Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 935
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Генетични аномалии може да настъпят винаги, независимо от възрастта или материала. ПИД също не е 100% гаранция, тъй като се обхващат конкретни генетични аномалии, а не всички възможни.

# 421
  • София
Еее това вече направо е отчайващо.... !!! Все се надявах, че има варианти с които да се избегнат.....

# 422
То няма как да се избегнат напълно - има адски много гени и неща, които могат да се объркат и това не важи само за инвитрото, ами и за естественото забременяване. Разбира се може да се намали вероятността за аномалии с ПИД, но няма как да се избегне на 100%.

# 423
  • София
Да, разбирам ви много добре.... права сте ! Аз лятото правих ПИД и затова питам, защото след него ембрионите отпаднаха , не бяха ок генетично, все пак съм на 43, и не съм изненадана, но сега при следващ опит с ДЯ мислех, че нещо може да се промени.... но явно пак остава риска....

# 424
Момичета след трансфера дават ли болничен ???

# 425
Записвам се със свеж трансфер на едно много добро 5дневно ембрионче!😊
Искам да попитам , 6дни след ЕТ ще покаже ли ЧХГ ? И колко време бяхте в легнало положение освен в деня на трансфера, мен вече кръста ме боли 😄 Мога ли да се върна на работа, не е тежка , но седя изправена в повечето случай? Спазвате ли някакви диети ?

# 426
Момичета след трансфера дават ли болничен ???
да 14дни

# 427
Явно зависи къде сте, LoveDogs къде ти дадоха толкова? На мен ми казаха макс 7 дни.

Ами аз първия и втория ден лежах повече

# 428
Veli86, в Надежда дават 15 дни. Може и 14 да бяха, по мой спомен са 15.

# 429
Ясно, аз също исках 10 да взема поне до тест, но в Щерев дават макс 7. Таааа не знам до теста сигурно или от личната или отпуск ще пусна.

# 430
Има закон по КТ ,при който ни се полагат 20 дни отпуск при Ин витро лечение. Може да се използва от деня на пункцията и е само за свеж трансфер. Ако не е тайна от работодателя ви.

# 431
Здравейте, момичета. Трансфера ми на 3 дневни беше на 10.03. Днес вече не ме свърта. Дали ако отида сега да се боцна вече би отчело нещо в кръвта?

# 432
cvettinkataa,
Бих посъветвала да се изчакат още ден- два. Чхг тепърва навлиза в кръвта ако е имало имплантация.

# 433
Аз съм със ЗЕТ. Значи няма как да се възползвам от този отпуск.
Аз си правих Престо тест преди малко, отрицателен.
5 ден след трансфер на 2 5 дневни. Като чета в reddit, че на 4, 5 ден им излизат черти и се сдухвам яко.
От вчера съм с доста силни менструални болки. Кръста съшо започна да ме боли
Някой друг нетърпелив като мен?

# 434
veli86
Чхг след трансфер на 5/6/7 дневни би трябвало да навлиза в кръвта дни 6+ . На предния ни СЕТ пиклив тест ми отчете на ден 6 с много бледа втора черта, на ден 5 беше отрицателен. Кръста беше заболял и мен на ден 5-6 някъде . На ден осми чхг беше 48, но не се удвои и приключихме с биохимична .

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 10:46 от •MERA•

Общи условия

Активация на акаунт