Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 040
  • 760
  •   1
Отговори
# 495

25.5 е преброил и някак му стигат за национален. Много деца са класирали
Браво на младежа! Стискаме му палци на националния кръг Flowers Four Leaf Clover

# 496
  • София
sisill, БРАВОООО! Стискаме всички палци!!!!

# 497
  • София
Sisil, браво на твоя звездоброец! Успех!

# 498
Браво на детето, sisil!
Ние за днес приключихме, и аз, и ученичката. Осен да започваме подготовката за утре 🍸🎉🍸

# 499
  • София
sisill, браво на нашия звездоброец! Стискам палци и му желая късмет на националния кръг Flowers Four Leaf Clover

# 500
Sisill, браво и от мен за младежа!

# 501
  • София
Поизпуснах ви малко. Браво на звездобройците и честити да са рождениците!

Ние караме ски и щастливо дебелеем /много хранят тези италианци, братче! Rolling Eyes /. От другата седмица сме обратно на къра. При набора такива ваканцийки обикновено са последвани от училищен срив, ще видим как ще е сега.

# 502
  • София
Здравейте , аз не мога ни да чета, ни да пиша... нали нов офис. Cold Sweat Поне ми стана категорично ясно за мен си, че не мога да се впиша успешно в т.нар. Офис Планктон. Joy Ни пуша, ни клюкарствам...абе трудна работа, Joy но минуса си е за мен, колегите какво са ми виновни ? Друго искам да питам, децата имат ли планове за това какво искат да правят в бъдеще ? Ама нещо по-реалистично? Оказа се , че щерка ми е единствена от класа , която няма идея какво ще прави. Беше шокирана , че другите знаят....Децата много точно описали какво искат пред Гжата. Например: ще живее в Рим, и ще си купи Мерцедес или поне Веспа Joy , ще отвори салон за красота там, и подобни.... та имат ли ясни цели и посока някаква ? Тя като малка имаше повече идеи, сега Цъ

# 503
Честит празник на наборките и майките им.
За кой знае какви планове все още не мога да говоря. Учи икономическа специалност в професионална гимназия, та това е сигурното, доколкото има сигурно в нашия свят. Поне е опция и професия. Това, което я вълнува от година насам е фотография, не знам колко е подходящо за нея, а и все още само снима и обработва снимки на телефона. , интересно й стана и как правят щампи на тениски и чаши в мола, заяви и, че това иска да работи. Да завърши първо гимназия, пък после ако иска фотография, компютърна графика или полиграфия  да учи и да пробва

# 504
Честит празник , дами!
Категорично никой не знае какво иска да прави Simple Smile живеем си още във фортнайт реалитито и въобще няма светлина в тунела..

# 505
Честит празник, момичета 🌸

# 506
Честит празник на всички момичета!

Когато наборът завърши 4 клас, класната му реши да чете пред нас съчинения на децата по темата: "Как ще живея, като порасна". На момчетата идеите бяха доста семпли и обичайни, напр. "Тате е полицай и аз също ще стана полицай" и "Ще правя компютърни игри". Момичетата обаче направо взривиха стаята. Техните съчинения бяха дълги и добре описани с всички подробности. "Когато стана на 25 години, ще живея в голяма къща с два басейна. Мъжът ми ще е със сини очи и черна коса. Той ще изкарва много пари, а аз ще имам пекарна, но само за удоволствие. За пари няма да работя". Почти никое момиче не мечтаеше изобщо нещо да работи, почти всички описваха живот на принцеси. Сега не знам как е ситуацията, но това го помня до днес и даже се сещам отвреме навреме колко весели са детските мечти. Simple Smile

Наборът като един мъж няма търпение да почне да работи, иска и от сега, ама няма как. За професия - иска да бъде филмов видеооператор. Това поне иска в момента, а за догодина ще видим.

# 507
Моят звездоброец все още иска да брои звезди - иска да става астроном Simple Smile Това си му е от 4ти клас.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 10:22 от sisill

# 508
Братчето на наборката във втори клас имали да нарисуват "Какъв ще стана" и той нарисувал как свири на роял на сцената. Малка подробност - прецака кандидатстването си в музикалното, а в края на първи срок на първи клас учителката му по солфеж и пиано внезапно почина. Така спря да свири. Сега иска да става футболист и геодезист. Хубаво е, че мисли и за друго покрай футбола. Наборката за първи път мисли какво иска да прави за в бъдеще.

# 509
Честит празник, дами!
До седми клас искаше да стане полицай. Сега иска учител. Гледа сериала "По средата" и от него ще учи висше образование, но не в друг град, а в нашия, за да не ходи по общежития и квартири, а мама и тате да са до нея. Та тя има план.

Общи условия

Активация на акаунт