Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 603
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Въпрос за прогестерона - как трябва да се движи в дните след трансфер? По-точно, тряба ли да нараства? Днес е 6-ти ден след трансфер на 5-дневно ембрионче и от клиниката ми казаха да пусна днес прогестерон. Резултатът е 15 ng/ml, което ми се струва нисък Disappointed

Допълвам се: на 2х25 мг Пролутекс съм и сутринта преди изследването НЕ съм си поставяла сутрешната инжекция, сложих я след него.

# 31
Здравейте, момичета.
Включвам се с един странен въпрос. След неуспешният ми ЗЕТ миналия месец, ми дойде цикъла на 27.01, днес имам бледо кърваво зацапване. За мен е сигнал за цикъл.
Кога ви е идвал цикъла след това, бил ли е в норма, подранявал или закъснявал?
Просто се притеснявам, защото реално цикълът ми трябва да дойде чак някъде на 23.02.

Благодаря на отзовалите се.

# 32
Аз да питам, доктора каза да не се залежавам, но в този студ не е много за разходки щ, та се чудя на йога дали мога да ходя. Вие какво правите след трансфер?

# 33
Аз да питам, доктора каза да не се залежавам, но в този студ не е много за разходки щ, та се чудя на йога дали мога да ходя. Вие какво правите след трансфер?

На мен пък след трансфер и до преглед за сак и пулс ми казваха да почивам ,най -много движение 30 минути на ден.

# 34
Никаква йога! Само леки разходки и без вдигане на тежко!
Head Band

# 35
Аз се залежах след трансфера, почти цялото време (2 седмици до теста) прекарах на дивана. То и нямаше как, болеше ме. Разходки почти не правих, помня една 15-минутка около къщата. Резултатът от действията или бездействията ми след трансфера вече гука тук в креватчето Hug Докторите съветват да не променяш начина си на живот. Ако редовно правиш йога, продължавай си.

# 36
Аз лично го карах по-леко в деня на трансфера. След това, и буквално до 9 дни преди раждането не съм се спряла. Минимум 3хил крачки и си работих (не изисква физически усилия). Аз съм активен човек и няма как седна да лежа. Имах приятна бременност въпреки 40те ми лазаринки и си върнах формата и килограмите изключително бързо, което пък ме караше да се чувствам добре и физически и психически (без да правя диети, само лек спорт)

# 37
А кафето спряхте ли го? На мен доктора ми каза, че мога да пия до две кафета на ден, само да не ям грейпфрут.

# 38
Здравейте! Днес ми е 7 ден след трансфера и за съжаление резултата е отрицателен Sad Знаете ли кога ще мога да направя следващ трансфер? Въжможно ли е веднага от следващия месец?

# 39
Здравейте! Днес ми е 7 ден след трансфера и за съжаление резултата е отрицателен Sad Знаете ли кога ще мога да направя следващ трансфер? Въжможно ли е веднага от следващия месец?

Сигурна ли сте в резултата ,не е ли рано?

# 40
Да, за съжаление съм сигурна. Резултата е 3.6 mIU/ml, което си е кръгла нула. Поставям Прегнил 100 през ден и вероятно тази стойност е точно от него. 7 ден на 5 дневен ембрион не мисля, че е рано изобщо. Имам предишна бременност след инсеминация и тогава кръвен тест на 11 след процедурата, показа стойност над 130.

# 41
Да, за съжаление съм сигурна. Резултата е 3.6 mIU/ml, което си е кръгла нула. Поставям Прегнил 100 през ден и вероятно тази стойност е точно от него. 7 ден на 5 дневен ембрион не мисля, че е рано изобщо. Имам предишна бременност след инсеминация и тогава кръвен тест на 11 след процедурата, показа стойност над 130.

Много съжалявам, ако имате нужда от подкрепа или просто да поговорите може да ми пишете.

# 42

Да възможно е стига всичко да е наред.

# 43
Здравейте. Не знам дали е за тук въпроса ми, но съм много притеснена и не знаех къде да го добавя.
Предстои ми пункция на фоликули за първи път, във вторник, на ЕЦ.
Доктора и сестрите много бързо ми назначиха изследвания в петък, дадоха ми допълнително инжекции за събота и неделя и ми казаха 8:30 вторник да бъда готова за пункцията.
Да, но. Изследванията, които излезнаха след разговора с тях имат отклонения

Това което четох е, че може да е инфекция с хеп Б.
Преди 2 седмици пусках ПКК и тогава бяха без отклонения.
На регистратура никой не вдига.
Не знам какво да предприема. Имам още една инжекция Цетрортид и вечерта Овитрел за таймиране.
Сега не знам изобщо ще се състои ли пункцията, напразно ли взимах тези хормони и какво ми е..
Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно или може да ме насочи за спешни действия ще съм благодарна.

# 44
Здравейте. Не знам дали е за тук въпроса ми, но съм много притеснена и не знаех къде да го добавя.
Предстои ми пункция на фоликули за първи път, във вторник, на ЕЦ.
Доктора и сестрите много бързо ми назначиха изследвания в петък, дадоха ми допълнително инжекции за събота и неделя и ми казаха 8:30 вторник да бъда готова за пункцията.
Да, но. Изследванията, които излезнаха след разговора с тях имат отклонения

Това което четох е, че може да е инфекция с хеп Б.
Преди 2 седмици пусках ПКК и тогава бяха без отклонения.
На регистратура никой не вдига.
Не знам какво да предприема. Имам още една инжекция Цетрортид и вечерта Овитрел за таймиране.
Сега не знам изобщо ще се състои ли пункцията, напразно ли взимах тези хормони и какво ми е..
Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно или може да ме насочи за спешни действия ще съм благодарна.

Според мен не се притеснявай. Това което аз знам, и ми беше казвано, е че може да има завишени стойности и не винаги означава активна инфекция. Все пак е задължително да говориш с лекаря си.

Също така питах и най-добрия ми приятел Chat GPT, ето какво има да каже:

От прегледа на кръвните изследвания виждам няколко отклонения:
   1.   Повишени лимфоцити (LYM%) – 47% (реф. 20-40%)
   •   Това може да е свързано с вирусна инфекция, възстановяване след инфекция или хроничен възпалителен процес.
   2.   Повишена средна концентрация на хемоглобин в еритроцитите (MCH – 32.4 pg, реф. 26.5-32)
   •   Обикновено не е сериозен проблем, но може да се свързва с лека форма на макроцитна анемия.
   3.   Ниска скорост на утаяване на еритроцитите (ESR – 1 mm/h, реф. 2-25)
   •   По-ниска стойност рядко има клинично значение.
   4.   Anti-HBc Total – 1.74 U/ml (>1.0 = положителен)
   •   Това означава, че в миналото е имало контакт с вируса на хепатит B, но не е задължително активна инфекция. Важно е да се консултирате с лекар за тълкуване и евентуални допълнителни изследвания (HBsAg, HBV-DNA).

Останалите стойности като хемоглобин (HGB), хематокрит (HCT), тромбоцити (PLT) и глюкоза изглеждат в норма.

Общи условия

Активация на акаунт