Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 736
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета, отдавна ви следя и се успокоявам с вашите +тестове. Вдъхвате ми надежда, че слънцето ще изгрее и на моята улица ❤️
Днес ми е 7-ми ден след ЗЕТ на 3 бластоцистчета ☺️, и буквално вече не издържам. Сутринта реших да си направя пиклив тест. Знам, че е твърде рано но...
Имах Престо под ръка и показа мноого бледа втора черта. Обаче мненията за марката не са никак добри понеже често показвали изпарителна бледа. После реших да направя и един ову тест, понеже бях чела, че и той можел да хване бременност 🤣🙈
Нали знаете, удавник и за сламка се хваща 🙈
И той показа бледа розова чертичка.
Как мислите, възможно ли е? Някъде четох, че ЛХ и ЧХГ били сходни като структура.
Ако днес не превъртя играта, значи никога няма да ми се случи.
Утре отивам на кръвен та каквото ще да става 😁❤️

# 541
Аз съм в Щерев и имам номер за директна връзка от преди първата ми стимулация, за да пиша във вайбър като ми дойде Ц и да ми каже кога да ида на преглед. За почти 1 година съм писала няколко пъти, включително събота и неделя, и ми отговаря сравнително бързо (в деня). Преди да имам номер един път исках да се свържа с лекаря си (не беше за преглед, а с въпрос по изследвания или препарати, не помня точно) - звъннах на регистратура през деня и ми се обади май на следващата вечер.

в Щерев. От там винаги, по принцип, връщат обаждане до края на деня. На мен даже моята лекарка за трансфера ми звънна (за да ми каже точен час) без да я търся, както се бяхме разбрали. Но там лекарите не си дават личните номера.

# 542
Момичета 2.52 до стойност (под 1 за небременни). На 7ми ден. Много ниско...

На мен на два 5 дневни СЕТ при биохимичната на 8-ми ден чхг ми беше 46. Дали има вероятност да е късна имплантация при теб?

# 543
Едва ли. Много ниско ми се вижда. А и всички симптоми от вчера ми изчезнаха.

# 544
Едва ли. Много ниско ми се вижда. А и всички симптоми от вчера ми изчезнаха.

Имате ли останали ембриончета?

# 545
Shnici, тихичко честито 🌸 И аз на 7ми ден имах бледа чертичка на теста, и чертичката вече е бебе Hug

# 546
MERA, нямаме останали. Това беше последния шанс от стимулацията ми.

# 547
Днес ми е седми ден след ЗЕТ на две три дневни ембриончета . Днес трябва да сложа овитрел и понеже трябва да чакам още 7 за тест след инжекцията ,пуснах чхг ,след три положителни уринарни теста . Вчера на 6 ден беше 6,83,а днес е 6,26 … Тоест спада. Най-вероятно е остатъчно от овитрела на 13.03 . Има ли смисъл да слагам днес отново овитрел ,пролутеск ,фраксипарин,пия и естрофем ,еутирокс ,но шпа ,преднизолон кортико,бромокриптин ,витамини … Дали има смисъл да се тровя с всичко това имайки предвид ,че стойностите спадат

# 548
Shnici, тихичко честито 🌸 И аз на 7ми ден имах бледа чертичка на теста, и чертичката вече е бебе Hug
Благодаря ти! 🤗 Проблема е, че теста е Престо и толкова бледа, едва доловима чертичка може да е изпарителна 😓
Но утре ще пусна кръвен и ще се разбере 🙂

# 549
Здравейте, докато чаках времето за теста изчетох доста от темите. Та питането ми е следното: Направихме трансфер на 2 5 дневни бластоциста. На 8 ден имах розово зацапване и си пуснах кръвен тест беше 31. Прогестерона беше 9 и веднага започнах пролутекс сутрин и вечер по една заедно с циглогест 2х1. На 10 ден ЧХГ беше 170. Чух се с докторката и тя каза че е добре и повече да не го изследвам. Аз обаче реших да го пусна пак на 14 ден и беше 550, притесних се, че не се удвоява и днес ден 16, го пуснах пак и беше 850. Имам час за преглед в понеделник. Има ли шанс  да е усешен опита или с това неудвояване на Чхг всичко е обречено.

