Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 041
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Merilen, да не страда детето, и на областен кръг да идеш си е успех! Догодина пак ще пробва !
И ние нямаме очаквания да се класира, ама както вече казах- моето дете е на олимпийския принцип- участието е важно
А някой явява ли се на Хипо ?

# 481
Извинявам се за невежеството..., но какво е ХИПО?

# 482
Появили са се и философия и астрономия. Стискам палци някой да се намери!

# 483
  • София

А някой явява ли се на Хипо ?

Това онова якото състезание, на което финалът е в Рим ли беше?

# 484
Ако излязат математика и физика, се надявам да пишете.

# 485
Хипо е също състезание по английски, правиха го в старото училище, нищо, че основният език там беше друг. Финалът май наистина беше в чужбина.
Вчера излезе математиката 4-6 клас в София. Предполагам, че скоро ще излезе и за наборите.
И за мен участието е важно, но до догодина, когато малкият ще се бори и за резултат от олимпиада 😁 и да свършва вече тази седмокласна история 😁 искам за ваканции и пътувания само да мисля 😁

# 486
Да, Хипо е международно и финалите са в Италия, ама не знам точно къде. Сега беше предварителния кръг, после национални квалификации и тогава финал. За съжаление моят син не се е класирал досега, ама да знаете, че тази година всичко е написал Joy

# 487
Тук са качени допуснатите по химия: https://www.mon.bg/dyasno-menyu/olimpiadi-i-sastezaniya/klasirane/
Честито на класираните още веднъж! ¹За химията, НПМГ са качили протокол с недопуснатите. Аз чакам вече само английски (но наборката не беше доволна,
та само да видим колко) и география (за малкия), но заповедта на РУО е така написана, че не мога да разбера дори кое е училището координатор. Та май чакам да му кажат в училище. За английския рано ми се струва и на мен. Залагам на другата седмица, в края.

# 488
  • София
В списъка с класиралите се по химия е и съученик от стария клас на сина ми, сега в НПМГ. Много се радваме за него. Браво на всички, успели да стигнат до националния кръг!

# 489
Като заговорихте за класирания и резултати и ме върнахте в лятото, когато чакахме НВОто Grinning
Моята само по английски се яви. Обикновено в училище им казват резултати. Даже не съм се сетила да ги търся някъде.
През април ни предстои и финал на състезанието по дебати и там май се вълнува повече.
За ХИПО и аз не бях чувала. Явно във 2АЕГ не участват,  а би било готино да идат в Италия.

# 490
Появили са се и философия и астрономия. Стискам палци някой да се намери!

Как къде е астрономията? Моят звездоброец да видим колко звезди е преброил.

25.5 е преброил и някак му стигат за национален. Много деца са класирали

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 10:53 от sisill

# 491
# 492
А някой явявал ли се е на Kangaroo Global Linguistics?

# 493
Малката ми дъщеря, но са казали резултати след 1 месец.

# 494
Сега ми попадна че следващ кръг е на 22 март, което дето се казва е ей сега, а ние също нищо не знаем за резултат

Общи условия

Активация на акаунт