Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 723
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Защо чайовете да не са ОК? Освен черния заради кофеина? С предишната ми бременност ми даваха по кафе на ден, чай не сме коментирали.
Благодаря!
Ок са си, аз пиех различни билкови чайове всеки ден след трансфера, защото обичам чай, пия го през деня вместо сок и вода, и нямах никакви проблеми, трансферът беше успешен и бебето е налице.

Ако репродуктивният ти проблем (ако имаш такъв) е свързан с нещо, което се влияе негативно от някоя билка, не пий чай от тази конкретна билка.
Аз казах какви бяха препоръките на моите лекари,не съм имала репродуктивен проблем.Всеки е свободен да прави каквото сметне за добре.

# 76

Според вас изпарителна ли е втората черта,на 6.02 беше трансфера на един 4дневен ембрион,утре ще пусна и кръвен

Виждам я, но не мога да преценя какъв цвят е точно. Чувала/чела съм, че ако е сивкава, е изпарителна. На 12ти ден обаче си мисля, че би трябвало да е по-ярка, но нищо не се знае. Направете си кръвен тест и тогава ще знаете със сигурност. Успех. 🤗🍀

За чайовете - нямам репродуктивни проблеми, но докторът ми забрани всякакви чайове.

# 77
Здравейте, момичета!
Вчера поставих инжекция Овитрел. Има ли смисъл да правя уриниране тест? ЗЕТ беше на 10.02.

# 78
Ники, само кръвен тест може категорично да каже има ли бременност, или не! Успех на теста утре Heart
За чайовете- не се препоръчват, защото някои от тях предизвикват контракции! Затова да не стават грешки- не пийте! Аз като бях бременна, вече след третия месец ми разрешиха лайка и липа.

# 79
Ники 22, при мен се случи по сходен начин. На 7.02 ми беше трансфера . На 10ия ден направих кръвен, резултатът е 220. И реших все пак да направя на 11и ден уринарен, едва се забелязва втората чертичка.

# 80
Здравейте, вече 6 ден корема ме боли все едно ми е дошъл цикъла. Пия ношпа, но се чудя на какво може да се дължи.

# 81
Със свеж трансфер ли сте? Аз бях така и се подувах след нарастване на ЧХГ. Друга възможна причина са контракции или чувствителност на матката след трансфера. От хормоните и всички съпътстващи ги промени, също е възможно. Но не е задължително да е защото наистина ще ви дойде

# 82
Да, Селесте. При теб колко дълго продължи?

Със свеж трансфер ли сте? Аз бях така и се подувах след нарастване на ЧХГ. Друга възможна причина са контракции или чувствителност на матката след трансфера. От хормоните и всички съпътстващи ги промени, също е възможно. Но не е задължително да е защото наистина ще ви дойде

# 83
Здравейте, вече 6 ден корема ме боли все едно ми е дошъл цикъла. Пия ношпа, но се чудя на какво може да се дължи.
Контракции на матката. Предписват Но Шпа в такива случаи. След трансфера тази болка отшумя някъде към петия месец, когато ми изписаха магнезий.

Симптомите при настъпващ цикъл и настъпваща бременност са почти едни и същи.

# 84
От 5ти ден след трансфер до деня на цикъла,всеки ден имах болки ниско долу и отзад,като на цикъл.Нищо не пиех,гледах да търпя.

# 85
Niki22, направи ли кръвен тест?
Аз виждам втора черта!

Според вас изпарителна ли е втората черта,на 6.02 беше трансфера на един 4дневен ембрион,утре ще пусна и кръвен
[/quote]

# 86
Здравейте!
4ти ден съм след трансфер и ми се появи диария което силно ме притесни Sad Чувала съм че се появява запек а при мен стана обратното. На някой друг случвало ли му се е и какъв е бил резултата Simple Smile

# 87
Здравейте!
4ти ден съм след трансфер и ми се появи диария което силно ме притесни Sad Чувала съм че се появява запек а при мен стана обратното. На някой друг случвало ли му се е и какъв е бил резултата Simple Smile
Аз съм с непрекъснат запек след трансфер,до ден днешен,вече почти 21 седмица.Надявах се,че като спра прогестерона ще отшуми,но не.Ходя до тоалетна на 3 дни,единствено със свещички.От утре ще пробвам,препоръчаха ми фибри от хуск.
Нещо да ни сте настинала или от определена храна да е.Не си мислете,че нещо ще повлияе.

# 88
Здравейте момичета, моля ви споделете как минава денят ви докато чакате резултат от теста. Постоянно ли лежите? Какви домакински дейности извършвате? До колко кг вдигате? Аз уж все гледам да лежа, но постоянно ставам я това да оправя, я да сготвя (не съм на работа). Одеве без да се усетя взех и пренесох лаптопа от едната стая в другата, а той тежи 2.5 кг и сега ще полудея от притеснение дали не е много тежко

# 89
Здравейте момичета, моля ви споделете как минава денят ви докато чакате резултат от текста. Постоянно ли лежите? Какви домакински дейности извършвате? До колко кг вдигате? Аз уж все гледам да лежа, но постоянно ставам я това да оправя, я да сготвя (не съм на работа). Одеве без да се усетя взех и пренесох лаптопа от едната стая в другата, а той тежи 2.5 кг и сега ще полудея от притеснение дали не е много тежко
На мен инвитрото ми беше в Турция.Лекарите ми казаха почивка,движение 30 минути на ден,умерено ходене.Това да продължи до прегледа за сак и пулс 7ма седмица.Ставала съм,готвя,някакви дребни неща,но като цяло почивах.Бях и в пълна изолация, защото казаха,че ако има имплантация, дори и малка настинка може да е фатална до 13та седмица,така че с маска само до магазина.Много депресирано и тежко ми беше,да лежа,да не се виждам с никой.Ходенето на прегледи ми беше, като празник,че ще се разсея малко.Вдигане на тежко до 5 кг ми казаха,но аз не смеех.

Общи условия

Активация на акаунт