# 550
Kiks85,
На мен всичко ми изглежда добре така както си го написала. Тихичко честито 🩷

# 551
Здравейте, докато чаках времето за теста изчетох доста от темите. Та питането ми е следното: Направихме трансфер на 2 5 дневни бластоциста. На 8 ден имах розово зацапване и си пуснах кръвен тест беше 31. Прогестерона беше 9 и веднага започнах пролутекс сутрин и вечер по една заедно с циглогест 2х1. На 10 ден ЧХГ беше 170. Чух се с докторката и тя каза че е добре и повече да не го изследвам. Аз обаче реших да го пусна пак на 14 ден и беше 550, притесних се, че не се удвоява и днес ден 16, го пуснах пак и беше 850. Имам час за преглед в понеделник. Има ли шанс  да е усешен опита или с това неудвояване на Чхг всичко е обречено.
И за мен нещата изглеждат доста добре,това е организъм,всеки реагира различно,нараства си,на някои на 48 часа се удвоява,на други на 72 часа...едни са с ниски стойности и навакса,други от самото начало са с високи.Аз лично пуснах на 12ти ден и на 14ти ,така казаха лекарите,прогестерон не съм изследвала въобще.Честито и успех до финал!

# 552
Здравейте, докато чаках времето за теста изчетох доста от темите. Та питането ми е следното: Направихме трансфер на 2 5 дневни бластоциста. На 8 ден имах розово зацапване и си пуснах кръвен тест беше 31. Прогестерона беше 9 и веднага започнах пролутекс сутрин и вечер по една заедно с циглогест 2х1. На 10 ден ЧХГ беше 170. Чух се с докторката и тя каза че е добре и повече да не го изследвам. Аз обаче реших да го пусна пак на 14 ден и беше 550, притесних се, че не се удвоява и днес ден 16, го пуснах пак и беше 850. Имам час за преглед в понеделник. Има ли шанс  да е усешен опита или с това неудвояване на Чхг всичко е обречено.

До 14-ти ден всичко изглежда ок, но след това ми се вижда ниска стойността. Прати ли на лекар да види и каже мнението си. Възможно е първо да са се хванали и двете, но едното да е спряло развитие. Проследи и на 18-ти ден как вървят нещата.

При мен беше нещо подобно, имах забавяне на ЧХГ, докторите мислеха първо извънматочна, но аз усещах, че не е. Оказа се, че и двете са се били хванали, но едното не е продължило развитие. После ЧХГ започна да расте нормално. Но имах две аномалии, едно на 16-ти ден, на 18-ти ден всичко беше удвоено, после пак аномалия на 20-ти ден. Тогава ме извикаха и пак ми пуснаха ЧХГ, беше се удвоило. Видяха, че е в матката и казаха да спра да следя ЧХГ, вече ще се следи развитието на ембриона. Сега съм в 9-ти месец. Така, че не бързай да се филмираш, първо през лекарите и следи ЧХГ. Друго няма какво да се направи.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 15:18 от miki8713

# 553
Kiks85, аз противно на другите мнения, бих била бдителна към този темп на нарастване на ЧХГ. Винаги има вариант всичко да е наред, но така или иначе си тръгнала да тестваш, пусни пак след 48 часа. Ако отново не се удвоява, консултирай се с лекуващия. Има различни сценарии, няма да се настройваме  негатинвмо, просто, ако се случваше с мен, така бих направила (а и имам подобно изживяване)

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 17:38 от Celeste_10

# 554
Момичета , как се справяте с емоциите в дните след негативните тестове?

Общи условия

Активация на акаунт