Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 899
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, всеки прави, каквото чувства добре. Дали ще чете по форуми, ще се вглежда в себе си, ще препишква тестове, ще се боцка през ден, ще мисли, ще работи или ще пътува. Всеки човек е индивидуален и има право да изживява тези емоции, които ни се натрупват, по своя си начин.
Тук сме, за да споделяме и да си говорим, да не се чувстваме сами!
Подкрепяйте се!

# 451
Момичета, всеки прави, каквото чувства добре. Дали ще чете по форуми, ще се вглежда в себе си, ще препишква тестове, ще се боцка през ден, ще мисли, ще работи или ще пътува. Всеки човек е индивидуален и има право да изживява тези емоции, които ни се натрупват, по своя си начин.
Тук сме, за да споделяме и да си говорим, да не се чувстваме сами!
Подкрепяйте се!
Аз не ви нападам,в никакъв случай нямам за цел да ви  огорчавам,знаейки колко сте уплашена,просто се опитвам да ви разбера и ако мога да ви помогна да си спестите огорчението.Но,сте права,всеки избира различни неща,извинявам се,ако сте се почувствали нападната и имайте вяра!

# 452
Относно това дали да сме заети или не по време на бременност...Понякога не е избора в нашите ръце ! 
- Ако цената е да лежа и да пър*я , само WC и за кратко сядане, за да се храня...плащам я. Да не дава Господ такива рискови бременности на никоя от нас. Но случаи всякакви и най вече живи и здрави родени бебета. Това е крайната цел 🙏

# 453
Всичко е наред petyapetrova1996. Не съм го почувствала като нападка!
Знам, че емоционално е много напрягащо това тестване.
Наистина на някои жени се налага само да лежат, но ако това е цената, ще я платим!

# 454
Всичко е наред petyapetrova1996. Не съм го почувствала като нападка!
Знам, че емоционално е много напрягащо това тестване.
Наистина на някои жени се налага само да лежат, но ако това е цената, ще я платим!
Еми при мен какво да ви кажа,казаха след трансфер лежане по 30 минути на ден движение и пълна изолация, без контакт с никакви хора,ако се хване и една настинка ще е фатална.Изолацията представляваше до 13 седмица,да отида в друг град при майка си,че мъжа ми работи с 40 човека и нон стоп имат болни и с ковид..от трансфера на 15 октомври се видях с него на 4ти януари,празници Коледни,двете самички. Първи прегледи пак сами.Аз съм с тежка инсулинова резистентност и в 11та седмица още гестационния диабет беше факт,диета,лекарства,Бутах я.На втора фетална,казват повишени околоплодни води,изпратиха ме в София за електрокардиография,за порок на сърцето.Бебето е добре,но още по строг режим.Казаха,мехура тежи,има опасност от преждевременно раждане да се пукне и отгоре на всичко натиска матката и я разтяга и има контракции,съответно ме вкараха пак да лежа.По 6 пъти на ден меря кръвна захар...кво да ви кажа..Хич не е лесно,в 25та седмица съм,поплаквам често,но малката мишчица вътре ме кара да стискам зъби и да се надявам,че ще добутам до края.

# 455
Всичко ще си е заслужавало!

# 456
Аз си чакам цикъла, мъчително минават тези дни момичета , не мога само да разбера  защо като ми дойде този месец цикъл да речем на 21 март и свърши на 27 например  , защо няма да ме викнат на преглед да речем на 3 или 4 Април да пуснем пак изследвания за прогестерона .
Лекарката ми каза че след цикъла Април месец ще ме викне на преглед да изследваме прогестерона. Няма ли шанс след цикъла Март месец нивата на прогестерона да са в норми .

# 457
Всичко ще си е заслужавало!
Силно се надявам! И на вас искрено ви пожелавам да ви се случи,не губете вяра,нека скоро всяка мама тук се похвали,посипвам ви с розов прашец.

# 458
ню лайф Пловдив дават болничен 14дни до теста и ако в положителен го удължават.

# 459
Аз на 5-ти ден след трансфера като направих теста беше отрицателен, а на следващия вече се виждаше втора бледа и така всеки ден ставаше все по-ярка. Потвърди се бременност и с кръвния. Все още не знам къде се намирам и не мога да повярвам. Утре съм и на първия преглед, все още ми е притеснено. Стискам палци на всички дами да се похвалите и правете това, което ви успокоява. ☘☘☘

# 460
Петя Петрова, напълно разбирам какво ти е. Изолацията е най-тежка. Не, че следенето и боцкането е леко, напротив. За съжаление и на мен ми се налага лежане по цял ден. Виждам се с много малко хора и с които знам, че няма да ме излъжат, че са здрави.
Относно ранните тестове, вече съм си казвала позицията. Но се замислих, защо на едни показва положителен по-рано от други, след като има определени дни кога ЧХГ навлиза в кръвта. Единственото обяснени, което ми хрумна, че при едни овитрела се изчиства по-бързо, отколкото при други. Но е само предположение. Друга причина е, че си поставят ЧХГ инжекция след трансфера.
Другият въпрос е, възможна ли е по-ранна имплантация и ЧХГ да навлиза по-рано? Нали има определени стъпки, които ембриона да извърви преди имплантация и преди ЧХГ да започне да навлиза в кръвта?
Вели, всичко ще е наред, пусни си кръвен направо на 7-ми или 8-ми ден. Уринарните не са 100 процента сигурни.
Мера, желая ти успех този път.

Относно болничните, някой питаше. Аз знам, че след пункция или след свеж трансфер ти се полагат 20 дни болничен максимум. След ЗЕТ може би е 14 дни, до дата на тест.

Честито, Vity! Пожелавам ти всичко да е наред!

# 461
На 7ми ден кръвния ще отчете ли вярно?

И аз се чудя това с тестовете как на едни им показва на 4,5 ден на други-не.

# 462
Ние ще се тестваме с уринарен на шести ден. Нетърпеливи сме и каквото и да е, искаме да знаем. И с първото бебе така направихме и това си работи за нас, по-ок ни е така Grinning

# 463
А датата на трансфера е 0, нали?

# 464
Вели, според мен ще отчете и на 7-ми ден. Поне ще знаеш има ли имплантация, после на 9-ти ден ще проследиш пак ЧХГ.

Според мен е 1-ви ден, но някои казват, че е 0. На мен от клиниката са ми казвали, ако е до обяд трансфера, се брои за 1-ви ден, ако е следобед се брои за нулев ден. Възможно е точно оттам да идва разликата с дните за тестовете.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 15:51 от miki8713

Общи условия

Активация на акаунт