Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 893
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Денят на трансфера се брои за нулев. При някои отчита по-рано защото имплантацията настъпва по-рано. Аз се водя по тези графики:

# 466
И аз знам че деня на трансфера не се брои. Също си мисля че при мен показа на 6-ти ден понеже бях с 5 дневни снежинки

# 467
Ох, сега се сещам, че това се отнасяше за пункцията, не за трансфера. Значи деня на трансфера е 0.
Мера, много хубава и нагледна схема.

# 468
Чакайте, че тъкмо се изприщих, че щом 1 ден на трансфера, днес е 6ти и теста си е отрицателен. Утре дали да правя пак уринарен ? Този път трябва с първа урина. Какво да кажа, намирам се на работа хаха. Може би направо на 7ми ден ще отида на кръвен...

# 469
Има ги и в заглавния пост тези схеми Wink
Благодаря, за което mera, беше ги споделила в някоя тема и реших, че е добра идея да ги добавя.
Деня на трансфера си е винаги 0. Иначе защо на някой показва, а на други не: аз предполагам че първо има значение ЧХГ-то. Виждаме колко може да варира при различните жени и от бременност до бременност на един и същ ден. Ако една жена на 6ти ден има 25, а друга 70, нормално е тази с по-високото да има положителен тест, а другата не. Второто важно е стадия на ембриона. Ако е започнал излюпване е нормално да се имплантира по-рано, а ако е бавен бластоцист по-късно, защото трябва да навакса развитие. Вероятно дали има приложен асистиран хетчинг също е от значение.

# 470
Моя грешка, извинявам се!

# 471
2402 много полезна информация! Благодаря

# 472
Много правилно го каза 2402. ЧХГ при всяка жена е различно. Познавам жени бременни с близнаци, които имат ЧХГ по-ниско от жени само с едно бебе. Това си е до организъм. съответно колкото е по-високо ЧХГ, толкова е по-голям шанса теста да покаже по-рано, но това не значи че има нещо нередно. Ама такива екстремности да се правят тестове на 4-ти ден....ми то на 4-ти ден реално още няма имплантация. Първо трябва да се имплантира, после още два дни да навлезе ЧХГ в кръвта, някои пък тестове не са толкова чувствителни и може да не хванат ЧХГ. Така че тестове след 7-8 ден ( на 5-дневен)

# 473

Момичета, според мен няма шанс да се случат нещата....днес не издържах 8ми ден ми е от трансфер на 3 дневни ембриони. Прогестерона също според мен е зле, на циклогест 3по1 съм и пролутекс 0.25 по 1 на ден. В деня на трансфера беше 19 прогестерона. Да отписвам ли целия опит изобщо?

# 474
На 1 стр пише, че с 3 дневни започва чхг да навлиза в кръвта на 8ми ден. Не знам, нека другите момичета кажат, които имат опит

# 475
Очаквах ЧХГ да е отрицателен, защото е рано.  Но прогестерона ме изуми .... много е нисък

# 476
В каква мерна единица е прогестеронът?

# 477
ng/ml

# 478
ng/ml

Не е много нисък прогестерона .А за ЧХГ -то , трансфер на 3 дневни , мисля че от днес нататък би трябвало да навлиза в кръвта.

# 479

А колко беше в деня на трансфера?
В деня на трансфера беше 19.51  ng/ml

Общи условия

Активация на акаунт