Осмокласници 2024/2025 - тема 6 и втори срок

• 27 068
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, привет! При някой от вас има ли такава скала 80 % верни отговори за оценка среден?🥴Става дума за английски  език....

6: 91.5% - 100%
5: 80.5% - 91.4%
4: 70.5% - 80.4%
3: 59.5% - 70.4%
2: 0% - 59.4%

# 706
То и аз не бях срещала, но явно всяко нещо си има пръв път 🥴

# 707
Наборът си намерил работа. Работата е физическа, на 4 часа през почивните дни. Ще пренася щайги Simple Smile Приляга му, отгледала съм мечок, почти колкото баща си е.

Браво на детето 👍

# 708
А аз започнах да получавам оценки 5.25 на устно изпитване! Да беше тест разбирам, ама на устно как пък е преценено, че не е 5, не е и 5.50, ами 5.25! От кога в шестобалната ни система има и такива четвъртинки?

# 709
А аз започнах да получавам оценки 5.25 на устно изпитване! Да беше тест разбирам, ама на устно как пък е преценено, че не е 5, не е и 5.50, ами 5.25! От кога в шестобалната ни система има и такива четвъртинки?
Интересно....А в нашето училище  устно изпитване  просто ня-ма🤤

# 710
  • София
Кучето спа добре. Явно е изяла боклук на улицата, щото е лакома. Но не е страшно. Днес ще спи и цял ден. Майка й на работа цял ден Joy. Инак по темата горе,  щерката носи все 5.45 на тест. Ножницата до 6-ца е само 1 точка.. Доволна съм, какво да й кажа ..

# 711
  • София
При наборите оценката от едно писмено изпитване по английски език претърпя няколко мутации Joy Доколкото разбрах, класът не бил съгласен с нещо-си, поспорили с преподавателя, той се съгласил и коригирал оценките - явно е нещо свързано с тези скали

# 712
И моята днес се похвали с 5 по ае, устно. Тя на устни се справя, писмените са трудни.

# 713
Момичета, няма дневник, който да позволя оценка 5,25. В дневника е само точна оценка. 5,25 някой дневник може да изчислил прогнозна/ средноаритметична

# 714
  • София
Може да се въведе оценка до стотни в Школо - примерно 5,47. Излиза като цяло число в полето, но като натиснеш с мишката върху оценката, излиза в обяснението със стотните, ако учителят така я е нанесъл. И после Школо смята успеха, отчитайки и стотните.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 20:58 от sanaka

# 715
Момичета, няма дневник, който да позволя оценка 5,25. В дневника е само точна оценка. 5,25 някой дневник може да изчислил прогнозна/ средноаритметична
Аз няма от къде да си го измисля Simple Smile И понеже е единствената ѝ оценка за сега по предмета, срочната също излиза 5.25. Още от първи срок има такива четвъртинки.

# 716
  • София
За да не ви дразнят стотни и други неща, използвайте скапаното НЕИСПУО (аз му викам НЕГОИСКАМ). Там няма нито стотни, нито нищо. Дори не можеш да разбереш кога е написана оценката, пише дата на провеждане на контролното. И уведомленията по имейл идват, когато си поискат и всеки път трябва да преглеждам всичко и да се чудя тази оценка виждала ли съм я или не. А пък въобще няма опция да ти изпраща уведомления за съобщения, отзиви, събития и други такива. Аз ако бях правила този сайт, щеше много да ме е срам.

# 717
  • София
Ahoney 😄😄😄 а аз го наричам НЕУСПЕО. Много ме дразни, толкова дърварски е направено.

# 718
На сайта на МОН са публикували допуснатите до национален по математика, география и лингвистика.

# 719
  • София
Е, при 5.45 на тест, в Школо ни пишат 5ца , поне при нас де. Колкото толкова, пак добре, че тя не е много по ученето. Тази 5ца е добре, има и по -слаби оценки. Аз претенции към учители нямам, въпреки че 5.45 е леко как да кажа....прекалено взискателно. Точно за моята щерка, дано я стимулира за повече ...

Общи условия

Активация на акаунт