Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 904
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Ама как на Тея жени в reddit им излиза черта на 4,5 ден , не знам. Явно в Щатите тестовете са някакви други, нз.

Много ме боли, пих нош па. Лежа си.

Ти всъщност сега след трансфер ли си?

# 436
veli86
Да, сега съм в чакането след ЗЕТ на 6 дневен. Утре ще пускам кръвен направо ( ден осми).

# 437
Леле, страхотно въздържание имаш! Ще ти стискам палци утре да се похвалиш! Имаш ли някакви симптоми, болежки?

# 438
veli86
Това ми е трети трансфер, минала съм по пътя на раното препикаване на безброй тестове . В един момент осъзнах , че това е излишен стрес и те така. Никакви симптоми и болежки не мога да отчета към днешният ден. На предишните трансфери имах всички симптоми , които можеш да си представиш и завършиха неуспешно .

# 439
Стискам палци утре да се похвалиш MERA и да ни повлечеш крак! Flowers Four Leaf Clover

# 440
Аз досега при предните 2 трансфера не съм правила пикливи тестове. Сега и при този мисля да изчакам. Обикновено не издържам до 10 ден и на 8 ми някъде пускам кръвен.
Успех на всички Simple Smile поне ви остава по-малко чакане Wink

# 441
Благодаря veli86 и аз ви стискам палци 🍀🍀🍀чакащи момичета 🤞🤞🤞.
И аз дочаквам за кръвен до осмия ден anonymous18.

Четох една статистика , че повече споделяния на симптоми е имало при свежи трансфери.

# 442
Благодаря MERA!
Flowers Four Leaf Clover
Успех, момичета!

# 443
Аз съм със ЗЕТ. Значи няма как да се възползвам от този отпуск.
Аз си правих Престо тест преди малко, отрицателен.
5 ден след трансфер на 2 5 дневни. Като чета в reddit, че на 4, 5 ден им излизат черти и се сдухвам яко.
От вчера съм с доста силни менструални болки. Кръста съшо започна да ме боли
Някой друг нетърпелив като мен?
Добре,моля ви,някой ще ми даде ли адекватно обяснение,защо си го причиняване?Как на 5ти ден пиклив тест,то започва да навлиза минимум от 6 ден в кръвта?Какво очаквате да видите и защо излишно се стресирате?Недейте,мили момичета,не си влошавайте излишно нещата,сега на 100 процента стоите отчаяна.Успокойте се,нищо не се знае още.

# 444
Надежда, нетърпение, нервност, притеснение. Знам, че не трябва, но...

# 445
Надежда, нетърпение, нервност, притеснение. Знам, че не трябва, но...
Аз направих кръвен на 12ти ден,от 6ти ден с непрекъснати болки,като на цикъл...кой трансфер ви е под ред и къде го правихте?

# 446
В такъв уязвим етап от живота ни не мисля, че някой дължи обяснения. Някои са по-нетърпеливи , други - не. Някои си чакат чинно до официалният ден за тестване, други не успяват. Писали сме милиони пъти през годините ,но всеки има индивидуален праг на търпение .

# 447
Съгласна съм с MERA. Същевремнно за мен беше полезно да се самоконтролирам и да занимавам съзнанието си с други неща. Положителния тест е само началото на редица притеснения - ще се види ли сак, ще се чуе ли сърце, нормални ли са симптомите/ неразположенията, всичко наред ли с бебето, всички органи ли функционират Ок, кога ли ще излезе теста от БХС или пренаталния тест, здраво ли е бебето ми, расте ли с добри темпове, Ок ли в кръвоснабдяването, добри ли са тоновете, имам ли контракции и тн и тн. Аз за себе си избрах да работя, да бъда заета, да се срещам с хора, да се движа, да пътувам и да се забавлявам.. така бременноста беше приятно изживяване, не непрекъснат стрес..

# 448
Ох, колко пъти ще се води този разговор и ще се иска обяснение? Всеки прави това, което го успокоява в това безкрайно чакане, няма правилно и грешно. Аз пак казвам - мен ме напряга ранното тестване, но има момичета, които и бледа черта им дава надежда и напълно го разбирам. И е абсолютно невярно, че не може да отчете преди 6ти ден - има не един такъв случай. Не казвам, че винаги отчита, казвам че е възможно, ако имплантацията е била по-рано.

# 449
Съгласна съм с MERA. Същевремнно за мен беше полезно да се самоконтролирам и да занимавам съзнанието си с други неща. Положителния тест е само началото на редица притеснения - ще се види ли сак, ще се чуе ли сърце, нормални ли са симптомите/ неразположенията, всичко наред ли с бебето, всички органи ли функционират Ок, кога ли ще излезе теста от БХС или пренаталния тест, здраво ли е бебето ми, расте ли с добри темпове, Ок ли в кръвоснабдяването, добри ли са тоновете, имам ли контракции и тн и тн. Аз за себе си избрах да работя, да бъда заета, да се срещам с хора, да се движа, да пътувам и да се забавлявам.. така бременноста беше приятно изживяване, не непрекъснат стрес..
Блазе ви,не всеки обаче има този късмет и аз се надявах да работя и знаех,че ще е по-добре,но не..за съжаление не става.Опитвам се да чета книги,да разглеждам покупки,нещо да правя,иначе ще откача.

Общи условия

Активация на акаунт