Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 870
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Мили момичета,не губете вяра,всяка една от вас ще гушне своето детенце,просто всеки с времето си.5 години плаках,лекари,самосъжаление,огчаяние,просто нещата се случват когато трябва.Бяхме с единичко ембрионче с не много добро качество,но просто си е било нашето детенце.Така че,силно ви прегръщам,всяка скоро да се похвали.

# 496
Ние шеста година се мъчим, и ембриони не ни останаха. Само като си помисля, че трябва всичко отначало ми призлява.
Успех на чакащите момичета, в темата има нужда някой да повлече с положителен тест 🍀

# 497
Съжалявам за отрицателните тестове, момичета!

# 498
cvettinkataa, от кога имаш такива болки като че ще ти идва?

MERA, ние сме 3 години така и знам колко е изтощително! Успех Flowers Four Leaf Clover

# 499
Ние шеста година се мъчим, и ембриони не ни останаха. Само като си помисля, че трябва всичко отначало ми призлява.
Успех на чакащите момичета, в темата има нужда някой да повлече с положителен тест 🍀
Ние сме с едно инвитро, първи трансфер свеж,просто нямаха много качество и останахме с единичко, но явно нашето.

# 500
cvettinkataa, от кога имаш такива болки като че ще ти идва
Болките са ми от 3 дни някъде. Дори мислех, че е имплантация.  Уви, теста показва друго.

MERA, ние сме 3 години така и знам колко е изтощително! Успех Flowers Four Leaf Clover

# 501
съжалявам Sad и на мен сега ми е трети трансфер, но не му се надявам много Sad

# 502
Съжалявам MERA, Cvettinkataa за резултатите до тук. Ще стане! Рано или късно, трябва да стане!

Записвам се и аз с отчет, на 8ми ден след 5-дневен ЗЕТ, ПИД-нат (последен от два ин витро опита), ЧХГ 16, прогестерона двойно надолу спрямо датата на трансфера, беше 22, днес е 11.
Миналия месец бях със СЕТ, завърши с биохимична, буквално същите стойности като тези сега в същия 8ми ден. сега или сме със същия сценарий или тихата ми надежда е да съм ударила момента със късна имплантация и все още ще се надявам идните 2 дни.

Мен лично не ЧХГ-то толкова ми влияе с тъпия прогестерон….. дали взимаш достатъчно добавки… аз съм само на един Циклогест и това е. Чета момичета да и на инжекционен, но на мен не ми изписват…..

Така де, след два дни ще се отчета отново.

# 503
Alira,
Това клиника в България ли е? Дано да е късна имплантация . При нашия СЕТ, който също завърши с биохимична ЧХГ на 8-ми ден беше 46, но по-важно е кога е настъпила имплантацията и да се удвоява чхг-то.

Ох, много е тежко така като се натрупат няколко неуспешни трансфера. Губя вече вяра и надежда…

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 17:01 от •MERA•

# 504
MERA и аз съм била на един циклогест 400мг. ( Сутрин и вечер )... В деня на трансфер лекаря преценява дали е необходимо. На единия ми добавиха инжекция понеже беше нисък.
Alira не си единствена само на циклогест, а дали е трябвало в твоя случай още прогестерон не зная ...

Просто понякога тези поредни загуби , които ни се случват на тези от нас .... Все се лутаме , чудим аз ли нещо не направих ...те ли нещо не направиха ( докторите ) или така е било писано.

# 505
МЕРА, вашите ембриони имат ли ПИД и с какъв фактор сте? Проверихте ли как е имунологията?

# 506
Miracle, да, точно така е както го казваш. Седиш и се чудиш… но аз и по разни клипчета го гледах, че прогестерона тръгне ли да си пада, защото няма адекватна имплантация, ако щеш и всичкия прогестерон на света да изпиеш, пак ще си падне.

MERA, да, в България. Не съм недоволна от клиниката, просто си ти човърка в мозъка направил ли си всичко!

# 507
Да разбирам , извинявам се ако звуча неадекватно . Днес съм кълбо от напрежение и нерви.
Salsera
Нямаха  ПИД нашите ембриони, не ни е предлагано изобщо. От сутринта се опитвам да се свържа с доктора или поне ембриолог от клиниката да обсъдим какво може да направим от тук нататък.

И на мен ми беше интересно как прогестерона пада, въпреки че сме на изкуствен такъв и го приемаме редовно. Отговорът беше , че ако няма имплантация - прогествронът може да се задържи висок, но ако има имплантация и ембрионът не се развива както трябва - организмът разпознава, че бременността няма да я бъде и започва да чисти прогестерона още преди да сме го спрели.
При биохимичната ни така разбрах , че няма да я бъде бременноста , въпреки че чхг растеше (по малко) , прогестеронът падаше.

Дано да има удвояване  при теб Alira.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 17:03 от •MERA•

# 508
Alira, стискам палци ЧХГ да започне да се удвоява и да се похвалиш други ден!
Колкото до прогестерона, аз съм на 1 инжекция пролутекс преди трансфера и след него 1 инжекция Пролутекс сутрин, 2*1 утрогестан и 3*1 Дуфастон. Пък дали ще има ефект, нз. По принцип съм с ендометриоза и може би за това повече препарати има, тъй като заради нея прогестерона често пада рязко. Така съм чувала.

Annonymous 18, на теб кога то е теста?

# 509
  • София
Момичета,

Вие със собствени клетки или със ДЯ правихте трансферите ? На мен ми предложиха ПИД, заради възрастта- 43г, но след него отпаднаха ембрионите....Имам още 5 кл. , но съм скептична дали да ги оплождам....а напоследък дори и клетки не може да извадим...

Общи условия

Активация на акаунт