Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 28 037
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Наборът за момента иска да се занимава с философия. Не знае какво точно, освен просто да си философства 😁😁😁. Ще видим докога.

# 511
  • Sofia
Честит празник, дами! Flowers Hibiscus Пожелавам ви всеки ден да е празник за майката и жената.

Дъщеря ми искала да работи работа, която изисква да се облича елегнатно. Това с къщата с басейн и т.н. искала сама да си го постигне. Обича лукса мамината тя.

# 512
  • Варна
Честит празник, дами!
Дъщеря ми когато беше осми клас искаше да става учител. В десети рязко смени желанието и избра коренно различна професия. В момента е втори курс.
Синковците учат в професионални гимназии и си харесват това, което учат. Имат планове да се развиват всеки в неговата си област. Поне за сега.
Но никой от тримата не си е представял, че ще "работи" принц/принцеса. Все пак баща им не е крал. 😁

# 513
  • София
Честит празник, дами! Нека ни карат да се чувстваме кралици всеки ден Kissing Heart

Изобщо не знам накъде ще поемат дЯцата. Дано са щастливи с предстоящите им избори. Flowers Four Leaf Clover

# 514
Честит празник, момичета Simple Smile
У нас по реда си минаха всякакви модерни желания и редки идеи, няма яснота за момента. За неработеща принцеса никой дума не е обелил, тя сама вече иска да работи летата.
Преди няколко години правеше блиц интервюта с близки и роднини с въпросите какъв е искал да стане като малък и какво работи сега, събра интересни истории и тя сама разбра, че има хора, които си намират мястото още на 20 (като баща й) и такива, които до ден днешен не са наясно (като майка й Grinning )

# 515
Честит празник,дами!Бъдете обичани и щастливи!
Моят младеж иска да става машинист на влак и това е от детството  му мечта.За жалост на баща му, който има съвсем други планове за него, ама...Аз бих го подкрепила каквото и да реши:)

# 516
Честит празник, съоткачалки! Попрочитам ви посред нощите, но все не успявам да се разпиша...
Честити да са ни рождениците ( една мама мернах и една наборка). Направо завидях за наборката на Ahoney! Аз все се надявам някое дете да  реши да готви или поне десерти да прави, ама не искат маймуните Smiley Ако такава шоколадова торта направят, ще съм безкрайно щастлива. И за увлечението по К-поп групите малко завиждам. При малката една от приятелките е голяма фенка - и начина на обличане се промени, и постоянно танцува, но моето не прихваща .... Ходи си като торба и си е мъжкарана - все футбол тича да играе.
Sesill, Честито класиране на националния кръг по астрономия и честит имен ден! Вълнуваме се вкъщи много Grinning
Иначе наборът вятър го вее на бял кон. Все не му стига времето и все търчи или закъснява за някъде. Отностно това, какво ще прави - тотално е неориентиран. Знае само, че харесва физика, а от тази година му е интересна и историята Smiley

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 14:12 от jsed

# 517
Честит Тодоров ден на всички именички! Да бъдат горди със своето име и да го прославят по света!

# 518
  • София
Честит празник, момичета! И на имениците честито!
Чета тук, някои набори направили вече избор, други бели коне ги веят.
Аз, като мина през нашия, го заварвам или на стола пред компютъра или на леглото с телефон. Та, доста
 доста бурни ветрове трябва да завеят у тях, белким го отлепят от мебелите.

# 519
  • София
Честит празник, момичета!
Бъдете здрави, щастливи и уважавани!
Виртуално искам да ви почерпя за именния ден на едната ми наборка.
Днес девойките бяха на националния кръг по Френски език, а вчера имаха поздравителен концерт в залата на БАН.
Получиха и доста подаръци, което е похвално, защото така според мен малко или много ги мотивират. Казаха, че са се справили добре според тях, но за мен важното е, че са стигнали до тук.

# 520
Честит празник, момичета! Бъдете все така цветни, чаровни, забавни! Радвам се, че открих тази група пълна с толкова прекрасни жени!
Честито на класиралите се деца!
И да се похваля, че и моето се е класирало за следващия етап на Хипо Blush

# 521
Честит празник, мили дами! Бъдете здрави, щастливи и вдъхновяващи! Честито и на имениците!
Наборката не знае точно каква ще става. Заявила се е за началник, а аз я убеждавам, че не е хубаво това 😁 Летата и тя иска да работи. Представя си се в детски център или учител по тенис или бадминтон на малки деца (но докато стане възможно, си мисля, че ще й мине мерака).
Браво на всички деца-олимпийчета и състезатели по нещо! Дори само това, че имат желание да участват, си е за похвала. Да запазят този дух!

# 522
  • София
Ами ето, значи все имат някаква насока децата. При нас е бланк явно. Даже се чуди как нейни съученички имат планове за , как ще изглежда бъдещ съпруг, колко деца и колко кучета... Joy Извън майтапа, ми че те до 3 год вече трябва да са ориентирани .. Cold Sweat

# 523
# 524
  • София
Честит празник, съоткачалки!

Колата е ясна отдавна. За другото още е рано.

Общи условия

Активация на акаунт