Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 888
  • 750
  •   2
Отговори
# 480
cvettinkataa,
Да, видях, че си писала и въпреки това не мисля, че е много нисък прогестерона . Бих те посъветвала да повториш теста след два-три дни.

# 481
cvettinkataa,
Да, видях, че си писала и въпреки това не мисля, че е много нисък прогестерона . Бих те посъветвала да повториш теста след два-три дни.
Датата която ми дадоха от клиниката е 19.03. Тоест утре. Ще повторя пак теста, просто разочарованието в момента ми е огромно.  Как е възможно да приемам толкова много прогестерон, а той да е паднал Sad . Това ми е второ ин витро, миналия път поне имах имплантация. Не знам вече накъде да поема...но надеждата умира последна. Иначе имам болки ниско долу от вчера като за преди цикъл.

# 482
cvettinkataa,
Разбирам разочарованието и ти съчувствам от сърце , но не бързай да го отписваш опита. Първият ни трансфер беше на тридневен и денят за теста беше 12 - ти.

# 483
Да, на 11-ти или 12-ти ден, за три дневни по принцип казват от клиниката. Моето беше 3 дневно и ми бяха казали на 12-ти ден тест. Ама не помня дали броях или не деня на трансфера. Рано е на 8-ми ден. Не знам защо от клиниката са ти казали на 9-ти ден да правиш тест. Може би искат да видят дали има имплантация.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 19:13 от miki8713

# 484
cvettinkataa,
Датата която ми дадоха от клиниката е 19.03. Тоест утре. Ще повторя пак теста, просто разочарованието в момента ми е огромно.  Как е възможно да приемам толкова много прогестерон, а той да е паднал Sad . Това ми е второ ин витро, миналия път поне имах имплантация. Не знам вече накъде да поема...но надеждата умира последна. Иначе имам болки ниско долу от вчера като за преди цикъл.
И мен ми е чудно,датата за тест ми беше на 12тия ден,но на 5 дневен.

# 485
Здравейте, момичета. След първи и неуспешен СЕТ на 2 3дневни, се чудя и си анализирам. Правейки следващи опити, променяте ли нещо в стимулация, в поддържащата терапия?
Как процедират вашите доктори? Пускат ли всички възможни изследвания наведнъж или ви казват, да опитаме без това и ако не стане, ще го направим. Моят действа поетапно и бавно, което от една страна е ок, но от друга имам чувството, че това е губене на време и възможности. Аз съм на 40 и с почти изчерпан ЯР. Не съм сигурна дали този подход е подходящ в моя случай. Вие напълно ли се доверявате? Знам че всичко е индивидуално, просто ми се иска да споделя и чуя мнения.

# 486
Лично според мене при неуспех трябва да се търси причината, много по-добре е да се назначат допълнителни изследвания и чак тогава да се прави трансфер.

# 487
Luckyyy1322, моят доктор променя терапията при неуспех. Според мен е задължително.
Имах неуспешна инсеминация, след нея ми засили стимулацията със същия препарат. След втората неуспешна инсеминация поисках ин витро, и той смени препарата, въпреки, че с първия може да се прави стимулация и за ин витро. Явно е видял, че тялото ми много не реагира на първия, не знам. Ин витрото беше успешно.

Имам приятелки, които правят вече няколко неуспешни инсеминации при един доктор, и всеки път е без стимулация Thinking Така че следете дали терапията или липсата на такава отговарят на нуждите ви Hug

# 488
На мен първия ми трансфер беше с естрофем, приемах и медрол.
Този е на естествен цикъл, имах надраскване (LEI), нямам медрол. Тоест има промяна, но аз смених и лекаря.

Да ви кажа, вчера цял ден ме боля корем, кръст, имах боцкания е матката. Гърдите ми ги чувствам тежки, все едно минават някакви тръпчици по тях и при допир болят леко...но, тест на 6ти ден с първа урина-негативен. Знам, че сигурно тези симптоми са от прогестерона, но аз съм на Пролутекс 5 дни преди трансфера и чак вчера се появиха тези усещания в гърдите. Може би се е натрупал е орагизма, знам ли. Утре ще пусна кръвен тест на 7ми ден и ако е негативен си отивам на работа, защото това чакане и неизвестност ме побъркват.

# 489
Момичета, на 17.03 имах СЕТ
Нормално ли е да имаме по-висока базална темп? Сега премерих температурата и е 36.9-37•

# 490
Да, нормално е и е от прогестерона. Същото се случва и след овулация например - прогестерона се покачва и от там БТ също. Докато приемаш прогестерон ще е такава, ако има бременност дълго време ще е висока и след спирането на прогестерона.

# 491
Моят опит е отново неуспешен. Днес ми казаха да спирам терапията. Уж перфектни ембриони, перфектни хормони, правих вливка октагам, нищо нямаше да се обърка....а теста отново е отрицателен. 9ти ден след трансфер на 3 дневни  с перфектно качество, както ги нарече доктора тогава. Объркана съм, съкрушена съм, не знам вече накъде да поема и какво да направя. Резултатът от ЧХГ е 0.39, питах доктора не е ли рано 9ти ден, но ми каза че по новите стандарти това било датата за тест. Дайте ми малко кураж, момичета Sad

# 492
И моят тест е отрицателен. Нямало е и имплантация. Трети трансфер ни беше.

# 493
Момичета, толкова съжалявам! Поплачете си и вдигайте главите, бебета ще има, когато трябва!
Винаги си казвам следното: Не знаеш какво печелиш, когато губиш!
Прегръщам ви!

# 494
Много Много съжалявам. В същата ситуация съм и абсолютно разбирам болката...... дано пък скоро и на нас да ни се усмихне късмета най-после. Имам болки ниско долу, до колко ли време ще ми дойде според вас?

Общи условия

Активация на акаунт