailCocktailCocktail

# 216
  • София
Въвеждаме дрескод за гости- черни чорапи и воала, нЕма грижи Joy
Стига да не е бяло кучето.

# 217
  • София
Черните чорапи събират още повече кучешки косми, по -добре бели ....... абе да не се събуват изобщо.......даже да не идват , че какво да ги мисля. ... Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:57 от Cabo San Lucas 40

# 218
  • София
Личи си, че нямам куче или друг космат домашен любимец  - изобщо не се сетих за космите Joy
Съоткачалки, добре се позабавлявахме, надявам се, че всички разбират, че се шегуваме, без лоши чувства. Бай дъ уей, разкОстихме ги гостите, сами ще се откажат да идват Joy

# 219
  • София
Ехааааа, пак ли на ресторант? И аз ще дойда!!!!!!! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 220
  • София
Майка ми навремето разправяше за нейна позната, която решила, че бебето й трябва да живее в абсолютно стерилна среда - всичко се изварява до припадък; под, врати и всякакви повърхности се мият по няколко пъти на ден и се дезинфекцират със спирт,  гостите се събуват в коридора, мият ръцете със силен сапун, после с дезинфектант. И накрая намерили бебето в коридора доволно да ближе подметките на обувките на гостите- Така, де. Никой не знае откъде идват витамините.

# 221
Гостите - с шарени чорапи; или с чехли, да не настинат. Simple Smile

# 222
Wave, честитка и от мен.
И аз съм от тези, дето се мръщят, ако някой домашен пристъпи с обувка вътре. Но отвън има условия къде да се събуват/ обуват и от ковидно време това остана. Наборката като забрави нещо, подскача до стаята си понякога, но поне нейната е най-близо до входната врата. И бива мъмрена всеки път, та избягва.

# 223
И ние ходим по чорапи зимата и боси лятото. С обувки вътре не обичам да се влиза, но мога да го преживея. Но пък позволявам само където има паркет (по килими и мокети - не). Килимите и мокета ги пера ръчно всяка година.

# 224
И аз съм от лудите, които чистиха преди и след гости, не... че е аптека вкъщи. Особено когато бяха по-малки децата и след данданиите у дома (след война🤣) се налагаше, но сега се ходи повече по заведения. Иначе се случвало да влизат с обувки, например когато се изсипа една сватба вкъщи, бяхме кръстници.😂

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 22:56 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт